Įkraunama...
Įkraunama...

Kokią keptuvę rinktis? - 2

QUOTE(eglaite2 @ 2012 03 16, 11:29)
Idomu, kaip si keptuve? g.gif

Jau vien į ją nežiūrėčiau dėl vidinių kniedžių, tai jau nekokybės ženklas. Ir tais nuolaidų puslapiai patartina naudotis jeigu tikrai žinote tikrą prekės kainą pas pardavėją, dažniausiai tai būna prekė už tikrą savo kaina ir brangiau parduodama kaip su nuolaida, jau kelis kartus nusivyliau tais kuponais cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2012 03 16, 14:58)
Jau vien į ją nežiūrėčiau dėl vidinių kniedžių, tai jau nekokybės ženklas. Ir tais nuolaidų puslapiai patartina naudotis jeigu tikrai žinote tikrą prekės kainą pas pardavėją, dažniausiai tai būna prekė už tikrą savo kaina ir brangiau parduodama kaip su nuolaida, jau kelis kartus nusivyliau tais kuponais  cool.gif

nu nereikia jau taip del tu kniedziu - puodai pas mane berghof - su kniedem ir keptuve irgi (na jos kaina be nuolaidos 249) tad tikrai nemanau kad kniedes itakoja kokybe schmoll.gif
Atsakyti
Gal kas turite tokia?
Atsakyti
Daba iki vyksta akcija, už 10 lipdukų galima nusipikti berghof keptuves, ar jos geros?
Atsakyti
As ieskau keptuves su keramikine danga. Maziau nei pries metus peirkta keptuve parejo... verysad.gif
Kas kokias naudoja? Nes kazkaip atrodo, kad metai per trumpas tarnavimo terminas keptuvei....
Atsakyti
Jau isbandziau keptuve uz IKI lipdukus. smile.gif Na ka, pirmas ispudis labai geras, ziuresim kaip bus toliau thumbup.gif Jei pasiteisins kokybe, tada imsiu dar mazesne bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tučka @ 2012 03 24, 16:39)
Jau isbandziau keptuve uz IKI lipdukus.  smile.gif  Na ka, pirmas ispudis labai geras, ziuresim kaip bus toliau  thumbup.gif  Jei pasiteisins kokybe, tada imsiu dar mazesne  bigsmile.gif

Kokio dydžio pirkot? Ir kokia jūsų viryklė, gal stiklo keraminė? Aš irgi į šias keptuves žiūriu, įdomu, kaip būtų, jei keptuvės diametras didesnis už kaitinimo skylę, ar kaistų vienodai, ar viduriukas degtų, kraštai šaltų?
Atsakyti
Kažkada ilgai vargau ir sukau galvą, rinkausi keptuvę, išbandžiau visokiausių... suradau nepamainomą smile.gif Woll gamintojo, pas mane yra tokia, tačiau jų ir kitokių išmatavimų ar modelių būna. Kai morališkai atgyvens ir po n metų norėsiu atnaujinti, vėl nedvejodama rinksiuosi šį gamintoją, gal kitą modelį...
Naudoju ją kokius trejus metus. Iki šiol atrodo kaip nauja. Ir su šakute, būna, brūkšteliu, nors šiaip stengiuosi tausoti. Niekas niekur nesusibraižę, neatsilupę, neprilimpa, neprikimba ir į orkaitę galima pašauti rankeną nuėmus smile.gif žodžiu, man ši keptuvė tiesiog be trūkumų thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Velnio advokatė: 24 kovo 2012 - 18:53
QUOTE(ejau_pro_sali @ 2012 03 23, 12:24)
As ieskau keptuves su keramikine danga. Maziau nei pries metus peirkta keptuve parejo...  verysad.gif
Kas kokias naudoja? Nes kazkaip atrodo, kad metai  per trumpas tarnavimo terminas keptuvei....

