rekomenduoju
QUOTE(Amelita @ 2012 04 20, 10:30)
šiandienos beta.lt yra pasiūlymas kaip tik durandal keptuvių.Kai peržiūrėjau pasiūlymus 10val,jau tebuvo likę 20cm tik keptuvės.o norėčiau 24cm gal labiau
QUOTE(skay @ 2012 04 20, 12:37)
šiandienos beta.lt yra pasiūlymas kaip tik durandal keptuvių.Kai peržiūrėjau pasiūlymus 10val,jau tebuvo likę 20cm tik keptuvės.o norėčiau 24cm gal labiau
Labas ju yra visokiu ir dabar. Pasirenki miesta, kur nori pasiimti, ir tada tau siulo dydzius. Ir tada renkiesi.
QUOTE(skay @ 2012 04 20, 12:37)
Ištikrųjų,pasirinkus miestą,davė ir keptuvę pasirinkti tai nusipirkau vieną 24cm ..bet atsiimti tik už 10dienų
QUOTE(raar @ 2012 04 05, 10:55)
Jau nebereikia, išsiaiškinau su drauge, akd mano poreikiams ji netiks, nes reikia daug riebalų naudoti, lietinių neiškepsi, padažų, marmalų ala plovas nepadarysi
kas per nesamonė? neturiu firminės, paprastas ketaus keptuves, tai kaip tik blynus kepu tik ant jų, nes mažiau aiejaus reikia. sau kepu net ir visai be aliejaus, bet šiek tiek į tešlą įpilu. lietinius taip pat kepu tik ant špižinės. marmalus, kotletus su padažu, troškinius, karbonadus, mėsą paprastą - viską darau tokiose keptuvėse. mano berghoff keramikinė stovi dėlo grožio viskas svyla joje.
QUOTE(Danniella @ 2012 05 06, 22:18)
Sveikos, draugė pirkosi akmens masės keptuvę, sakė labai patenkinta, atseit geresnės dar neturėjus. Mano kaip tik nusibaiginėja keptuvė ir mastau išbandyt, gal esat dar kas nors tokias išbandžiusios?
as turiu, kol kas patenkinta, naudoju kokius 2 menesius tik, bet daznai - ant aliejaus - pasijuto ir kept smagu labai joje , nors aisku vertint ko gero reik po kokiu 2 metu naudojimo
QUOTE(Kriiste @ 2012 05 06, 21:22)
as turiu, kol kas patenkinta, naudoju kokius 2 menesius tik, bet daznai - ant aliejaus - pasijuto ir kept smagu labai joje , nors aisku vertint ko gero reik po kokiu 2 metu naudojimo
Na ta mano draugė naudoja jau pusantrų metų ir sako kad net nepasikeitė išvaizda tos keptuvės ir visdar nebesvyla, nu kažkaip nepatikėjau, užtai ir domiuosi esu skeptiškai nusiteikus naujoviškų keptuvių atžvilgiu, kai nusipirkau tefloninę atseit su naujesniu kietesniu teflonu už 200lt ir po mėnesio teko ją išmest, nes svildavo kaip maximinė už 20 lt
QUOTE(Danniella @ 2012 05 06, 22:28)
Na ta mano draugė naudoja jau pusantrų metų ir sako kad net nepasikeitė išvaizda tos keptuvės ir visdar nebesvyla, nu kažkaip nepatikėjau, užtai ir domiuosi esu skeptiškai nusiteikus naujoviškų keptuvių atžvilgiu, kai nusipirkau tefloninę atseit su naujesniu kietesniu teflonu už 200lt ir po mėnesio teko ją išmest, nes svildavo kaip maximinė už 20 lt
nu mano keptuves isore pasikeite - aprudavo, nebeatrodo kaip nauja - bet kepimo kokybei tas nekliudo, bent kol kas
QUOTE(Kriiste @ 2012 05 06, 21:42)
nu mano keptuves isore pasikeite - aprudavo, nebeatrodo kaip nauja - bet kepimo kokybei tas nekliudo, bent kol kas
o gal gali pasidalinti kokiam mieste pirkai?
QUOTE(Danniella @ 2012 05 06, 22:52)
o gal gali pasidalinti kokiam mieste pirkai?
as Panevezy pirkau, "Zana" parduotuveje, buvo 40% nuolaida, tad kaina gana padori gavos (apie 100 lt), turguje panasiu maciau uz 70-80, bet nebandziau ju, tad nekomentuoju
QUOTE(Danniella @ 2012 05 06, 23:11)
O kokios firmos? Gal tokia? :
https://www.google.l...f...600&bih=799
Aš Marijampolėj gyvenu..ieškojau, visur teflonas, nors nusišauk
https://www.google.l...f...600&bih=799
Aš Marijampolėj gyvenu..ieškojau, visur teflonas, nors nusišauk
tai tiek titano, tiek akmens mases keptuves - yra teflonines - tik del titano ar akmens mases daleliu - tvirtesnes
pas mane tokia, tik 24 cm skersmens, todel pigesne:
http://www.gerduva.l...ional-28cm-gili