Įkraunama...
Įkraunama...

Kokią keptuvę rinktis? - 2

QUOTE(Amelita @ 2012 04 04, 17:08)
Siandien bandziau to uzklausti pardaveju, tai sake taip. Negalima kaitinti ant maksimalios kaitros. O kepti pvz taip. Pakaitini keptuve nedaug, tada pili alieju ir dedi pvz. kiausini.

Bet maistą dėti į neįkaitusį aliejų g.gif jis gi primirks unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(raganieška @ 2012 04 04, 18:27)
Bet maistą dėti į neįkaitusį aliejų  g.gif  jis gi primirks  unsure.gif

Nu pakaitini keptuve, tai ipilus alieju jis irgi siek tiek juk pakaista. Manau nereikia tiesiog persistengti su tuo pakaitinimu. LT esam priprate keptuve ikaitint iki melynumo. Nu reiks bandyt su naujom keptuvem.
Atsakyti
QUOTE(ejau_pro_sali @ 2012 03 27, 16:17)
uzejo kalba apie lietinius  - ar buna tu plonyciu lengvu keptuviu keramikine danga ,kurios yra skirtos butent lietiniams? Nes kiek pasitaike, tai jei su keramikine danga - is kart ir krastai auksti kaip iprastos keptuves.... ax.gif

Pernai mama tokią per IKI akcijas berghoff pirkosi, tai labai patenkinta, gerai kepa.
Atsakyti
Kur Kaune geriausiai pirkti skeppshult keptuvę? Ar internetu geriau? g.gif
Kur būtų galim apžiūrėti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(raar @ 2012 04 05, 08:20)
Kur Kaune geriausiai pirkti skeppshult keptuvę? Ar internetu geriau?  g.gif
Kur būtų galim apžiūrėti?  4u.gif

Jau nebereikia, išsiaiškinau su drauge, akd mano poreikiams ji netiks, nes reikia daug riebalų naudoti, lietinių neiškepsi, padažų, marmalų ala plovas nepadarysi sad.gif
Atsakyti
QUOTE(raar @ 2012 04 05, 10:55)
Jau nebereikia, išsiaiškinau su drauge, akd mano poreikiams ji netiks, nes reikia daug riebalų naudoti, lietinių neiškepsi, padažų, marmalų ala plovas nepadarysi sad.gif

Apie ketine kalbi?
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2012 04 05, 10:46)
Apie ketine kalbi?

taip
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2012 04 04, 12:18)
Tokia akcijau jau buvo pries 3 menesius... Gal bus atsiliepimu?

Nusipirkau, 28 cm ir 24 cm. Gausiu tik po velyku. Ziuresim kokie bus ispudziai.

Siandien pabandziau pirma karta. Ispudis labai labai geras. smile.gif Ziuresim ka kalbesiu po men, po triju.

Ar keramikines keptuves visos yra baltu dugnu? Ar buna ir juodu?
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2012 04 11, 14:50)

Taip, turiu viena keptuve, kur keramikine danga tamsiai pilkos spalvos, na beveik juodos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Amelita @ 2012 04 11, 14:50)
Siandien pabandziau pirma karta. Ispudis labai labai geras. smile.gif  Ziuresim ka kalbesiu po men, po triju.

Mano mama turi nusipirkusi delano keramikinę keptuvę,tai ji baltu dugnu.jau metai kaip naudoja ir patenkinta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(skay @ 2012 04 11, 19:53)
Mano mama turi nusipirkusi delano keramikinę keptuvę,tai ji baltu dugnu.jau metai kaip naudoja ir patenkinta smile.gif

Turiu delimano keptuve ir as-tikrai pritariu-keptuve gera. smile.gif
Atsakyti
Si ryta kepiau lietinius, Durandal keptuvej. Gavos super.

Vakar kepiau kotletukus, tai gavos irgi labai skanus. Kol kas esu labai patenkinta. 4u.gif
Atsakyti