Įkraunama...
Įkraunama...

Kokią keptuvę rinktis? - 2

QUOTE(yellowlady @ 2012 07 05, 12:22)
As turiu teflonine Ballarini keptuve,

kur pirkot? Kiek mazdaug mokejot? Ir as noriu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(yellowlady @ 2012 07 05, 14:22)
As turiu teflonine Ballarini keptuve, tai negaliu ja atsidziaugti jau beveik ketvirtus metus  thumbup.gif  vis dar nesvyla ir visiskai nesusibraiziusi  thumbup.gif  nors as tai jos ir netausoju, tai anskciau visos keptuves pas mane po pusmecio budavo nebetinkamos naudojimui  doh.gif
aisku mokejau daugiau nei uz iprasta teflonine keptuve, bet jau tikrai ji man atsipirko  thumbup.gif

Turejau. Mokejau daug, bet laike gal tris metus normaliai. Prieš ją turėjau kažkokį brangų TEFAL modelį (tokie buvo lyg rombiukais išmuštu vidum) - daug geresnės.
Dabar antri metai "drožiu" bergner'į papigianską thumbup.gif Nebesiruošiu leisti daugiau 100 lt už keptuvę su visokiais "super-duper deimantiniais titanais" doh.gif ir klausyti, kad pats ir sugadinau, nes naudotis nemoku lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo speedy: 05 liepos 2012 - 18:08
Turiu Ballarini Versilia iš Gerduvos. Labai džiaugiuosi jau kokius 6 mėn. Tik gaila, kad nėra didesnio skersmens parduotuvėje (aš turiu 24 cm)
Atsakyti
QUOTE(Jolete @ 2012 07 04, 22:52)
Tai kepu ir tikiu  biggrin.gif

ir as kepiau ir tikejau....... dabar jau galvoju ir kam as ta wool pirkau lotuliukas.gif tookie pinigai ir visiskas slamstas..... po poros metu net svogunu pakepinti nebegalejau, gali pilti aliejaus kiek nori, nuo dugno nugrandai visus prisvilusius..... pradzia buvo tokia pati dziaugsminga
Atsakyti
QUOTE(Saga @ 2012 07 10, 15:24)
ir as kepiau ir tikejau....... dabar jau galvoju ir kam as ta wool pirkau  lotuliukas.gif tookie pinigai ir visiskas slamstas..... po poros metu net svogunu pakepinti nebegalejau, gali pilti aliejaus kiek nori, nuo dugno nugrandai visus prisvilusius..... pradzia buvo tokia pati dziaugsminga

mano woll irgi kazkas prasideda, o dar tik siek tiek daugiau, nei metai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(rsc @ 2012 07 10, 21:30)
mano woll irgi kazkas prasideda, o dar tik siek tiek daugiau, nei metai schmoll.gif

tefloniniu keptuviu ta prideginejima as tvarkydavau su acto ir vandens tirpalu - gal ir cia gelbetu g.gif
Atsakyti
Jei reikia tikrai geros keptuvės ir iki 100 Lt tai dabar (iki liepos galo bus tokios kainos) didžiosiose maximose ir puodai.lt e-parduotuvej GreenPan keptuvėms 40% nuolaida wink.gif clap_1.gif
Atsakyti
QUOTE(rafaelitas @ 2012 07 11, 17:26)
Jei reikia tikrai geros keptuvės ir iki 100 Lt tai dabar (iki liepos galo bus tokios kainos) didžiosiose maximose ir puodai.lt e-parduotuvej GreenPan keptuvėms 40% nuolaida wink.gif   clap_1.gif

Kažin, jos aliuminio o Fagor ECOFORZA nerudijantis plienas. Jei žiūrėti aliumines, tai jos ir 100 lt nekainuoja pvz. Fagor FORZA CERAM. O ar verta mokėti už keramines keptuves didesnius pinigus gal padės apsispresti, straipsnis, jei skaitote rusiškai. biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki,

Renkames keptuve..noriu geros, nes jau atsibodo keisti kas puse metu..

Svarstau keramikiniu pavirsiumi ar ketine (spyzine) gal kas turit ir tokia ir tokia, galit palygint?
laukciau patarimu..nes sunku apsispresti abi turi pliusu ir minusu..
Atsakyti
mano keraminiu paviršiumi stovi blizganti ir nenaudojama (Berghof), o špižinės pastoviai darbuojasi smile.gif Turiu jas 5 blush2.gif skirtingų dydžių ir funkcijų ir visos labai puikios smile.gif na, vieną nenaudoju, nes dar neiškaitinta ji dar smile.gif
Atsakyti
O gal kas gali pakomentuoti sita keptuve,gal kas turi,ar verta demesio?
http://www.topshop.l...e...rtuve&pcs=2
Atsakyti
QUOTE(irisas @ 2012 07 17, 19:20)
mano keraminiu paviršiumi stovi blizganti ir nenaudojama (Berghof), o špižinės pastoviai darbuojasi smile.gif Turiu jas 5 blush2.gif  skirtingų dydžių ir funkcijų ir visos labai puikios smile.gif na, vieną nenaudoju, nes dar neiškaitinta ji dar smile.gif

o nenaudoji kodel? nes spizines geros? ar nepatiko?
o kaip spizines del riebaliuku, ar ne daugiau prisigeria maistas? keramikineje lyg ir gali gaminti be riebalu..o spyzineje jauciu to nepavyktu..
Papildyta:
QUOTE(maltakava @ 2012 07 17, 19:31)
O gal kas gali pakomentuoti sita keptuve,gal kas turi,ar verta demesio?
http://www.topshop.l...e...rtuve&pcs=2

turiu delimano keptuve blynams..siaip nesvyla..tik karstis nelabai tolygiai pasiskirsto ir tas ledinis baltas vidus jau tapes rudu blush2.gif atrodo kad ji neplauta.. ax.gif
Atsakyti