QUOTE(Skaiiistė @ 2010 09 28, 12:15)
O gal kas žinot....? Kiniečiuose valgėm kiaulienos su grybais ir t.t. kiauliena supjaustyta gabalėliais,patroškinta ir `apsivilkusi` tokia švelnia,minkšta plutele... kaip ją išgauti ?
2 savaites stidijuoju Kiniečių virtuvę per youtube. Jei suprantate anglų kalbą, įveskite youtube paieškoje stir and fry ir išmes krūvas receptų. Daug gudrybių ten mačiau.
Dar nusipirkau knygą Stir-Frying to the sky's edge (autorė Grace Young).
Verta pastudijuoti prieš bandant gaminti.
Šaindien turi atvešti man keptuvę, reikės ją paruošti pirmiausia, nes negalima kepti naujoje
Piirmas bandymas ryt bus ryžiai su krevetėm ir daržovėm
Kažkas minėjote dėl daigelių, tai ten bean sprouts
Jie skanu ir pakepti ir žali salotose
Papildyta:
QUOTE(rozyte255 @ 2010 12 11, 17:29)
sveikos merginos prisidesiu prie jusu pokalbio apie kinietiska virtuve. as labai megstu gaminti azijietiska maista. O cia mesiu savo pagaminta kiniestika vistiena su raudona paprika. istikro as pati pati patobulinau si patiekala, bet labai skaniai isejo, o valgiau su kinietiskais makaronais.
o cia mano kinietiski makaronai su saldziarugsciu padazu darzovemis ir su sukutemis ( moliuskais) ir krevetemis.
o cia mano kinietiski makaronai su saldziarugsciu padazu darzovemis ir su sukutemis ( moliuskais) ir krevetemis.
Kaip gaminote padažiuką ?
QUOTE(emiliuxas @ 2011 02 06, 15:04)
na nezinau kokio konkreciai skonio makaronu norit. as labai megstu ryzinius makaronus. tai gaminu mazdaug taip: apverdu trumpai makaronus,per ta laika graziais plonais siaudeliais supjaustau morka,paprika,kiniska kopusta, svogunlaiskiu pora. keptuvej sesamu skrudintu aliejuje pakepinu cesnako spausto ir smulkinto cili pipiro ir apkepinu siektiek mesytes papipirintos ir padruskintos, dedu i sona, tada iskepu viena kiausini ismakaluota ir irgi atidedu. tada i keptuve suberiu susmulkintas darzoves ir dar idedu daigu (koncervuotus naudoju). siektiek patroskinu,bet labai trumpai kad darzoves liktu traskios ir spalvingos. i darzoves iverciu mesyte dedu pora saukstu sojos padazo,pora saukstu austriu padazo ir ismakaluoju verciu i bliuda. apvirtus pakaronus zirklem sukarpau kad jie lengviau susimaisytu su padazu ir verciu i darzoviu bliuda,ten pat keliauja kiausinis.vviskas ismakaluojama ir jei norisi galima gardinti skrudintom sezamu seklom ,kalendrom ar pan. kartais darau be mesos o su koncervuotu tunu tik man tada skaniau kai padazas buna saldusis cili padazas.
Ryžių makaronus reikia virti ? Kaip tik šiandien žiūrėjau youtube kelis receptus kur pataria tik pamirkyti juos geriausia šaltame vandenyje ir dėti kepti gerai nusausintus Gali taip būti ? Aš pati dar nebandžius jokio varijanto, tik domiuosi