Įkraunama...
Įkraunama...

Ebay "auksiukai"

QUOTE(Angy* @ 2010 05 30, 10:04)
Aciu uz atsakyma, praejo dar dvi su puse savaites, reiskia dar turiu vilties gauti savo siuntinuka smile.gif

Po triju menesiu gavau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 05 09, 17:20)
tai kur tu geru pardaveju rast?biggrin.gif ieskau sukneliu, tai galima visa diena prasedet ir nieko nematau tarp daug nesamoniu.. kaip jus ieskot drabuziu? pagal firma gal?

Tai ziurint kas domina - ilga, trumpa, balta, melyna, dryzuota, geleta ir tt. Galit raktinius zodzius vest i paieska, galit naudotis susiaurinant paieska (pasirinkt tik konkrecias spalvas, ilgius, kainas ir tt), galit pagal firma ieskot.

QUOTE(Angy* @ 2010 05 29, 23:17)
Sveiki,
As cia gal ne visai i tema, bet neradau kitos panasios temos. Mane domina ar kuri is jusu buvo uzsisakiusi preke is Honkongo per ebay, jei taip per kiek laiko gavote preke nuo siuntimo datos?

Dekoju is anksto uz atsakyma  4u.gif

Va cia yra ta tinkama tema apie tokius dalykus kalbet: EBAY
Atsakyti
labas vakaras
norejau paklausti gal kas sakesi baldeliu per ebay is firmos vokietijoje
http://viewitem.eim....0085299463/item
ar nekilo problemu ,kazkaip naujoke as sitam reikale tai truputi bijau ax.gif
Atsakyti
sveikutes.. turiu beda.. atsiprasau kad ne vietoje, bet nerandu daugiau kur parasyt.. nusipirkau pirma preke ebejuje.. ir tik sumokejus pastebejau kad adresas biski klaidingas.. vietoj letchworth gaRden city parasyta letchworth gaden city ir vietoj herdforshire parasyta herefordsihire.. bet post codas ir namo numeris su gatve teisingi, ka man dabar daryt? negausiu siuntinio ir bus pinigai i bala?? sad.gif
Atsakyti
QUOTE(*sunshine* @ 2011 06 18, 19:13)
sveikutes.. turiu beda.. atsiprasau kad ne vietoje, bet nerandu daugiau kur parasyt.. nusipirkau pirma preke ebejuje.. ir tik sumokejus pastebejau kad adresas biski klaidingas.. vietoj letchworth gaRden city parasyta letchworth gaden city ir vietoj herdforshire parasyta herefordsihire.. bet post codas ir namo numeris su gatve teisingi, ka man dabar daryt? negausiu siuntinio ir bus pinigai i bala?? sad.gif

taigi žinutę parašykit pardavėjui ir patikslinkit. ar jau išsiuntė?
Atsakyti
QUOTE(*sunshine* @ 2011 06 18, 19:13)

namo numeris ir pasto kodas yra svarbiausi dalykai adrese, jei jie teisingi,siuntinuka tikrai gausit. Jei labai pergyvenat galit parasyti pardavejui ir patikslinti,nors as asmeniskai nematau tame problemos ax.gif
Atsakyti
Gal yra pirkusių šiuos ilgus sijonus? Domina kokybė ir per kiek maždaug laiko gavote siuntinį 4u.gif
http://www.ebay.com/.....390549125159
Atsakyti
pirkau panasu irgi ilga,su guma wirsuj juoda,bet pardavejai buvo anglai,man atejo per savaite,kokybe buvo gera 4u.gif bet cia su kinieciais tai nezinau,kiek perku tiek sudas doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*CoCoNuT* @ 2013 05 20, 21:47)
Gal yra pirkusiø ?iuos ilgus sijonus? Domina kokyb? ir per kiek ma?daug laiko gavote siuntin? 4u.gif
http://www.ebay.com/.....390549125159

Zinau kelias pirkusias, tai kokybe patenkintos liko. Bet daznai buna, kad pardavejai ideje vienodas foto, bet siuvama skirtinguose fabrikuose ir kokybe skiriasi. O siuntinukas kiek keliaus priklausys nuo pasto - siaip iki menesio eina is kinieciu, buna per savaite ar dvi atkeliauja, bet buna ir ilgiau.... Tiksliau pasakytu nebent pirke is butent sio pardavejo...

QUOTE(Wanillia @ 2013 05 21, 00:58)
bet pardavejai buvo anglai,man atejo per savaite,kokybe buvo gera 4u.gif bet cia su kinieciais tai nezinau,kiek perku tiek sudas doh.gif  biggrin.gif

Tai jei sijonukas toks, tai gali but, kad pardavejai buvo kinieciai Anglijoj wink.gif Bent JAV ta pastebiu, kad buna daiktai ir JAV, ir Azijos salyse tokie pat - is Azijos pigiau pirkt paprastai. Bet kokybe ju nesiskiria, tik tiek, kad cia vietiniai kinieciai juos turi (matyt tam, kad kam greiciau reik butu galimybe).
Atsakyti
Sunshine,
as taip pat panasia problema turejau. Buvau pamirsusi uzrasyti namo numeri. Yra post codas, yra gatve, yra mano pavarde. Pasiziurejau kad apie 50 namu yra su tuo post codu, bet galvoju juk mano pavarde, tikrai kitos lietuves toj gatvej su tokiu paciu vardu ir pavarde nebus...Nuejau i pasta, nes lapelio negavau...na ir prasidejo siuntinejimai...jie sako. kad jei truksta duomenu tai net nesiuncia, o is ten kur siusta, sako, kad jei yra pasto kodas tai siuncia... na, tada siuntejas turejo uzpildyt tokia forma, kad dingo siuntinys..o jie kai taip pasiklysta siuntinys ji atplesia, ir jei daiktas vertas 40 svaru tai palieko o jei ne, ismeta...tai vat tokia istorija, kuri, tikiuosi, tau neatsitiks
Atsakyti
sakykit, kodel perkant nuskaiciuoja kaskart po 2.66lt? gal kazkur kokios varneles neuzdedu ar ne taip kazka darau? g.gif
Atsakyti
QUOTE(dovilepp @ 2013 07 09, 15:35)
sakykit, kodel perkant nuskaiciuoja kaskart po 2.66lt? gal kazkur kokios varneles neuzdedu ar ne taip kazka darau?  g.gif

Kaip apmokat labai atidžiai žiūrėkit tame lange kur uždėta varnelė. Gal pas jus uždėta, kad 1 dolerį nuskaičiuotų labdarai, tai tada automatiškai ir nuima smile.gif
Atsakyti