QUOTE(Mellynake @ 2012 07 17, 19:45)
o nenaudoji kodel? nes spizines geros? ar nepatiko?
o kaip spizines del riebaliuku, ar ne daugiau prisigeria maistas? keramikineje lyg ir gali gaminti be riebalu..o spyzineje jauciu to nepavyktu..
Papildyta:
turiu delimano keptuve blynams..siaip nesvyla..tik karstis nelabai tolygiai pasiskirsto ir tas ledinis baltas vidus jau tapes rudu atrodo kad ji neplauta..
o kaip spizines del riebaliuku, ar ne daugiau prisigeria maistas? keramikineje lyg ir gali gaminti be riebalu..o spyzineje jauciu to nepavyktu..
Papildyta:
turiu delimano keptuve blynams..siaip nesvyla..tik karstis nelabai tolygiai pasiskirsto ir tas ledinis baltas vidus jau tapes rudu atrodo kad ji neplauta..
Keraminikė man svyla ir reikia labai šveist net kiašinienė sugeba kraštuose prisvilt Man labai geros špižinės, nenaudoju tos vienos dėl to, kad ji neiškaitinta ir yra su raštu ant dugno, labiau tinkama kepsniams, o mėsai turiu specialią špižinę kepsninę, su grioveliais. man ir ten ir ten riebalus sugeria vienodai. Neįsivaizduoju kaip naudoti keramikinę be riebalų man ten viskas apskrus, apkeps ir maistas bus kaip degėsiais aplipęs Aš niekad tefloninėj ir keramikinėj nesu kepus be riebalų O špižinėj be aliejaus geriausiai gaunasi lietiniai tik reikia gerai ją įkaitint Dabar vyro prašiau špižinio katiliuko, tinkamo ant laužo naudoti, bet jaučiu, kad bus ir virtuvėj naudojamas