QUOTE(Lilyy @ 2008 10 21, 15:40)
Tas paskutinis tai panasus kuri as darau.....
vistiena supjaustai mazais pailgais gabaliukais ( gali imti krutinele arba vidine file), morkas irgi supjaustyk plonais pailgais gabaliukais, grybus pasmulkink ir siektiek apvirk.
Vienoj keptuvej pakepink morkas grybus ir ant galo sudek svogunu laiskus.
vistiena apvoliok krakmole pvz as bulviu krakmole volioju, tada pamerkiu i standziai islpakta baltyma ir dedu i stipriai ikaitinta alieju ( baisei taskosi

)
Iskepta vistiena sudek i ta keptuve kur darzoves, o padaziuka tai darau toki : dedu i visa sita paruosta visteina 3 saukstu medaus, sojos padazo pagal skoni ....kazkur gaunasi 4 saukstai ir 3 saukstai acto ir gale yspaudziu pora galvuciu cesnako.
Seip jei padaza darysi iskart i ta pati indta tai vistiena nebus traski, ji apsivolios padazu, o jei gaminsi atskirai tai bus traski vistiena
Tikiuosi supratai
Na ka bandziau daryti bet truputi kitaip,is visu skaitytu receptu padariau mixa

dejau bambuku, morku,agurku,svoguno,paprikos.Vietoj acto dejau citrinu sultis. Kaip pirmam kartui gavosi
Ryt bandysiu daryti vel.
Tik ieskojau niekur neradau grybu tu koncervuotu..

Dabar esu Norvegijoj,tai bandysiu ieskoti cia kokiu nors idomybiu
Beja tie bambukai man pasirode visiskai be jokio skonio, tai nesupratau kame reikalas

Pirkausi imbiero prieskoniu, bet jie laabai kartus, tai nedrysau net deti