Įkraunama...
Įkraunama...

Kokią keptuvę rinktis? - 2

QUOTE(Mellynake @ 2012 07 17, 19:45)
o nenaudoji kodel? nes spizines geros? ar nepatiko?
o kaip spizines del riebaliuku, ar ne daugiau prisigeria maistas? keramikineje lyg ir gali gaminti be riebalu..o spyzineje jauciu to nepavyktu..
Papildyta:
turiu delimano keptuve blynams..siaip nesvyla..tik karstis nelabai tolygiai pasiskirsto ir tas ledinis baltas vidus jau tapes rudu  blush2.gif  atrodo kad ji neplauta.. ax.gif

Keraminikė man svyla ir reikia labai šveist doh.gif net kiašinienė sugeba kraštuose prisvilt doh.gif Man labai geros špižinės, nenaudoju tos vienos dėl to, kad ji neiškaitinta ir yra su raštu ant dugno, labiau tinkama kepsniams, o mėsai turiu specialią špižinę kepsninę, su grioveliais. man ir ten ir ten riebalus sugeria vienodai. Neįsivaizduoju kaip naudoti keramikinę be riebalų g.gif man ten viskas apskrus, apkeps ir maistas bus kaip degėsiais aplipęs g.gif Aš niekad tefloninėj ir keramikinėj nesu kepus be riebalų schmoll.gif O špižinėj be aliejaus geriausiai gaunasi lietiniai thumbup.gif tik reikia gerai ją įkaitint smile.gif Dabar vyro prašiau špižinio katiliuko, tinkamo ant laužo naudoti, bet jaučiu, kad bus ir virtuvėj naudojamas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irisas: 17 liepos 2012 - 18:55
QUOTE(irisas @ 2012 07 17, 19:54)
Keraminikė man svyla ir reikia labai šveist  doh.gif net kiašinienė sugeba kraštuose prisvilt  doh.gif Man labai geros špižinės, nenaudoju tos vienos dėl to, kad ji neiškaitinta ir yra su raštu ant dugno, labiau tinkama kepsniams, o mėsai turiu specialią špižinę kepsninę, su grioveliais. man ir ten ir ten riebalus sugeria vienodai. Neįsivaizduoju kaip naudoti keramikinę be riebalų  g.gif  man ten viskas apskrus, apkeps ir maistas bus kaip degėsiais aplipęs  g.gif Aš niekad tefloninėj ir keramikinėj nesu kepus be riebalų  schmoll.gif O špižinėj be aliejaus geriausiai gaunasi lietiniai  thumbup.gif tik reikia gerai ją įkaitint smile.gif Dabar vyro prašiau špižinio katiliuko, tinkamo ant laužo naudoti, bet jaučiu, kad bus ir virtuvėj naudojamas  biggrin.gif

O kaip iškaitini špižinę keptuvę?
Atsakyti
QUOTE(Laukinė orchidėja @ 2012 07 17, 21:40)
O kaip iškaitini špižinę keptuvę?

druskos nemžai pribert ir kaitint ant dujinės. Dūmų dūmelių nuo jos doh.gif aš tiek neiškaitinau, laikui bėgant ir joje kepant viskas susitvarko smile.gif juolab ne visas reikia kaitint smile.gif
Atsakyti
QUOTE(irisas @ 2012 07 17, 21:54)
druskos nemžai pribert ir kaitint ant dujinės. Dūmų dūmelių nuo jos  doh.gif aš tiek neiškaitinau, laikui bėgant ir joje kepant viskas susitvarko smile.gif juolab ne visas reikia kaitint smile.gif

Reikės pabandyti, aš saviškę pirkau bauhofe, lygtais latviška ar estiška, nepamenu g.gif
Atsakyti
QUOTE(irisas @ 2012 07 17, 21:54)
druskos nemžai pribert ir kaitint ant dujinės. Dūmų dūmelių nuo jos  doh.gif aš tiek neiškaitinau, laikui bėgant ir joje kepant viskas susitvarko smile.gif juolab ne visas reikia kaitint smile.gif


bet kiek skaičiau ir pardavėja sakė, kai pirkau lietiniams špižinukę, kad kaitinti reikia orkaitėje pripylus daug aliejaus (naudojau pigiausią saulėgražų). Kaitinau sode, tai kaimynai galvojo, kad dega kažkas pas mus, o aš sėdžiu kieme ir nieko neužuodžiu lotuliukas.gif išdegiau iki juodumo, blynai kepa thumbup.gif

IRIS, o kias pati špižines turi? baltarusiškas, vokiškas ar švediškas?

