Įkraunama...
Įkraunama...

Kinų virtuvė

QUOTE(kittychan @ 2009 05 16, 07:44)
*O gal kas nors esat gamine Wonton, tokius kiniskus koldunus
**P.S. Jolanta, labai grazi tavo mazyle, prabalsavom  wub.gif

*valgyti esu valgiusi - skanu thumbup.gif , tačiau gaminti pačiai dar neteko - hmm būtų įdomu sužinoti pačios tešlos receptuką, nes kokią gaminu paprastiems koldūnams - netiks, o čia reikia, kad ji tokia plonytė išeitų iškočiot ir tada jau verdant ji susiraukšlėtų

**dėkui 4u.gif
Atsakyti
Va va ir as esu ragavus, internete pilna receptuku, bet kazkaip noretusi, kad kazkas jau isbandes butu tongue.gif
Atsakyti
Wonton receptų galite rasti čia.
O kaip pasidaryti tešlą čia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alexxandra: 16 gegužės 2009 - 19:32
Oho kiek daug visko bigsmile.gif ar pati ka nors isbandei? sunkoka issirinkt is tokios gausybes... ax.gif
Atsakyti
Sveiki, gal galetu kas nors patart kur galima nusipirkt ryziu acto??? niekur nerandu... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kity25 @ 2009 05 17, 07:47)
Sveiki, gal galetu kas nors patart kur galima nusipirkt ryziu acto??? niekur nerandu... blush2.gif

profilyje nesimato iš kokio miesto esi, tai sunku k1 ir patarti, tačiau tarkim Vilniuje aš pirkau Mindaugo maximoje, ten daug visokių gėrybių galima rasti, norint pasigaminti kitų šalių virtuvės patiekalus mirksiukas.gif
pasidairyk ir savo miesto dideliame PC, tikrai manau rasi, yra net atskirai lentynoje sudėta pagal virtuves- kinų, japonų ir t.t. maistui biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo J@lanta: 17 gegužės 2009 - 10:15
Man asmeniskasi, ryziu actas ir paprastas actas labai nesiskiria, nors dazniausiai maistinis actas buna 9% o ryziu - 4.5% ax.gif galbut ragaujant atskirai ir izvelgtum skirtuma, bet kai dedi i patiekalus man vienas ir tas pats tongue.gif
Atsakyti
O ką dar galima padaryti iš baltųjų grybų? Išmirkiau visą pakuotę ir jų beprotiškai daug. Virsiu sriubą, troškinsiu su jautiena, o ką dar padaryti?
Atsakyti
www.bamboexpress.lt Skani kinieciu kavine, neseniai pradejusi maisto pristatyma i namus. Tikrai skanu, dideles porcijos. Beje, dienos sriuba nemokamai. Siulau isbandyti kas megsta sveika ir sviezia maista.

Kai tingiu eit is namu ir norisi skaniai biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,
Norejau pasiteiraut,gal kuri zino kaip padaryt tokius maziukus suktinukus ale lietinius blynelius,tik jie panasiai dektuku dezutes dydzio . Ten kazkokia lyg mesyte viduj su juros kopustais ir t.t. o issore kaip is plikytos teslos....vokietijoj senai valgiau ...tai seile ryju po sia dienai.Gal viduj kokia antiens ar paukstiena, nebepamenu...o, kad labai skanu buvo tai ir siandien zinau. blush2.gif
Gal kuri nepatinges imesti recepteli kazko panasaus i mano maziukus lietiniukus.
Kiek pavyko susirast tai tas suktinukas vadinasi egg rolls wraps, bet ju vidus skiriasi.Noreciau kokiu su mesyte(paukstiena ar kiausliena) Ir padaziukas prie ju but labai super.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaHA: 27 gegužės 2009 - 19:17
Sveikos kinisko maisto megejos 4u.gif
Perskaiciau visa tema, labai apsidziaugiau radusi tokiu nuostabiu receptu... 4u.gif
Taigi siandien pietums pagaminau kiauliena su padazu...sukombinavau keleta receptu bigsmile.gif
Taigi, kelete saukstu aliejaus pakepinau kelias skilteles smulkiai supjaustyto cesnako... (kvapas nerealus blush2.gif thumbup.gif ), tada sudejau pusziedziais supjaustytus svogunus, kepinau, uz minutes - siaudeliais supaustytas morkas...viska dar pakepinau kelias minutes... Tada idejau zaliuju ir raudonuju papriku kubeliais (gaila neturejau astrios paprikos... doh.gif ), dar siektiek pakepinau. Ipyliau siektiek pomidoru padazo, siek tiek soju padazo, sauksteli acto, nedaug imbiero, keleta saukstu medaus. Dar kazkiek pakepiau ir uzpyliau vandeniu, kuriame istirpintas krakmolas. Padazas tapo tirstas ir labai skanus. Gerai, kad nedejau druskos, nes butu buve jau per suru.
O mesyte supjausciau mazais gabaleliais, dejau i maiseli kuriame buvo pipiru, druskos ir krakmolo, pakraciau (nerealus patarimas thumbup.gif aciu forumietems) ir galiausiai kepiau "fritiurinej" thumbup.gif

Taigi, reziume buvo labai skanu ir aromatinga thumbup.gif Gal kiek kitaip nei kinu restoranuose, bet vistiek labai labai super thumbup.gif

Dabar planuoju daryti saldziarugste sriubyte su kiniskais grybais... kiek esu ziurejus parduotuvese neikad nesu ju macius...

Gal galit Klaipedietes pasakyti kurioje butent parduotuveje perkate grybus? 4u.gif
Atsakyti
kaip tik siandien pietums gaminau vistiena kinietiskai thumbup.gif
siaip esu didele kinietisko maisto gerbeja thumbup.gif ir vyrui labai patinka thumbup.gif
Atsakyti