Tie reklaminiai pasisakymai mane tai visiskai priesingai nei nusakoma poste, nuteikia, na, bet cia tik mano asmenine nuomone, tiesiog, alergija man nuo reklamu ir tiek...
O siaip, jei grizti prie temos, tai pries dvi sav skaiciau visa tema nuo iki ir susidariau ispudi, kad - ko gero ekologiskiausios, svaikiausios butu ketaus keptuves, nu, bet svoris ju
pakilnojau, supratau, kad su mano kokiu 20 lietiniu per vakara rieso greit netureciau, taigi, vis tik pirkau dvi keptuves - viena didesne, lengvesne, keramikine, skirta labiau lietiniams, kita - kitos firmos taip pat dengta keramika, tik ji dar ,kaip paaiskino, maisyta su akmens mase, ji storesniu pagrindu, sunkesne - siaip kazka pakepti, tai isbandziau jau abi, ir ne po karta, aisku, dvieju sav dar labai mazai, bet kol kas esu patenkinta, atlieka savo darba gerai. Nors esu pries metus gavus dovanu ta lipdukine berghoff'o keptuve su keramika, tai ji po puses metu pradejo traukti, svilti, vidurys parudavo, na, paaiskino, kad perkaitinau, dabar bandysiu 'neperkaitint', ziuresim kaip bus.