Įkraunama...
Įkraunama...

Kokią keptuvę rinktis? - 2

QUOTE(Tučka @ 2012 01 11, 10:51)
Man buvo lygiai tas pats su traukimu. irgi patarnavo gal 1.5 metu  doh.gif  400 litu kaip i bala  schmoll.gif

Siandien Woll atsiunte gera pasiulyma,jau norejau pirkti,gerai,kad perskaiciau jusu atsiliepimus,buciau vel ismetusi pinigelius doh.gif .Tai ka tada pirkti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jovita 35: 11 sausio 2012 - 14:32
QUOTE(dresin @ 2012 01 09, 16:17)
tik va jei isplaunu ir nusausinu ir neipilu aliejaus, ant rytojaus randu aprudyjusia, ar taip turi but, ar ji tiesiog dar nauja ir "neatidirbta" - na neuzsiaugino savo kailiuko dar? ir dar turi metalo kvapa.... kas man nelabai................

(na o juokas - vakarj keptuvej apkepiau darzoves pilna kalna, o kai reikejo isversti i kepimo orkaitej inda teko kviest vyra, nes viena ranka keptuves su visu turniu neislaikiau  blush2.giflotuliukas.gif

gal plauni su indų plovikliu? tada keptuvę reik gerai išdžiovinti ir patepti aliejumi smile.gif

aš nusipirkau paprastą baltarusišką, gerai iššveičiau, pripyliau aliejaus ir ilgokai jį paviriau. po naudojimo išplovusi visad įpilu truputį aliejaus. Kepa puikiai, nieks nedenga, kokiem blynam tai ir aliejaus nedaug reikia.
Atsakyti
QUOTE(Jovita 35 @ 2012 01 11, 15:31)
Siandien Woll atsiunte gera pasiulyma,jau norejau pirkti,gerai,kad perskaiciau jusu atsiliepimus,buciau vel ismetusi pinigelius doh.gif .Tai ka tada pirkti g.gif

na as tai jau woll nebepirksiu gal delimano bandysiu.mano drauge dirba kavinej ir jos ten naudoja delimano,sake,kad geros(naudoja gal jau metai).o juk kepa tai daug kiekviena diena...,ogal spizine,o gal pirma pasitaikiusia nusipirksiu,kai isteksiu i konteineri woll? biggrin.gif
Atsakyti
Gavau dovanu dvi Delimano keptuves: viena tokia didele su dangciu ir kita- blynams kepti. Kol kas ispudziai tik teigiami, aliejaus reikia labai-labai nedaug, kepa graziai, valosi lengvai ir paprastai, matysim, kaip bus toliau g.gif .
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2012 01 10, 23:13)
Jei rankena medinė, tai nepakaitinsi ax.gif

as cia fprume radau foto tokios pat keptyves ir parasyta kad rankena nusisuka - tai vyrui liepiau "suk" - nu ir atsisuko, nenuluzo, pasirodo yra rieveliai, bet siaip paciam skepshulu saite tai kazkaip nenurodo kad rankena nusisuka, ir tipo jei medine, tai i orkaite jau nekiskit, tik su metaline ir ta silikonine. bet gi nusisuka ji smile.gif
o plaunu su 2 lasais ne fairio, bet ekologinio indu ploviklio, tai jis nelabai "astrus", bet itariu kad jai tiesiog reikia "apdirbimo" - ilgiau pakept ka ir su daugiau riebalo wink.gif nes siaip tai pvz kotletuku nepritraukia prie dugno.
Atsakyti
Merginos, kur perkat paprastas, spizines keptuves (ale senoviskas), nes nei parduotuvej, nei turgui nerandu. g.gif
Atsakyti
QUOTE(jolanda.baka @ 2012 01 14, 21:49)
Merginos, kur perkat paprastas, spizines keptuves (ale senoviskas), nes nei parduotuvej, nei turgui nerandu.  g.gif

