Įkraunama...
Įkraunama...

Breketai

Oh nebuvau savaitę gerą čia ir žiū tik kiek priplepėta prišnekėta...
Man breketukus dės geriausiu atveju tik rugpjūtį... nes protiniai išsikalę pusiau buvo, bet dabar matyt kai nedirbu ir nestresuoju, ir nagai ir dantai augt pradėjo vėl - ir niekas man kol jie neparodys aiškios krypties nedės jokių grožių ant dantukų...

QUOTE(Meri_ceri @ 2009 01 07, 20:07)
jei gali sau leisti, ka tik i lietuva atveze nauja INVISALIGN sistema, pagooglink, Vilniuje viena klinika dirba su sia sistema, tai ten isvis LEEEDAS. as pati prie dedamasi breketus daug ieskojau, skaiciau, ir ziauuriai norjau invisalign bet kaina nuleido mane ant zemes..

o va čia tai jo.... bet kiek milijonų toks daiktas gali kainuot??..

ir p.s. - kažkurios mergaitės čia šypsena buvo įdėta... nu žinot jei ten kreivi dantys muset man išvis iš namų neverta eit... blink.gif
Atsakyti
Klausykit dar čia vienas toks niuansas baisiai neramus man.

Pažiūrėjau Youtube filmukėlį apie Damon breketus (http://www.youtube.com/watch?v=rllrBkDpSuA&feature=related) ir ten pavyzdinė mergaitė turi tokius gražius dantukus trečius smile.gif aš turiu tokį patį vieną - bet ten rodo kad jam sutvarkyti deda tokias gumytes nuo apatinio žandikaulio iki to danties blink.gif

ar kam nors taip yra darę? Jei taip - kaip valgyt gyvent kalbėt???
Atsakyti
man tokias des uz poros savaiciu..kiek zinau nelabai malonus dalykas..
Papildyta:
beje, Invisalign sistema abiems zandikauliams 12000 litu kainuoja, o tik priekiniams 6 dantims 6000..bet sukandimo negydo sita sistema. o taip brangiai kainuoja turbut todel kad daktaras is Italijos skraido, bilietai tai brangus chi chi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Meri_ceri @ 2009 01 14, 19:35)
man tokias des uz poros savaiciu..kiek zinau nelabai malonus dalykas..

o tai kaip?.. bet ten net išsižiot kaip žmogus negali, ar tik taip atrodo? o tai bučiuotis kaip? (atsiprašau už nukrypimą tokį... blush2.gif )
Atsakyti
Viena pazystama pasakojo apie tas gumytes (jei nieko nesumaisiau). Tai sake kad kai valgai, jas nusiemi, o poto vel uzsidedi. g.gif
Pastebejau, kad mano priekiniai dantukai kazkaip pakrypo i sona unsure.gif Kazint poto jie atsistatys? g.gif
Atsakyti
QUOTE(caramell @ 2009 01 14, 19:15)
Pastebejau, kad mano priekiniai dantukai kazkaip pakrypo i sona  unsure.gif  Kazint poto jie atsistatys?  g.gif

Kaip į šoną..? Kurį šoną..??? unsure.gif
Atsakyti
Nuotraukoje atrodo kad priekiniai palinke i desine puse unsure.gif Man atrodo kad jie tiesesni buvo g.gif Bet gal cia nuo to, kad dabar dantys vaiksto i visas puses, po to gal atsistatys? Tikuosiu unsure.gif
user posted image
Atsakyti
as nesiojau tas gumytes ir jau atnesiojau,nera taip baisu,baisiausia tai,kas pamirsdavau uzsidet kartais blush2.gif biggrin.gif o siaip skauda tik pacioj pradzioj:)
Atsakyti
sveikos mergaites. taip nedrasiai ir as isiterpsiu. Jau seniai galvoju apie breketus,bet vis nesiryzdavau. Siandien viena dantuka istrauke. Pasnekejau su chirurge, kuri trauke dantuka, sako dekis breketus. oi nebezinau. Kazkur esu klaususi apie breketu kainas, tai vienam zandikauliui apie 1600lt. (cia as turiu omenyje tuos paprastus)., bet kaip pasirinkti gydytoja, kaune? analogiskoje temoje apie breketus yra isvardintos gydytojos, tai pastebejau labai daug pacienciu eina pas latkauskiene. ar ji tikrai labai gerai? ar toks kultas susidares?
Atsakyti
va va, del buciavimosi tai ir man neramu su tom gumytem..cepelino gabaliuka tai ikishim kaip nors pro tarpa, bet va kai issiziot reiks ir pasibuciuot tai kazi kaip ten...
Atsakyti
sveiki, Ir as nuo kitos savaites busiu istojusi i breketininku buri. Labai laukiu. As deduosi Kaune Stomotologijos Poliklinikoje, desiuos safyrinius, vienam zandikauliui kainuoa 1920LT.
Atsakyti
Caramell, gal cia tik nuotraukoj tau matosi kazkas?? nes as tai tyrinejau ta foto gal 5 minutes kol supratau koki kreivuma turejai omeny..
Papildyta:
QUOTE(inuliukasss @ 2009 01 14, 22:43)
sveiki, Ir as nuo kitos savaites busiu istojusi i breketininku buri. Labai laukiu. As deduosi Kaune Stomotologijos Poliklinikoje, desiuos safyrinius, vienam zandikauliui kainuoa 1920LT.

Sveika, sveikinam 4u.gif 4u.gif beje, kaina nedidele kaip uz safyrinius!
Atsakyti