Įkraunama...
Įkraunama...

Kokią keptuvę rinktis? - 2

QUOTE(Amelita @ 2012 03 16, 12:19)
Ir as laukiu nuomoniu.  smile.gif

Aš taip pat laukiu patarimo,kurią keptuvę verta rinktis:Borner ar SKK firmos?

http://www.auraplius...amikos-keptuves
http://www.puodai.lt...=preview&gid=92

titano keramika..
Atsakyti
o aš po šitų visų komentarų neisivaizduoju ka pirkt reikia, nes niekad jomis nesidomejau....tai ka pirkt????????
Atsakyti
QUOTE(Tindirindiriuška @ 2012 03 16, 13:21)
o aš po šitų visų komentarų neisivaizduoju ka pirkt reikia, nes niekad jomis nesidomejau....tai ka pirkt????????

kad nieko kito nebelieka kaip ketus. Jis tikrai nenuodingas, tik kad sunkus ir reikia kaitinti su aliejumi karts nuo karto
Atsakyti
QUOTE(raganieška @ 2012 03 16, 12:35)
kad nieko kito nebelieka kaip ketus. Jis tikrai nenuodingas, tik kad sunkus ir reikia kaitinti su aliejumi karts nuo karto

ir jame negalima laukyt maisto produktu, ypac rugsciu (su grietine ir pan) blush2.gif

siaip taflonas pats is saves nera kenksmingas - tik reik tinkamai keptuve priziuret, neperkaitint ir pamacius pazeidimu - nebenaudot rolleyes.gif , tos su titanu, Akmens mase ir pan - stipresniais pavirsiais, taip greit nepasizeidzia, o ir riebalu nereik daug, patogios nesunkios - ko gero kiekvienam savo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2012 03 16, 13:38)
ir jame negalima laukyt maisto produktu, ypac rugsciu (su grietine ir pan) blush2.gif

siaip taflonas pats is saves nera kenksmingas - tik reik tinkamai keptuve priziuret, neperkaitint ir pamacius pazeidimu - nebenaudot rolleyes.gif , tos su titanu, Akmens mase ir pan - stipresniais pavirsiais, taip greit nepasizeidzia, o ir riebalu nereik daug, patogios nesunkios - ko gero kiekvienam savo rolleyes.gif

bet tie įbrėžimai gana greitai atsiranda, o sumokėjus už keptuvę apie 200, po pusmečio ar dar greičiau gaila išmesti
o ką manote apie šitas keptuves? http://geri-indai.lt...cm-raudona.html
Atsakyti
QUOTE(raganieška @ 2012 03 16, 12:42)
bet tie įbrėžimai gana greitai atsiranda, o sumokėjus už keptuvę apie 200, po pusmečio ar dar greičiau gaila išmesti
o ką manote apie šitas keptuves? http://geri-indai.lt...cm-raudona.html

nu zinau kas turi akmens mases keptuve jau ė metai - ir ner ibrezimu - cia matyt ziurint kaip priziuresi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2012 03 16, 13:53)
nu zinau kas turi akmens mases keptuve jau ė metai - ir ner ibrezimu - cia matyt ziurint kaip priziuresi rolleyes.gif

tai kokios akmens masės keptuvės ilgai tarnauja? Nebežinau kokią keptuvę pirkti, nes nesinori kas metus po kelis šimtelius keptuvėms išleisti
Atsakyti
QUOTE(raganieška @ 2012 03 16, 13:22)
tai kokios akmens masės keptuvės ilgai tarnauja? Nebežinau kokią keptuvę pirkti, nes nesinori kas metus po kelis šimtelius keptuvėms išleisti

nzn, nelabai tikiu kad juos kuo skirias...
as pirkau zanoje ar arkiete - kaip kur ten vadinas - tai su nuolaida 40% man gavos 120 - bet sunku ka pasakyt, nes naudoju tik pora savaiciu (bet kasdien ir i diena keliskart, be keptuves neisivaizduoju kaip gyvent, mikrobanges nenaudojam), tai vidus kaip nauja, keista, bet jos ne karto nereikejo plaut - kazkaip viskas graziai subega i lekste, is isores dugnas parudaves keliose vietose, manau riebalais apibego - sveist nesveiciau - nenoriu pakenkt dangai, man tos demes nemaiso. Drauge turi turguje pirkta, mokejo 70-80 - naudoja 4 metus, vidus irgi dar super, isore ne kaip atrodo - bet manau naturalu. Visur kur klausiau - sake kad galima joje naudot metalinius irankius, taciau nerekomenduoja, kaip ir plaut indaploveje, nors aprasymas leidzia - tipo kiek saugosi, kiek priziuresi - tiek ir naudosi rolleyes.gif Po 4 metu galesiu jau savo patirtimi dalintis - ne drauges lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2012 03 16, 14:31)
Po 4 metu galesiu jau savo patirtimi dalintis - ne drauges lotuliukas.gif

Na man keptuvės reikia greičiau biggrin.gif O jūs ketaus keptuvės neturėjote?
Aišku ne karvę kainuoja ta keptuvė, bet kas metai keisti užkniso doh.gif
Atsakyti
QUOTE(raganieška @ 2012 03 16, 13:41)
Na man keptuvės reikia greičiau  biggrin.gif  O jūs ketaus keptuvės neturėjote?
Aišku ne karvę kainuoja ta keptuvė, bet kas metai keisti užkniso  doh.gif

mama turi ja, irgi apie 2-3 metus kazkur, nu ji dziaugiasi - bet riebalu ten reik, kartais dumai virsta (gal perkaitinus - nzn) - nu mama moka su ja elgtis - man nesigauna (retai sveciuos bunu), man nepatinka, kai maistas ruduoja joje (megstu palikt ji keptuveje kaip yra), laikas nuo laiko reikia atnaujinti danga - ten kazkaip kaitinant ar kaip - nzn, tik kai domejaus ir rinkaus - man sake. bet su visu tuo dar susitaikyciau, jei ne jos svoris doh.gif , man reikalinga ne maziau 26 cm skersmens - pas mama 24 atrodo - as jos rimtai nepakeliu viena ranka unsure.gif , o tai mesa reik atkepinus supilt i puoda, tai darzoves, tai dar ka - pastoviai kiloju... Mama panasiai tiek laiko turi rieso sanario uzdegima, tai maziau, tai daugiau jai skauda - bet itikint kad tai nuo keptuves - negaliu (nugi turi pateisint toookia pinigu suma sumokejus) g.gif Tik va jos tipo amzinos cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriiste @ 2012 03 16, 14:47)
  Tik va jos tipo amzinos cool.gif

Ačiū už nuomonę 4u.gif tai vat tas ir vilioja, kad jos amžinos, jei nestukteli kur gerai
Atsakyti
QUOTE(raganieška @ 2012 03 16, 14:44)
Ačiū už nuomonę  4u.gif  tai vat tas ir vilioja, kad jos amžinos, jei nestukteli kur gerai

ai - pabandziau ta su akmens mase - zesiu kaip bus - nes amzinam daiktui jauciu dar per jauna esu lotuliukas.gif
Atsakyti