merginos... o kas turetu kantrybes man papasakoti kai pradeti prikti is ebay?
kazka girdeja, kad pirma kazkokai mokomaja kortele reikai is savo banko pasiimti...
please, kas turit kantrybes papsakoti nu A iki Z.
aciu aciu
ir ar is sito puslapio reikia pirkti, nes kai ivedi ebay i google, taiismeta begales tu puslapiu susijusiu su ebay.
http://www.ebay.com/
Beveik visada ten perku sau ir dukrai avalyne, daug pigiau iseina negu pas mus arba per tarpininkes
QUOTE(astulka1 @ 2010 04 09, 18:08)
merginos... o kas turetu kantrybes man papasakoti kai pradeti prikti is ebay?
kazka girdeja, kad pirma kazkokai mokomaja kortele reikai is savo banko pasiimti...
aciu aciu
ir ar is sito puslapio reikia pirkti, nes kai ivedi ebay i google, taiismeta begales tu puslapiu susijusiu su ebay.
aciu aciu
Va cia SM yra tema apie pirkimus ebay: EBAY - joje paskaitykit pirma puslapi, ten visa informacija yra.
QUOTE(shopingas @ 2010 04 09, 20:02)
Va cia SM yra tema apie pirkimus ebay: EBAY - joje paskaitykit pirma puslapi, ten visa informacija yra.
aciu uz nuorodoa
QUOTE(Kita @ 2009 05 19, 16:54)
As tebesergu perku reikia nereikia
va va ir mums jau liga atsibundam ryte ir pirma mintis ka dar nusipirkt kadangi jau atrodo mum nebereika tai gimtadeniu pradejom ieskot reikia ramintis, bet va kokiu graziu ir svrabiausia pgiu auskariuku prisipirkau tik tas siuntimas biski.. atsibosta laukti
Sveikos, prasau pagalbos:
kaip pirkti dvi prekes is vieno pardavejo?
ta prasme, kad nedaryti dvieju skirtingu uzsakymu? imanoma taip? nes ir kaina skiriasi atsiuntimo pirmos prekes, o antra jau pigiau
aciu, kas pagelbes
ta prasme, kad nedaryti dvieju skirtingu uzsakymu? imanoma taip? nes ir kaina skiriasi atsiuntimo pirmos prekes, o antra jau pigiau
aciu, kas pagelbes
QUOTE(simOnyte99 @ 2010 05 08, 18:53)
Sveikos, prasau pagalbos:
aciu, kas pagelbes
aciu, kas pagelbes
Ebay temoj tokius klausimus uzdavinekit. Siaip perkat abejas prekes atskirai, po to pardavejas jums pakoreguoja kaina ir atsiuncia invoice. Tik ne visi pardavejai kainas koreguoja. O siaip mokama didziausias siuntimas ir paskui jau nuo pardavejo salygu priklauso (kai kurie nuo antro siuntimo nuima po kazkiek pinigeliu, kiti fiksuota kaina turi antrai ir sekancioms prekems).
QUOTE(shopingas @ 2010 05 08, 19:00)
Ebay temoj tokius klausimus uzdavinekit. Siaip perkat abejas prekes atskirai, po to pardavejas jums pakoreguoja kaina ir atsiuncia invoice. Tik ne visi pardavejai kainas koreguoja. O siaip mokama didziausias siuntimas ir paskui jau nuo pardavejo salygu priklauso (kai kurie nuo antro siuntimo nuima po kazkiek pinigeliu, kiti fiksuota kaina turi antrai ir sekancioms prekems).
aciu aciu aciu
tai kur tu geru pardaveju rast? ieskau sukneliu, tai galima visa diena prasedet ir nieko nematau tarp daug nesamoniu.. kaip jus ieskot drabuziu? pagal firma gal?
Sveiki,
As cia gal ne visai i tema, bet neradau kitos panasios temos. Mane domina ar kuri is jusu buvo uzsisakiusi preke is Honkongo per ebay, jei taip per kiek laiko gavote preke nuo siuntimo datos?
Dekoju is anksto uz atsakyma
As cia gal ne visai i tema, bet neradau kitos panasios temos. Mane domina ar kuri is jusu buvo uzsisakiusi preke is Honkongo per ebay, jei taip per kiek laiko gavote preke nuo siuntimo datos?
QUOTE(Angy* @ 2010 05 29, 23:17)
Sveiki,
is China tai man per tris savaites atejo.
QUOTE(brumbrumai @ 2010 05 29, 23:18)
is China tai man per tris savaites atejo.
Aciu uz atsakyma, praejo dar dvi su puse savaites, reiskia dar turiu vilties gauti savo siuntinuka