Įkraunama...
Įkraunama...

Kokią keptuvę rinktis? - 2

QUOTE(bella272 @ 2010 11 05, 17:28)
Mes nesenai nusipirkom iš turgaus keramikiniu paviršiumi keptuvę thumbup.gif Kaina perpus mažesne nei prekybos centre. Prieš tai turėjom iš firminės parduotuvės pirktą  titaninis paviršius, tačiau ji labai neilgai tarnavo, gal kokius 1,5 m, pradėjo traukti maistą ir visiškai nebėjo joje ką nors kepti. O naujoji šauni tuo kad neprisvyla, nereikia riebalų naudoti. O ir plauti nereikia, prašluostau su popieriniumi rankšluosčiu ir švari thumbup.gif Kiek ilgai tarnaus bus matyti.

titanines pacios geriausios kiek man teko dometis. Pats atspariausias pavirsius. O jei taip trumpai tarnavo - tiketina kad kazkaip ne taip ja naudojot ir sugadinote. Tai ir si naujoji gali ilgai netarnauti jei taip pat su ja elgsites.
Atsakyti
Mes neseniai nusipirkom Tefal keptuvę. Patinka tuo, kad lengva ją valyti... smile.gif
Žiūrėsiu kiek ilgai ji tarnaus..šiaip reiktų dar kitų dydžių įsigyti. Bet pasirinkimas didelis, tik reikia atrasti sau tinkamą pagal kainą.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(fasion149 @ 2010 11 11, 20:07)
titanines pacios geriausios kiek man teko dometis. Pats atspariausias pavirsius. O jei taip trumpai tarnavo - tiketina kad kazkaip ne taip ja naudojot ir sugadinote.  Tai ir si naujoji gali ilgai netarnauti jei taip pat su ja elgsites.

Siaip tai pats atspariausias pavirsius yra spiziniu (ketaus) keptuviu mirksiukas.gif o ir kaina ju geresne nei titaniniu blush2.gif tik labai jau sunkios jos doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Fiolita @ 2010 11 11, 16:22)
Nezinau, pagalvojau gi baisiai sunkios jos, negali stiklas iskilt?  blush2.gif  ir dugnas gal neidealiai lygus  g.gif

Na jei nedauzysite su keptuve per stikla, tai neturetu iskilti mirksiukas.gif pas mane pacia stiklo keramikos kaitlente ir isigijau spizine keptuve bigsmile.gif ji sunki, tai padeta vienoj vietoj ten ir lieka, nebruzinu su ja per stikla, todel manau, kad nesusibraizys ax.gif
Atsakyti
QUOTE(fasion149 @ 2010 11 11, 20:07)
titanines pacios geriausios kiek man teko dometis. Pats atspariausias pavirsius. O jei taip trumpai tarnavo - tiketina kad kazkaip ne taip ja naudojot ir sugadinote.  Tai ir si naujoji gali ilgai netarnauti jei taip pat su ja elgsites.

As taip pat buvau tos nuomones kad geriausia titanine. Deja man nepasitvirtino, o priziurima buvo tikrai gerai, saugoma nuo subraizymu . Juo labiau , kad pirkom su sese vienodas keptuves kartu ir abi tuo paciu laiku emem skustis jomis. Galima visaip kalbeti kad buvo nesaugota, tai ir nauja netarnaus.... As isreiskiu tik savo nuomone, o kiekvienam spresti pagal save.
Atsakyti
QUOTE(Muscade @ 2010 09 09, 20:42)
Dėl Green Pan keptuvių, tai girdėjau, kad didelis šlamštas, už didelius pinigus. Taip, ji yra ekologiška, iš perdirbto smėlio, nekenksminga sveikatai. BET, dauguma skundžiasi, kad joje negali iškepti normaliai maisto, nes viskas svyla... Nors yra teigiančių, kad tai labai gera keptuvė.

Turim jau beveik metus. Is pradziu viskas buvo labai gerai. Veliau, kelis kartus pakepus ir isplovus, vienoj vietoj pradejo pritraukti. As ta vieta daugiau paploviau, patryniau ir vel viskas gerai thumbup.gif thumbup.gif Joms pireziuros taip pat reikia. Pas mus siek tiek krasteliai apsidauze planant kriauklej i krastus, minksta jis
Atsakyti
įsigijom mes ketaus keptuvę,tikiuosi tarnaus ilgai,bet didžiausias minusas yra jos sunkumas.
user posted image
Atsakyti
Gal zinote kur Kaune galima isigyti ketaus keptuviu? pirmiausiai gal domintu tos ukrainietiskos ar baltarusiskos, nors nezinau kaip jos atrodo, butu gerai jei butu panasios i Skupshult smile.gif nes jei ten tos senovines kampuotos tai kazkaip nelabai jos man. Zinau kad kazkur urmo bazej yra tu keptuviu,bet kazin kur tiksliai gal kas zino??
Atsakyti
QUOTE(ingela @ 2010 12 15, 12:39)
Gal zinote kur Kaune galima isigyti ketaus keptuviu? pirmiausiai gal domintu tos ukrainietiskos ar baltarusiskos,

aš mačiau prie gelež.stoties,yra kelios buitinių prekių parduotuvės,prie požeminės.Bet buvo tik nedidelės,klausiau ar atsiveš didesnių,tai sakė,kad tikriausiai ne,nes muitą ar kažkokius mokesčius pakėlė,todėl nepasimoka vežti. Pabandykit ten nueit,gal dar turės. 2juose parduotuvėlėse mačiau.
Atsakyti
QUOTE(ingela @ 2010 12 15, 13:39)
Gal zinote kur Kaune galima isigyti ketaus keptuviu? pirmiausiai gal domintu tos ukrainietiskos ar baltarusiskos, nors nezinau kaip jos atrodo, butu gerai jei butu panasios i Skupshult smile.gif  nes jei ten tos senovines kampuotos tai kazkaip nelabai jos man. Zinau kad kazkur urmo bazej yra tu keptuviu,bet kazin kur tiksliai gal kas zino??

siulyciau pasiziureti Prismoje, bent jau vilniuje tai tikrai ten maciau ketaus keptuviu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(DaivaVe @ 2010 12 15, 18:54)
siulyciau pasiziureti Prismoje, bent jau vilniuje tai tikrai ten maciau ketaus keptuviu  4u.gif

Kaune Prismoje maždaug prieš savaitę irgi matėme, kaina apie 50 Lt, panaši į keptuvę, aukščiau esančioje foto smile.gif
Atsakyti
zodziu tose buitiniu prekiu parduotuvese pire gelezinikelio stoties buvau,tai yra kelios,bet mazos, o didele irgi yra bet labai zemais krastais ir rankenos tokios nekokios. Tai zodziu dar sakiau reiks urme paziuret,kazkas minejo kad mate, tik gal kas zino tiksliai kur???
ir dar i prisma reiks nulekt jei jau kazkas mate.
Atsakyti
Aš jau antą kartą perku titaninę keptuvę. Pirmoji nepasakyčiau, kad ilgai tarnavo. Gal netinkamai prižiūrėjau, šiaip ji labai patogi naudoti, todėl nusipirkau antrą smile.gif .Matysim, kiek ši tarnaus ax.gif smile.gif
Atsakyti