Įkraunama...
Įkraunama...

Kokią keptuvę rinktis? - 2

QUOTE(ra2ga @ 2011 12 16, 21:04)

rimtai smile.gif

QUOTE(Muscade @ 2011 12 17, 09:27)
Dar ketaus keptuves yra neblogos, bet man vis tiek teflonas geriausias.

Teflonas geriausias, kol nepabandai geresnių ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2012 01 08, 19:27)
Teflonas geriausias, kol nepabandai geresnių ax.gif

Kokių? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Gal kuri naudojat Vokieciu firmos Karl Kruger keptuve Oslo ?Kaip ji jums ?Maciau dabar joms nuolaida - nuo 69 lt kainuoja , vietoj 140 lt.
Atsakyti
gaila, kad spiziniu keptuviu tema neatnaujinta, tai parasysiu cia - gal kas pades smile.gif

o tos keptuves turi toki metalo kvapa? Gavau skepshula dovanu, siaip patinka man ji nesvietiskai - suradau tai ko is keptuves ir norejau, o visada galvojau kad cia kaitlente kalta, kad ne dujos, o ne keptuve, pasirodo keptuveje visas "bajeris". nes kol gyvenau pas tevus, tai kepdavau mammos keptuveje, ir maistas tikrai budavo kitoks nei tuose teflono ir kitu dangu blekelese kaptas. Kai issikrausciau is tevu, nebebuvo tu spiziniu niekur pirkt, teko aisku pirkti tefali.... tai va po daug metu ir visokiu keptuviu pribandymu gryzau prie ketaus. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif tik va jei isplaunu ir nusausinu ir neipilu aliejaus, ant rytojaus randu aprudyjusia, ar taip turi but, ar ji tiesiog dar nauja ir "neatidirbta" - na neuzsiaugino savo kailiuko dar? ir dar turi metalo kvapa.... kas man nelabai................

(na o juokas - vakarj keptuvej apkepiau darzoves pilna kalna, o kai reikejo isversti i kepimo orkaitej inda teko kviest vyra, nes viena ranka keptuves su visu turniu neislaikiau blush2.gif ) lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dresin @ 2012 01 09, 15:17)
tik va jei isplaunu ir nusausinu ir neipilu aliejaus, ant rytojaus randu aprudyjusia, ar taip turi but, ar ji tiesiog dar nauja ir "neatidirbta" - na neuzsiaugino savo kailiuko dar? ir dar turi metalo kvapa.... kas man nelabai................


Kiek skaičiau apie špyžines, gerai paruošta neturėtų rūdyti, nes būtent iškaitintas aliejus sudaro plėvelę neleidžiančią oksiduotis.
Atsakyti
QUOTE(S.N.A.S @ 2012 01 09, 00:42)
Kokių?  ax.gif  4u.gif

Man asmeniškai nepakeičiama yra ketaus (paprasčiausia baltarusiška) - nieko geriau jau neieškau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zmonaite @ 2012 01 09, 18:11)
Kiek skaičiau apie špyžines, gerai paruošta neturėtų rūdyti, nes būtent iškaitintas aliejus sudaro plėvelę neleidžiančią oksiduotis.

hm.. bet raso kad butent skepshulas paruosia jau keptuves naudojimui, nebereikia iskaitinti..... g.gif
Atsakyti
QUOTE(dresin @ 2012 01 09, 22:30)
hm.. bet raso kad butent skepshulas paruosia jau keptuves naudojimui, nebereikia iskaitinti.....  g.gif

Bet jeigu lenda rūdys, reiškia plėvelės nebėra. Pabandykit iškaitinti, blogiau nebus. Pasiskaitykit apie paruošimą ir priežiūrą čia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zmonaite: 10 sausio 2012 - 12:17
QUOTE(zmonaite @ 2012 01 10, 12:17)
Bet jeigu lenda rūdys, reiškia plėvelės nebėra. Pabandykit iškaitinti, blogiau nebus. Pasiskaitykit apie paruošimą ir priežiūrą čia

Jei rankena medinė, tai nepakaitinsi ax.gif
Atsakyti
o man Woll keptuve pradejo traukt,nebegaliu kotletu iskept normaliai.netarnavo ne 2 metu.vyras sko,kad nemoku naudotis,nezinau,kokia dabar reiks pirkt? gal ketaus,ogal karamine...
ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2012 01 10, 21:13)
Jei rankena medinė, tai nepakaitinsi ax.gif

Tos medinės rankenos, bent jau mano keptuvėms, nusisuka.

Per ilgus naudojimo metus ketaus keptuvės pasidengė tvirta plėvele, nerūdija, nors išplovusi karštu vandeniu aliejaus tepimui nenaudoju. Nebijau ir stipriau pašveisti jei reikia.
Atsakyti
QUOTE(vaida39 @ 2012 01 10, 21:53)
o man Woll keptuve pradejo traukt,nebegaliu kotletu iskept normaliai.netarnavo ne 2 metu.vyras sko,kad nemoku naudotis,nezinau,kokia dabar reiks pirkt? gal ketaus,ogal karamine...
ax.gif


Man buvo lygiai tas pats su traukimu. irgi patarnavo gal 1.5 metu doh.gif 400 litu kaip i bala schmoll.gif
Atsakyti