Įkraunama...
Įkraunama...

Ebay "auksiukai"

QUOTE(PinaColada85 @ 2009 05 19, 03:36)
man ebay buvo tapusi liga bet aciu dievui seip ne tajp pasveikau blush2.gif

Ooo, atsimenu kai atradau ebay tai narsydavau ir pirkdavau kanros kasdien, o dbr jau nepamenu kada pirkau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cupycake @ 2009 05 19, 16:44)
Sveikos smile.gif Gal aš čia truputį ir ne į temą,bet būtų labai malonu jei kuri nors man paaiškintų kaip reiktų teisingai užsisakyti prekes per www.ebay.co.uk,kad jos tvarkingai atkeliautų pas mane ir apskritai,kodel ten to pacio daikto viename paveikslelyje kaina super maža,o kitame žymiai didesnė,jei nesunku parašykite į AŽ. Dėkoju smile.gif

Tai gal pasiieskokit ebay temos ir ten pasiskaitykit arba internete ieskokites informacijos. Be to, ebay help dalyje viskas yra surasyta. Ar jau taip norisi, kad viska tiesiai ant lekstutes sudeta atnestu? Gi nereikia tinget ir paisdomet paciai..... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kita @ 2009 05 19, 16:54)
As tebesergu  doh.gif  perku reikia nereikia  unsure.gif

man ir tas pats budavo atrodo daiktas grazus nusiperki o paskui stovi padetas stalciuj doh.gif
Papildyta:
QUOTE(GinCherry @ 2009 05 19, 17:28)
Ooo, atsimenu kai atradau ebay tai narsydavau ir pirkdavau kanros kasdien, o dbr jau nepamenu kada pirkau  biggrin.gif

as naktim prie ebay sededavau biggrin.gif bet dbr viskas ok pasveikau kai prisipirkau visokiu nieku reik nereik lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(PinaColada85 @ 2009 05 21, 22:27)
man ir tas pats budavo atrodo daiktas grazus nusiperki o paskui stovi padetas stalciuj doh.gif
Papildyta:

as naktim prie ebay sededavau  biggrin.gif bet dbr viskas ok pasveikau kai prisipirkau visokiu nieku reik nereik lotuliukas.gif

joa,ebay sunku issigydyt,ypac,kai pamatai nors ir nereikalinga,bet pigiai daikta.bet as kazkaip daugiau ziuriu,ar man reiks to daikto ir paprastai daugiau perku pardavimui.sau,irgi zinoma,prisipirkus visko,bet jau sumazinau pirkimus,nes anskciau budavo norai didesni uz pinigines turi doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš išviso nesigaudau tame ebay. doh.gif
O čia nauji rūbai ar padėvėti?
Atsakyti
QUOTE(Young @ 2009 10 04, 15:22)
Aš išviso nesigaudau tame ebay.  doh.gif

Yra ir tokiu ir tokiu. Sone buna nurodyta kategorija ir gali pasirinkti used arba new
Atsakyti
QUOTE(Young @ 2009 10 04, 15:22)
Aš išviso nesigaudau tame ebay.  doh.gif

Ebay tai ne tik rubai pardavinejami ir tai nera parduotuve. Gali parduot ka nori, kokios nori bukles (nauja, padeveta ar visai sudeveta) - cia aukcionu sistema ir daug atskiru pardaveju sudeda savo prekes, tai galima visko visko rast. Apie ebay suzinot daugiua galit atitinkamoj tmeoj 'internetiniu parduotuviu' skyrelyje (cia SM). wink.gif
Atsakyti
Sveikos drinks_cheers.gif Man atvirksciai negu jums, reikia informacijos apie prekiu pardavinejima- kaip issiusti, koks ten verslo registravimas turi but, kaip su pasto sistemom ir tt. Labai laukiu atsakymo, aciu 4u.gif
Atsakyti

Na, cia nesulauksit smile.gif Yra Sm tema apie tai, kaip parduoti ebay, ieshkokite stai CIA mirksiukas.gif
Atsakyti
dekoju blush2.gif
Atsakyti
keliu viršun 4u.gif
vakar galutinai pripažinau, kad susirgau ebay manija. net jei neperku nieko, tai tiesiog mirkstu ten ir ieškau beleko įdomaus/gražaus/pigaus, lyginu kainas su kainomis Lietuvoje ir toliau leidžiu sau baisėtis ir stebėtis Lietuva kai kurių prekių kainomis biggrin.gif
Atsakyti
Mano vyras serga ebay doh.gif , o as SM doh.gif
Atsakyti