Įkraunama...
Įkraunama...

Kinų virtuvė

QUOTE(palme @ 2008 02 28, 23:40)
doh.gif  duodu durnei kelią..  4u.gif daugiau neturiu ką pasakyti.. tai kai turėsi daugiau patirties, tada ir kišk savo trigrašį.

Rūgštumą duoda sojų padažas, jei jau per savo menką patirtį jo neragvai.. 

O kudakuoji pati.. blink.gif  aš tau nieko nepadariau, taip kad čia nesivištink !!!!!!


Pirma karta girdziu, kad soju padazas duoda rugstuma g.gif blink.gif , gal koki mandra perkate? mirksiukas.gif
Atsakyti
Skanumėlis...net kulinariniam puslapy galima rast kvailų vištų su patirtim...o tai jau pabodę buvo vien sausi receptai...
Atsakyti
Mano kovo 8-osios vakarienė
user posted image
Atsakyti
QUOTE(bzzz... @ 2008 03 09, 10:24)
Mano kovo 8-osios vakarienė
user posted image



O kas cia? bigsmile.gif kaip nerealiai atrodo
Atsakyti
QUOTE(Inga654 @ 2008 03 09, 09:50)
O kas cia?  bigsmile.gif  kaip nerealiai atrodo

Šįkart jautiena saldžiarūgščiai su įvairiom daržovėm. Bet šiaip aš visuomet improvizuoju
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bzzz...: 09 kovo 2008 - 09:57
QUOTE(otje @ 2008 02 19, 23:36)
Saldziarukstis padazas: cukrus, ryziu actas ir truputelis tamsaus sojos padazo( pora lasu ). Labai skanu su kodletukais.

Tai kad prie kotletuku yra lietuviškasis baltas padažas, prie kinų patiekalų tinka tavo aprašytas saldžiarūgštis. mirksiukas.gif
user posted image
Manau, kad lietuviškosios virtuvės su kinų maistu maišyt nereikėtų. rolleyes.gif

Atsakyti
QUOTE(bzzz... @ 2008 03 09, 09:24)
Mano kovo 8-osios vakarienė
user posted image

O jau kaip skaniai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(palme @ 2008 02 27, 05:02)
Aš gaminu taip: kiauliena supjaustau norimo dydžio gabaliukais, bet svarbu nenumažinti. Man optimaliausias dydis maždaug 3X3 cm kubeliai arba lakšteliais, bet tada jau plonais juos pjaustau, bet nemažais, maždaug 3X5 cm.
Užberius pipiriukų, druskytės ir krakmolu. Apspaudau rankomis, kad kiekvienas gabaliukas būtų visiškai pasidengęs krakmolu, tada įkaitinu keptuvėje nemažai aliejaus ir lengvai apkepu. Nereikia, kad paruduotų, turi tik šiek tiek pradėti gelsti, nes jei perkepinsi gausis sausa mėsa.
Na tada padažiukas... smile.gif gaminu dviem būdais (priklausomai nuo nuotaikos  smile.gif ):
1- Daug morkų (šiaudeliais), svogūnų (pusžiedžiais), česnakų (arba smulkiai sukapotų arba išspaustų su česnakų spaudykle), apkepinti su aliejum, išimi iš aliejaus į kiaurapuodį, kad nusivarvėtų, dedi į kitą, įkaitintą keptuvę ir užpili konservuotais bambukų ūgliais, viską šiek tiek patroškini (apie 3 min.) ir užpylus ant mėsytės patiekti su ryžiais.
2-Apie stiklinę konservuotų ananasų sirupo pilti į keptuvę, užvirinti, įspausti porą skiltelių česnako, pilti apie 4-5 valgomus šaukštus sojų padažo, 2 šaukštus medaus (šiam patiekalui puikiai tinka grikių medus), tada ragauti.. turi būti saldžiai, sūriai, šiek tiek rūgščiai...jei ko trūksta pridėti.. skonis turi būti intensyvus, nes padažo valgoma ne daug. Kai išgauname skonį, tada padažą labai sutirštiname krakmolu..maždaug 2 šaukštais krakmolo ištirpintais pusė stiklinės vandens. Padažas turi išeiti kaip labai tirštas kisielius, tąsus.
Su antruoju padažu darau taip: dedu tą apkeptą mėsytę į gilų dubenį, dedu po šaukštą to padažo ir intensyviai maišau.. mėsytė turi tapti glazuruotą, jokiu būdu ne būti padaže, bet tik būti apvoliota jame. Tada pridedu lengvai patroškintus bambukų ūglius ir išmaišius patiekiu su ryžiais, nors ir be jų labai skanu ir gaivu...

Skanaus  4u.gif

Aciu thumbup.gif reiks pabandyt bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Perskaiciau temas ir neradau niekur sonkauliuku recepto g.gif O man jie thumbup.gif Gal kuri darote sonkauliukus kinietiskai. Tokie saldus ir su saldziu padaziuku thumbup.gif Pasidalinkit receptuku ax.gif
Atsakyti
Merginos gal Jus zinote kaip pasigaminti salotu padaziuka. Visuose kinieciu restoranuose yra salotos -Siaures Kinijos namines salotos ar kazkaip panasiai vadinasi blush2.gif Sudetis ju labai paprasta, darovytes ir virta jautiena, bet jau padaziukas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Manau,kad tai sojos padaziukas, bet kas ten per soja g.gif Gal kuri zinot.Aciu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, mergytės 4u.gif Seniai bebuvau pas jus blush2.gif

Vakar išbandžiau labai nesudėtingą ir skanų patiekaliuką - noriu pasidalint blush2.gif

Kepta kiauliena su imbieru

Kiaulieną supjaustyti juostelėmis, apvolioti šaukštelyje miltų, apšlakstyti 2 š. sojos padažo ir pakepinti. Suberti keletą pjaustytų svogūno laiškų ir sukapotą gabalėlį imbiero šaknies. Įpilti 3 š. vandens ir 1 a.š. rudojo cukraus. išmaišyti ir uždengus pakepti keletą minučių.
Skanaus essen.gif
Atsakyti
Kokia šauni tema clap.gif , jaučiu silpnybę kinietiškiems patiekalamas
Atsakyti