Kaune bazej, toj pusej kur traukinys, yra nedidele indu parduotuvele (gal ties 3 sandeliu g.gif ), prekiauja ukrainietiskomis. Naudoju savaite, bet atsiliepimai tikrai geri, bulvinius blynus seima ivertino puikiai (tefloninej kazkaip vidus vis nedakepdavo), svoris keptuves - nesudaro bedu, o siaip tik nepirkit Wooll keptuviu, pinigai i bala, laiko gaisimas ir nervu tampymas, nes realiai ner ten jokiu garantiju, melagiu kompanija ir tiek, po pusmecio pradeda traukti maista, nunesus pasako, kad tam garantiju nera, pirkejo problemos schmoll.gif
Atsakyti
Jei neklystu, Bauhof prekybos centre nuo šiandien 40proc. nuolaidos špižinėms keptuvėms. Negilios tokios, bet gal nieko.
Atsakyti
QUOTE(dresin @ 2012 01 14, 19:56)
o plaunu su 2 lasais ne fairio, bet ekologinio indu ploviklio, tai jis nelabai "astrus", bet itariu kad jai tiesiog reikia "apdirbimo" - ilgiau pakept ka ir su daugiau riebalo wink.gif nes siaip tai pvz kotletuku nepritraukia prie dugno.

Vat su tuo plovimu, mano tokia patirtis: jei isplaunu, kad ir tik siltu vandeniu, be jokiu plovikliu, viskas pradeda kibti prie dugno doh.gif bulves, blynai... dabar darau taip- tik issluostau popieriniu ranksluosciu. Niekas nebelimpa. Nepatinka man tai, tokia nesvari keptuve, nes krastuose kas prikepe, nenusivalo popierium. Bet uztai niekas neprikimba kepant. Bet vaizdelis man nepatinka schmoll.gif tokia nesvari keptuve...
O kaip jus valot?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rrr?: 20 sausio 2012 - 09:59
QUOTE(rrr? @ 2012 01 20, 10:57)
Vat su tuo plovimu, mano tokia patirtis: jei isplaunu, kad ir tik siltu vandeniu, be jokiu plovikliu, viskas pradeda kibti prie dugno  doh.gif bulves, blynai... dabar darau taip- tik issluostau popieriniu ranksluosciu. Niekas nebelimpa. Nepatinka man tai, tokia nesvari keptuve, nes krastuose kas prikepe, nenusivalo popierium. Bet uztai niekas neprikimba kepant. Bet vaizdelis man nepatinka  schmoll.gif tokia nesvari keptuve...
O kaip jus valot?

Aš savo Woll keptuve labai patenkinta, sunki žinoma bet silpnumu nesiskundžiu, plaunu tik su pačiu karščiausiu vandeniu ir šepetėliu, nes su rankom kempinėle plauti per karšta 4u.gif Turiu dvi, viskas su jomis gerai ir lietinius puikiai kepa be riebalų 4u.gif
Atsakyti
vakar paskambino is top shopo,tai uzsisakiau delimano keptuve,ziuresiu,kiek ji man tarnaus,zadejo pakeist,jei susibraizys,tai manoji woll jau i konteineri jau ateinancia savaite keliaus.
Atsakyti
QUOTE(Gabe @ 2012 01 15, 12:38)
Kaune bazej, toj pusej kur traukinys, yra nedidele indu parduotuvele (gal ties 3 sandeliu  g.gif ), prekiauja ukrainietiskomis. Naudoju savaite, bet atsiliepimai tikrai geri, bulvinius blynus seima ivertino puikiai (tefloninej kazkaip vidus vis nedakepdavo), svoris keptuves - nesudaro bedu, o siaip tik nepirkit Wooll keptuviu, pinigai i bala, laiko gaisimas ir nervu tampymas, nes realiai ner ten jokiu garantiju, melagiu kompanija ir tiek, po pusmecio pradeda traukti maista, nunesus pasako, kad tam garantiju nera, pirkejo problemos  schmoll.gif

dekui 4u.gif savaitgali bandysiu ieskoti.
Atsakyti