QUOTE(AndzelikaG @ 2012 08 10, 10:04)
nepirksiu Berghoff keptuvių iš IKI, nes negalima plauti indaplovėje ir bijo metalinių įrankų. O vaikai ne visada atidūs...
O aš labai patenkinta šita keptuve. Turėjau daug ir visokių. Šita-pigiausia, bet pati geriausia . Nors kai pirkau, tai maniau, kad nieko gero nebus. Kepu ant kaitlentės. Kaista ilgai. Bet paskui ant vidutinio karštumo puikiausiai viska iškepa. Nieko nepritraukia. Gal dėl to, kad pirmą kartą ją reikiamai "apdirbau" pagal instrukcijas - išploviau, ištepiau riebalais (berods dar ir kaitinau, jau nebeprisimenu ). Sunki žvėriškai. jei keptuvė pilna kotletų ir padažo - viena ranka tikrai neatkeliu. Bet stabili. Naudojam medinius įrankius. Bet tai mes visada darydavom. Tiesiog labai "per dantis ir nervus eina", jei su metaliniais įrankiais keptuvėje vartom tai turim ir mediniu šakučių iš mugių prisipirkę ir visokiu lopetėlių iš maximų. Vaikai dar per maži, kad keptų, tai tikiuosi atlaikys iki kol mano panos "subręs" kepimui
Aš irgi esu mėgėja viską į indaplovę sukišti. Dėl to prasikeikiau, kad puodus su termometrais ant rankenos pirkau - išlūžinėjo visi nuo nuolatinio nusukinėjimo Bet keptuvės tik stiklinį dangtį dedu - tiesiog nėra poreikio su ją užgriozdinti indaplovės. Nes ji man nei aprūksta, nei prisvyla. Po kranu kriauklėj su kempinėle brukšteliu ir viskas. Kai labai tingiu - o riebalų būna likę nedaug - tai tik su popieriniu rankšluosčiu pavalau ir į spintą.... O ir į orkaitę patogu įkišti, tuos pačius kotletėlius su bulvėm vis kitaip iškepti - rankena labai lengvai nusisuka. Paskui atsidarius orkaitę truputį pravėdini nuo karščio, šiek tiek ištrauki groteles su puodu, uždedi dangtį, rankeną įsuki ir patogiai iškeli.
Vežėmės keptuvę į sodybą - ten dujinė viryklė su balionu - pirmą reisą blynų prisvilinau....Su dujine viskas vyksta kažkaip kitaip... Bet greit "prasilaužėm" - kepėm ant plačiausios vietos (nežinau kaip pavadinti, tiesiog didžiausia skylė ) . Iš pradžių stipria ugnimi įkaitini, o paskui - sumažini beveik iki minimumo. Viskas gavosi super . Tad jei turit stiprias rankeles tikrai rekomenduoju.