Įkraunama...
Įkraunama...

Kokią keptuvę rinktis? - 2

As tai keramikine Berghofo jau metus tikrai naudoju, ir kaip nauja, tik isorej ant dugno prikepimu pora yra,bet patrinus tikriausiai issivalytu, niekaip ypatingai jos nepriziuriu, tik tai, kad irankius medinius naudoju ir viskas.
Atsakyti
Kadangi savo šeimoj keptuves naudoju dažniau aš negu mano brangiausioji smile.gif galiu pasakyti kad labai geros yra Scanpan keptuvės (pirktos Kauno Mole) http://puodai.lt/ind...preview&gid=190 . Kaina jų tikrai labai nemaža bet per 2 metus naudojimo nebuvo jokių problemų dėl nieko. Paviršius nesvyla, nesilupinėja ir kas man labiausiai patiko kad neatsiranda keistu specifinių kvapų kaip nuo pigių keptuvių.
Atsakyti
QUOTE(vaida39 @ 2012 02 14, 14:57)
menuo laiko...

Na gal trinktelėjot kada stipriau, nes kiek žinau, jos bijo sutrenkimų - atsisloksniuoja ar atšoka dangos sluoksnis. Taip pat perkaitinus ne kas. Naudoju lietiniams, kiaušinienei, na ir karnonadams dar ( pastariems nerūdijančio plieno traukia tešlą, kimba nors pasiusk), bet mėsa ten ilgai kepa labai...
Atsakyti
QUOTE(Upė @ 2012 02 14, 12:00)
Ačiū už atsakymą.  4u.gif
Kur pirkai, kiek kainavo? Ar sunki? Labai sudomino. Aš dabar labai jomis domiuosi ir aktyviai ieškau.

Pirkau Gariunuose, 55 litai uz 28 cm, mazsnes pigesnes. Visas tokias susipirksiu.
Nesunki, kaip ir teflonine geresne panasiai sveria. Pasveriau lotuliukas.gif , be dangcio 1120 g.
Atsakyti
QUOTE(MUMMY112 @ 2012 02 14, 16:18)
Na gal trinktelėjot kada stipriau, nes kiek žinau, jos bijo sutrenkimų - atsisloksniuoja ar atšoka dangos sluoksnis. Taip pat perkaitinus ne kas. Naudoju lietiniams, kiaušinienei, na ir karnonadams dar ( pastariems nerūdijančio plieno traukia tešlą, kimba nors pasiusk), bet mėsa ten ilgai kepa labai...

is isores tai kaip nauja,na nesitrankau as su keptuve... smile.gif net nezinau ka reiks pirkt,nes su ta tai ilgai nvargsiu.wool tai nors 1.5 metu naudojau be problemu
Atsakyti
QUOTE(vaida39 @ 2012 02 14, 23:51)
is isores tai kaip nauja,na nesitrankau as su keptuve... smile.gif net nezinau ka reiks pirkt,nes su ta tai ilgai nvargsiu.wool tai nors 1.5 metu naudojau be problemu

Man Berghof keraminė ne ką ilgiau tarnavo. Šiaip, kitą kartą pirkčiau pagrindinę didelę špižiaus, nes kiek atsiliepimų yra, su jom mažiausiai nervų tampymų. O lengvesnę ir mažesnę vis tiek pirkčiau Ballarini, man ji super. 4u.gif
Atsakyti
Atradau va tokia keptuve.

user posted image

Nuoroda i keptuve

Raso, kad ekologiska keramikine danga. Gal kas turit?
Kaina nera kosmine. Raso, kad 3 metai garantija.
Atsakyti
QUOTE(Upė @ 2012 02 12, 16:36)
Domina akmens masės keptuvės. Gal kuri tokią turit ir galit pasidalinti informacija: jos pliusai/minusai.

https://fbcdn-sphoto...128288690_n.jpg

Aš tokią nusipirkau man patiko, nors ir naudoju tik mėn. bet mano brolienė naudoją jau gerus metus ir super viskas
Atsakyti
QUOTE(miskouoga @ 2012 02 08, 11:18)
Tai keptuve padaryta is aliuminio, ir dengta nelipnia marmuro danga.

rekės kodas: BG-2273
• Bergner keptuvė su stikliniu dangčiu
• Spalva: juoda
• Medžiaga: aliuminis
• Matmenys: 28 x 5.3 cm
• Rankena iš nerūdijančio plieno
• Stiklinis dangtis su nerūdijančio plieno kraštu
• Tinka indukcinėms plytelėms
• Marmuro nelipni danga, atspari net iki 260°C

Gal žinote daugiau apie marmuro padengimą, ar jis nėra kenksmingas?
Atsakyti
O kur butu galima Klaipedoje rast ketaus keptuve,gal kas uzmatet,buciau labai dekinga.
Tik jau labai brangiu nenoreciau. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(maltakava @ 2012 02 19, 12:09)
O kur butu galima Klaipedoje rast ketaus keptuve,gal kas uzmatet,buciau labai dekinga.
Tik jau labai brangiu nenoreciau. blush2.gif

Nebrangių neseniai matėme Bauhof'e, dar galit pažiūrėti prie turgaus (Turgaus a.) baltarusiškų prekių parduotuvėje.

Dar būna Bikuvoje (miestuose, kur ji yra) tiesa, nelabai išvaizdžios, bet savo darbą atliks. Kaina maždaug nuo 25 Lt iki ~ 60 Lt, priklausomai nuo dydžio.
Atsakyti
QUOTE(Ragainė @ 2012 02 19, 14:24)
Nebrangių neseniai matėme Bauhof'e, dar galit pažiūrėti prie turgaus (Turgaus a.) baltarusiškų prekių parduotuvėje.

Dar būna Bikuvoje (miestuose, kur ji yra) tiesa, nelabai išvaizdžios, bet savo darbą atliks. Kaina maždaug nuo 25 Lt iki ~ 60 Lt, priklausomai nuo dydžio.

Aciu labai,reikes paieskot... notworthy.gif
Atsakyti