na gal atsiras,kas zino
QUOTE(sygyta @ 2008 12 15, 21:30)
gal zinot ar idejus pardavimui i ebay. galima apsigalvojus isimti ir kaip tai padaryti?
galima tik reikia tureti priezasti, pvz gali parashyti, kad suklydai rashydama dydi ar pan.Kiek teko matyti isimtu prekiu, tai budavo su panasia priezastim,nors net neabejoju, kad buna ir taip, kad pasiulo kaina be aukciono ir pardavejas susigundo
mano naujausias auksiukas
Sveikutes, noreciau nusipirkti laikrodi is ebay, bet niekada neesu pirkusi is internetiniu parduotuviu, gal placiau paaiskintumete kaip ten kas, kaip uzsisakyti, kokia parsiuntimo kaina ir tt
QUOTE(FoxLady @ 2008 12 27, 13:48)
Sveikutes, noreciau nusipirkti laikrodi is ebay, bet niekada neesu pirkusi is internetiniu parduotuviu, gal placiau paaiskintumete kaip ten kas, kaip uzsisakyti, kokia parsiuntimo kaina ir tt
Yra du e-bay pirkimo būdai:
- aukciono būdu
-arba "Buy it now" (iš karto, be aukciono).
Kiekvienas pardavėjas savo pardavimo sąlygas surašo savo skelbime, jei kas neaišku, visada geriau paklausti pačio pardavėjo
*Tam, kad pirktum E-bay reikalinga Paypal sąskaita
QUOTE(Butė @ 2008 12 27, 20:08)
Yra du e-bay pirkimo būdai:
- aukciono būdu
Kiekvienas pardavėjas savo pardavimo sąlygas surašo savo skelbime, jei kas neaišku, visada geriau paklausti pačio pardavėjo
- aukciono būdu
Aciu uz info
QUOTE(Pinavija Nuostabioji @ 2008 12 22, 18:31)
Labai gražus švarkelis
ne ten parasiau
QUOTE(Simbyte @ 2008 12 02, 20:53)
Sveikos, čia ne į temą, bet gal žinote, kaip reikia pašalinti pardavėjus iš ebay išsaugotų mėgstamiausių selerių sąrašo?
Reikia prie selerio paspausti- išskleisti View seller's other items ir ten bus funkcija ištrinti.
man ebay buvo tapusi liga bet aciu dievui seip ne tajp pasveikau
Sveikos Gal aš čia truputį ir ne į temą,bet būtų labai malonu jei kuri nors man paaiškintų kaip reiktų teisingai užsisakyti prekes per www.ebay.co.uk,kad jos tvarkingai atkeliautų pas mane ir apskritai,kodel ten to pacio daikto viename paveikslelyje kaina super maža,o kitame žymiai didesnė,jei nesunku parašykite į AŽ. Dėkoju
QUOTE(PinaColada85 @ 2009 05 19, 00:36)
man ebay buvo tapusi liga bet aciu dievui seip ne tajp pasveikau
As tebesergu perku reikia nereikia