Įkraunama...
Įkraunama...

Kokią keptuvę rinktis? - 2

QUOTE(raganieška @ 2012 03 25, 09:28)
postas kaip iš reklamos lankstinuko  g.gif

drinks_cheers.gif ir as lygiai taip pat pagalvojau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(raganieška @ 2012 03 25, 09:28)

butent mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(raganieška @ 2012 03 25, 10:28)

Aš manau,kad jokio skirtumo,ar kaip iš reklamos ar kaip iš dar kažko...Kiekvienas informacija gali dalintis savo nuožiūra smile.gif 4u.gif
Būtų daug maloniau,jei įsijungtumėte į šią temą savo patirtimi ir patarimais pasidalinti. mirksiukas.gif Šiame forume turbūt daugiau klausimų yra,nei atsakymų į juos rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(rsc @ 2012 03 25, 22:48)

Gal ,būtent jūs, ką nors galite pasakyti apie šias keptuves?būtų labai jau malonu.. rolleyes.gif

http://kartu.lt/visi..._campaign=daily
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skay: 26 kovo 2012 - 14:14
QUOTE(skay @ 2012 03 26, 14:08)
Gal ,būtent jūs, ką nors galite pasakyti apie šias keptuves?būtų labai jau malonu.. rolleyes.gif

http://kartu.lt/visi..._campaign=daily

as sau tokios nepirkciau ir tiek rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimo @ 2012 03 15, 01:57)
Uzuojauta Jums, turejom  metus laiko islaike (pradejo mazais taskais luptis danga). Sakot titano keramika- taigi nera tokiu keptuviu kad nesvylantis sluoksnis butu is t.keramikos. t.ker. sluoksnis naudojamas tik nepridegancios dangos sukibimui su pagrindu pagerinti, stai tokia tiesa.

Na, kol kas titanine AMT keptuve dziaugiames (praejo pora menesiuku). Tikiuos, dziaugsimes ne tik vienus metus
Atsakyti
Tie reklaminiai pasisakymai mane tai visiskai priesingai nei nusakoma poste, nuteikia, na, bet cia tik mano asmenine nuomone, tiesiog, alergija man nuo reklamu ir tiek...
O siaip, jei grizti prie temos, tai pries dvi sav skaiciau visa tema nuo iki ir susidariau ispudi, kad - ko gero ekologiskiausios, svaikiausios butu ketaus keptuves, nu, bet svoris ju doh.gif pakilnojau, supratau, kad su mano kokiu 20 lietiniu per vakara rieso greit netureciau, taigi, vis tik pirkau dvi keptuves - viena didesne, lengvesne, keramikine, skirta labiau lietiniams, kita - kitos firmos taip pat dengta keramika, tik ji dar ,kaip paaiskino, maisyta su akmens mase, ji storesniu pagrindu, sunkesne - siaip kazka pakepti, tai isbandziau jau abi, ir ne po karta, aisku, dvieju sav dar labai mazai, bet kol kas esu patenkinta, atlieka savo darba gerai. Nors esu pries metus gavus dovanu ta lipdukine berghoff'o keptuve su keramika, tai ji po puses metu pradejo traukti, svilti, vidurys parudavo, na, paaiskino, kad perkaitinau, dabar bandysiu 'neperkaitint', ziuresim kaip bus.
Atsakyti
QUOTE(gliuka @ 2012 03 27, 17:00)
Nors esu pries metus gavus dovanu ta lipdukine berghoff'o keptuve su keramika, tai ji po puses metu pradejo traukti, svilti, vidurys parudavo, na, paaiskino, kad perkaitinau, dabar bandysiu 'neperkaitint', ziuresim kaip bus.

Gal žinote ar dabartinės IKI akcijos keptuvės tokios pačios kaip pas jus buvo?
Atsakyti
uzejo kalba apie lietinius - ar buna tu plonyciu lengvu keptuviu keramikine danga ,kurios yra skirtos butent lietiniams? Nes kiek pasitaike, tai jei su keramikine danga - is kart ir krastai auksti kaip iprastos keptuves.... ax.gif
Atsakyti
Tokia akcijau jau buvo pries 3 menesius... Gal bus atsiliepimu?

Nusipirkau, 28 cm ir 24 cm. Gausiu tik po velyku. Ziuresim kokie bus ispudziai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amelita: 04 balandžio 2012 - 11:40
QUOTE(gliuka @ 2012 03 27, 17:00)
Nors esu pries metus gavus dovanu ta lipdukine berghoff'o keptuve su keramika, tai ji po puses metu pradejo traukti, svilti, vidurys parudavo, na, paaiskino, kad perkaitinau, dabar bandysiu 'neperkaitint', ziuresim kaip bus.

mes turejom seniau Tefal ne is brangiausiu, buvo super, tarnavo kokius 3 metus, ir vel nusipirkom Tefal bet sita tarnavo gal tik kokius metus ir pradejo viduryje vsikas degti, svilti. Tai mums ir paaiskino, kad perkaitinimo. Bet niekaip nesuprantu, kaip galima keptuve perkaitint? g.gif O tai kada reikia alieju pilti, tik pradedant kaitinti, ar palaukti, kol ikais keptuve, tik tada pilti alieju?
Kazkakip dabar svarstau, kazkokia kita pabandyt, tos keramines, tai super jei naudoji ant dujines virykles, bet ant siklokeramines schmoll.gif nes ji kazkaip neikaista tiek kad galetu maistas apskrust, normaliai man bulviniai blynai pvz neiskepa..
Atsakyti
Siandien bandziau to uzklausti pardaveju, tai sake taip. Negalima kaitinti ant maksimalios kaitros. O kepti pvz taip. Pakaitini keptuve nedaug, tada pili alieju ir dedi pvz. kiausini.
Atsakyti