Noriu ir as tarti kelis zodelius

as sriubite irgi verdu, bet nzn ar cia kinietiska ar tik Ale Kinietiska

nes is tikro bandziau, bandziau kol gavosi man skani. Nors kiekviena karta ji man skiriasi.
Trumpai
i verdanti vandeni (i puoda, kur bus sriuba) sudedu vistienos file (kartais pjaustau siaudeliais kartais kubeliais, cia jau nuo nuotaikos priklauso);
imetu siaudeliais pjaustytu morku, raudonosios paprikos, kartais svoguno. Kazkada tai buvo likusios nepanaudotos krevetes, tai sumeciau ir jas

kazkiek laiko paverdu.
Askirame indelyje ismaisau, panasiai stiklene vandens su ruduoju cukrumu, paprastu pomidoru padazu, soju padazu ir ryziu actu. Skonis turetu gautis pakankamai rugstus. viska ismaisius supilu i sriuba. paragauju, jei truksta tarkim cukrai , tai dar idedu is akies. po to puse stiklines vandens sumaisau su kukuruzu krakmolu. supilu i sriuba, ismaisau. Cia jau tirstumas kiekvieno skoniui. as is pirmo karto ir ne visada pataikau.
pabaiga- isplaku kiausini ir supilu i sriuba, nuolat maisau, na suprantate kaip vis ten suverda. kaip pat imetu baltaji gryba jau is anksto nuplikyta vandenyje
ir dar... man labai patinka sriuboje agurkas. bet ji siaudeliais pjaustyta sumetu jau uzgesinus ugni.
o vyrui labai patinka cili. tai laikas nuo laiko mano receptas keiciasi. Nuo vyro gerumo priklauso su kuo bus kinietiska mano sriuba su agurkais ar su cili

skanaus.
o jusu noriu paklausti kaip jus verdate ryzius? kokie geriau, ir kaip ten ta kiausini imusti?
busiu dekinga
