Dar paieškojau info, tai pasirodo šios firmos keptuvėms tinka ir kitokie dangčiai - taip galima pataupyti
Favoritė :
http://www.b-a.lt/ka...-28-cm-Keptuves
Lauksiu naudojančių atsiliepimų
O kokias keptuves naudojate ant indukciniu kaitlenciu? Zinau, kad ketaus tinka, bet jos tokios brangios Papasakokit, ant ko blynus kepat... Gal kazkur uzmatet kokybisku ir ganetinai normaliom kainom.
Montuosim indukcine, o senaja keptuve be gailescio mesiu lauk. Didesnio s... nesu maciusi. Dabar ieskausi, naujos keptuves
Montuosim indukcine, o senaja keptuve be gailescio mesiu lauk. Didesnio s... nesu maciusi. Dabar ieskausi, naujos keptuves
Verkiant reikia naujos keptuves, planuoju pasinaudoti maximos nuolaidomis .. Gal kuri jau apziurejote, isstudijavote maximos keptuviu pasiula ? Gal galite ka patarti ir rekomenduoti is maximos siulomu keptuviu Aciu
QUOTE(Raile @ 2011 09 26, 19:52)
Verkiant reikia naujos keptuves, planuoju pasinaudoti maximos nuolaidomis .. Gal kuri jau apziurejote, isstudijavote maximos keptuviu pasiula ? Gal galite ka patarti ir rekomenduoti is maximos siulomu keptuviu Aciu
ir man tas labai labai aktualu
QUOTE(Raile @ 2011 09 26, 18:52)
Noreciau akmens mases keptuve, bet maksimoje nemaciau tokiu, pirksiu su keramikine danga, vakar buvo keliu firmu ir dydziu, ziuresim kaip rytoj
QUOTE(Desert @ 2011 09 26, 23:10)
Noreciau akmens mases keptuve, bet maksimoje nemaciau tokiu, pirksiu su keramikine danga, vakar buvo keliu firmu ir dydziu, ziuresim kaip rytoj
Gal kuri galite pakomentuoti apie tas keramikines keptuves , nes as nieko apie jas nezinau .. Idomu butu... Aciu
QUOTE(Raile @ 2011 09 27, 07:28)
Gal kuri galite pakomentuoti apie tas keramikines keptuves , nes as nieko apie jas nezinau .. Idomu butu... Aciu
Man pradėjo luptis po mėnesio naudojimo, nors tikrai saugojau Pirkau nedidelę už 56 Lt, tik nepamenu kokios firmos Ant pačios keptuvės nėra parašyta, tik:Made in Italy
Aš esu nusipirkusi iš Maksimos keptuvę su balta keramikine danga, pernai rudenį keptuvė kainavo nemažai- apie 150 litu be nuolaidos, tai galiu pasakyt, kad absoliutus Š.. Prie jos viskas svyla, aliejaus reikia nežmoniškai daug ir tai prikepa. Nepirksiu daugiau keramikinių niekada.
Nežinau, gal jums reikia brangios keptuvės , bet maximoje būna tokios JOLIE (gal ne visai tiksliai parašiau), lyg itališkos , bet nebrangios. Tai tikrai neblogos keptuvės ir kaina didesnės keptuvės apie 40lt, be nuolaidos. nėra jos ilgaamžės, bet man pora metų tarnauja be problemų
Pirkau Maximoj keramikinę keptuvę, nepamenu pavadinimo, bet rankena švelniai alyvinės spalvos. Nepraėjo nei pusę metų, ir pradėjo labai traukti visą maistą, nesvarbu ką kepu
tai matyt reikia likt prie "tefal" ir nesukt galvos su kitom keptuvem