Įkraunama...
Įkraunama...

Kokią keptuvę rinktis? - 2

QUOTE(rrr? @ 2012 01 20, 09:57)
Vat su tuo plovimu, mano tokia patirtis: jei isplaunu, kad ir tik siltu vandeniu, be jokiu plovikliu, viskas pradeda kibti prie dugno  doh.gif bulves, blynai... dabar darau taip- tik issluostau popieriniu ranksluosciu. Niekas nebelimpa. Nepatinka man tai, tokia nesvari keptuve, nes krastuose kas prikepe, nenusivalo popierium. Bet uztai niekas neprikimba kepant. Bet vaizdelis man nepatinka  schmoll.gif tokia nesvari keptuve...
O kaip jus valot?

Jei lieka tik aliejaus, tai tik išluostau su popieriniu rankšluosčiu, ir viskas. Jei būna kokio padažo, tada šiek tiek ekologiško ploviklio įlašinu, išbrūžinu su šepetėliu, tada karštu vandeniu gerai išplaunu ir išluostau - viskas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vaida39 @ 2012 01 20, 22:09)
vakar paskambino is top shopo,tai uzsisakiau delimano keptuve,ziuresiu,kiek ji man tarnaus,zadejo pakeist,jei susibraizys,tai manoji woll jau i konteineri jau ateinancia savaite keliaus.

lauksim atisliepimu. ir man skambino, galvoju ir as isigyt wink.gif

as galvoju apie Dry cooker su skylutemir is kart su dangciu,dar dovanu skudureli duoda reibalams valyti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo egliene: 21 sausio 2012 - 11:47
Turime indukcine kaitlente, jau 2 teflonines keptuves ismetem, nes netycia perkaitinom ir atsoko teflonas doh.gif . Dabar turime keramikine danga dengta keptuve, viskas kaip ir gerai, tik kad limpa prie dungno ir maximum ant 5 karscio galima kepti, o tai nevisada patogu schmoll.gif

Gal kas naudojate titano dangos keptuves? Issirinkome tokia keptuve, kainuoja nemazai, apie 260 Lt , noretusi daugiau informacijos is vartotoju, nes prekybininkai labai graziai sneka. o mes tiesiog norime nusipirkti patvaria keptuve /kurioje butu galima kepti ant didelio karscio/ indukcinei kaitlentei.
Gal ka patartumete? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(egliene @ 2012 01 21, 12:45)
lauksim atisliepimu. ir man skambino, galvoju ir as isigyt wink.gif

as galvoju apie Dry cooker su skylutemir is kart su dangciu,dar dovanu skudureli duoda reibalams valyti  ax.gif

jau naudoju delimano,kepiau kotletus,paukstiena.po kiekvieno naudojimo reikia labai gerai isplaut,nes tuoj pridegs.siaip galetu aukstesne buti,apsitasko isore.

Atsakyti
4u.gif
\Mergaites sake kad geros keptuves Bergner firmos is akmens mases.
Gal Kalvariju turgavietei yra?Ar dar kur nors.....taip nesinori i Gariunus(
Atsakyti
QUOTE(Ulitka @ 2012 02 07, 22:12)
4u.gif
\Mergaites sake kad geros keptuves Bergner firmos is akmens mases.
Gal Kalvariju turgavietei yra?Ar dar kur nors.....taip nesinori i Gariunus(

Vyras irgi nenorejo vaziuot i Gariunus, ieskojo kalavriju turguj, nieko net panasaus nerado. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ievakata @ 2012 02 07, 23:44)
Vyras irgi nenorejo vaziuot i Gariunus, ieskojo kalavriju turguj, nieko net panasaus nerado. doh.gif

O jos tikrai geros? Nes dabar kaip tik keptuves reikes. O kokia kaina turguje?
Atsakyti
QUOTE(Nasturcija @ 2012 02 08, 08:53)
O jos tikrai geros? Nes dabar kaip tik keptuves reikes. O kokia kaina turguje?

Man patinka, su dangciu kaina apie 50 lt
Atsakyti
QUOTE(ievakata @ 2012 02 08, 09:57)
Man patinka, su dangciu  kaina apie 50 lt

Va tokia? smile.gif
http://www.rotonero....r-keptuve-28-cm
Atsakyti
QUOTE(Nasturcija @ 2012 02 08, 09:03)

Tokia. Pati pirkau. Mazesnes dar pigesnes.
Atsakyti
QUOTE(ievakata @ 2012 02 08, 08:57)
Man patinka, su dangciu  kaina apie 50 lt

O kurioje vietoje Gariūnuose? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nasturcija @ 2012 02 08, 09:03)

Kad cia medziaga parasyta -aliuminis g.gif
Atsakyti