Turiu dar iš IKI paskutinės akcijos bergoff keptuvę, tai vargę vargeli doh.gif nors sesė ir mama tokias pačias turi ir patenkintos, bet pas jas el. kaitlentės, o pas mane dujinė, gal dėl to viskas svyla g.gif turiu ir kepimo indą kur su stikliniu dangčiu, tai el. orkaitėj kepa labai gerai, niekas neprisvyla, pyragai gražiai išsiverčia smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raganieška: 18 liepos 2012 - 09:03
QUOTE(raganieška @ 2012 07 18, 10:59)


Turiu dar iš IKI paskutinės akcijos bergoff keptuvę, tai vargę vargeli  doh.gif  nors sesė ir mama tokias pačias turi ir patenkintos, bet pas jas el. kaitlentės, o pas mane dujinė, gal dėl to viskas svyla  :

turiu ir as dvi kreptuves is "iki' paskutines akcijos, atsidziaugt negaliu , nieks nesvyla , kol kas... ir pas mane dujine, o vat teta sake kad jai kiausiniene prisvilo, ji ja nepatenkinta.. bet kai buvau pas ja ir viska kepiau nieks taip ir neprisvilo.. ir alieju pilu visiskai neziuriu kartais i ikaitinta, kartais kai pamirstu i salta keptuve..
Atsakyti
QUOTE(GITALE @ 2012 07 18, 10:25)
turiu ir as dvi kreptuves is "iki' paskutines akcijos, atsidziaugt negaliu , nieks nesvyla , kol kas... ir pas mane dujine, o vat teta sake kad jai kiausiniene prisvilo, ji ja nepatenkinta.. bet kai buvau pas ja ir viska kepiau nieks taip ir neprisvilo.. ir alieju pilu visiskai neziuriu kartais i ikaitinta, kartais kai pamirstu i salta keptuve..


o ten tipo keramikines? ar kokios? kur siuo metu akcija iki uz lipdukus? galvoju gal ta pabandymui paimti..
Atsakyti
QUOTE(raganieška @ 2012 07 18, 09:59)
bet kiek skaičiau ir pardavėja sakė, kai pirkau lietiniams špižinukę, kad kaitinti reikia orkaitėje pripylus daug aliejaus (naudojau pigiausią saulėgražų). Kaitinau sode, tai kaimynai galvojo, kad dega kažkas pas mus, o aš sėdžiu kieme ir nieko neužuodžiu  lotuliukas.gif išdegiau iki juodumo, blynai kepa  thumbup.gif

IRIS, o kias pati špižines turi? baltarusiškas, vokiškas ar švediškas?

Turiu dar iš IKI paskutinės akcijos bergoff keptuvę, tai vargę vargeli  doh.gif  nors sesė ir mama tokias pačias turi ir patenkintos, bet pas jas el. kaitlentės, o pas mane dujinė, gal dėl to viskas svyla  g.gif  turiu ir kepimo indą kur su stikliniu dangčiu, tai el. orkaitėj kepa labai gerai, niekas neprisvyla, pyragai gražiai išsiverčia  smile.gif

Turiu ir aš Iki pirktą keptuvę, kepiau dar nelabai daug, bet galiu pasakyti, kad nesvyla ir aliejaus mažai reikia, gal galima ir be aliejaus kept, bet kažkaip nepersilaužiu kept be aliejaus. Kepiau lietinius, tai po kiekvieno blyno keptuvės tept tikrai nereikia, tyčia pabandžiau. Bet ji gan sunki, po lietinių kepimo net riešą įskaudo. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Spurgita @ 2012 07 18, 10:46)
Turiu ir aš Iki pirktą keptuvę, kepiau dar nelabai daug, bet galiu pasakyti, kad nesvyla ir aliejaus mažai reikia, gal galima ir be aliejaus kept, bet kažkaip nepersilaužiu kept be aliejaus. Kepiau lietinius, tai po kiekvieno blyno keptuvės tept tikrai nereikia, tyčia pabandžiau. Bet ji gan sunki, po lietinių kepimo net riešą įskaudo.  mirksiukas.gif


vadinasi su tom keptuvem viskas kaip ir gerai? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(maltakava @ 2012 07 17, 18:31)
O gal kas gali pakomentuoti sita keptuve,gal kas turi,ar verta demesio?
http://www.topshop.l...e...rtuve&pcs=2


o ka jus norite kad pakomentuotu?turiu ir neatsidziaugiu thumbup.gif
QUOTE(Mellynake @ 2012 07 17, 18:45)
turiu delimano keptuve blynams..siaip nesvyla..tik karstis nelabai tolygiai pasiskirsto ir tas ledinis baltas vidus jau tapes rudu  blush2.gif  atrodo kad ji neplauta.. ax.gif

aga butent blynines ir pas mane krastai rudi doh.gif mislyju kuom atsveist g.gif
bet seip esu patenkinta delimano thumbup.gif aliejaus laso reikia net bulviniam blynam thumbup.gif lietiniam isvis nepyliau ax.gif
del karscio pasiskirstimo tai pas mane vsk ok smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ddziuljeta: 18 liepos 2012 - 10:15
QUOTE(Mellynake @ 2012 07 18, 11:36)
o ten tipo keramikines? ar kokios? kur siuo metu akcija iki uz lipdukus? galvoju gal ta pabandymui paimti..

taip , kur akcija siuo metu
Atsakyti
pagrindiniai geros keptuvės požymiai
PLATUS DUGNAS,
AUKŠTI KRAŠTAI,
ILGAS KOTAS,
SANDARUS DUGNAS,
KEPTUVĖ TURI BŪT SUNKI, PAGAMINTA IŠ GEROS KOKYBĖS MEDŽIAGŲsmile.gif)
Atsakyti