Aš ir galvoju apie keramikinę nedidukę - kiaušiniams ar kokiems spirgučiams
Įdomu, ar tirpdosi normaliai?
Na o dėl nerūdijančio plieno keptuvės tai taip: kepiau ir mėsytę, ir žuvį. Įsitikinau, kad natūralų skonį ir kvapą tikrai išryškina. Nėra to, kad taip slystų ir nekibtų, kaip ant teflono. Taip įdomiai:kepti reikia būtinai uždengus, ir viskas ten atšoka. Pvz. miltų likučiai nuo žuvies suskrunda, bet prieš dedant kitą partiją, su mentele išimi iš keptuvės, kartu su maistu. Kaip suprantu, ten drėgmės tik gauna maistas uždengus, ir tuoj atkimba.
Bet man nelabai patinka, kad valyt ją sunkoka. Ir su kempine bandžiau - lieka tokios riebalų dėmės, niekaip neišsivalo
O va kito kepimo metu savaime dingsta
Nelabai suprantu. Reikia susidraugaut su ja. Bet šiaip, jei ketinės išvaizda tenkina, tai jos priežiūra paprastesnė. O riebalų reikia į abi, tai nžn..