Sveiki,

Aš visai nesenai pagaliau nusipirkau titano keramikos keptuvę,SKK firmos.Labai džiaugiuosi ja,super smile.gif ..draugė tokią jau 2metus naudoja ir labai patenkinta,kaip nauja thumbup.gif KEPTUVĖ "DIAMOND 3000 PLUS" SU STACIONARIA RANKENA 7,5 CM.
Patentuotas TITANIUM Ceramic dangos pagrindas su legiruoto deimanto dalelėmis, unikaliai suderina nepridegančio paviršiaus privalumus su dideliu tvirtumu ir ilgaamžiškumu. Padeda taupyti riebalus, valymo priemones ir šeimininkių laiką.
Keptuvėse maistui vartyti, nenaudojant didelės fizinės jėgos, gali būti naudojami įvairūs virtuviniai įrankiai – net metaliniai (išskyrus peilius ir aštriabriaunes lopetėles).
Rankiniu kokilės būdu lietas taurusis aliuminio lydinys yra plastiškas temperatūros pokyčiams, nesideformuoja, užtikrina optimalų šilumos pasiskirstymą maisto gaminimo metu ir sumažina šilumos sunaudojimą. Keptuvės greitai, vienodai įšyla ir ilgai išlaiko šilumą.
Karščiui atsparios, modernios keptuvių bakelito rankenos atlaiko iki 220°C temperatūrą. Dėl tokios konstrukcijos šios keptuvės iki 220°C temperatūros rėžimo gali būti naudojamos orkaitėje.
Keptuves galima naudoti ant įvairių tipų šilumos šaltinių: dujinių, elektrinių, stiklo keraminių, halogeninų, spiralinių viryklių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skay: 24 kovo 2012 - 19:10
QUOTE(Spurgita @ 2012 03 24, 18:48)
Kokio dydžio pirkot? Ir kokia jūsų viryklė, gal stiklo keraminė? Aš irgi į šias keptuves žiūriu, įdomu, kaip būtų, jei keptuvės diametras didesnis už kaitinimo skylę, ar kaistų vienodai, ar  viduriukas degtų, kraštai šaltų?

Pirkau 28 cm skersmens, o virykle pas mane dujine 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(skay @ 2012 03 24, 20:09)
Sveiki,

Aš visai nesenai pagaliau nusipirkau titano keramikos keptuvę,SKK firmos.

postas kaip iš reklamos lankstinuko g.gif
Atsakyti
QUOTE(skay @ 2012 03 24, 21:09)
Sveiki,

Aš visai nesenai pagaliau nusipirkau titano keramikos keptuvę,SKK firmos.Labai džiaugiuosi ja,super smile.gif ..draugė tokią jau 2metus naudoja ir labai patenkinta,kaip nauja thumbup.gif KEPTUVĖ "DIAMOND 3000 PLUS" SU STACIONARIA RANKENA 7,5 CM.
Patentuotas TITANIUM Ceramic dangos pagrindas su legiruoto deimanto dalelėmis, unikaliai suderina nepridegančio paviršiaus privalumus su dideliu tvirtumu ir ilgaamžiškumu. Padeda taupyti riebalus, valymo priemones ir šeimininkių laiką.
Keptuvėse maistui vartyti, nenaudojant didelės fizinės jėgos, gali būti naudojami įvairūs virtuviniai įrankiai – net metaliniai (išskyrus peilius ir aštriabriaunes lopetėles).
Rankiniu kokilės būdu lietas taurusis aliuminio lydinys yra plastiškas temperatūros pokyčiams, nesideformuoja, užtikrina optimalų šilumos pasiskirstymą maisto gaminimo metu ir sumažina šilumos sunaudojimą. Keptuvės greitai, vienodai įšyla ir ilgai išlaiko šilumą.
Karščiui atsparios, modernios keptuvių bakelito rankenos atlaiko iki 220°C temperatūrą. Dėl tokios konstrukcijos šios keptuvės iki 220°C temperatūros rėžimo gali būti naudojamos orkaitėje.
Keptuves galima naudoti ant įvairių tipų šilumos šaltinių: dujinių, elektrinių, stiklo keraminių, halogeninų, spiralinių  viryklių.

Kokia puiki reklama lotuliukas.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti