Naitai,
jus kauniete,jei gerai pamenu.
Kiek Kaune privacios logopedo paslaugos kainuoja?
Mums jau laikas eina,reik pradet galvot apie namucius,tai norisi zinot.
Pasiskaiciau apie nora pirmaut,tai mano mergina jokiu problemu neturi,o pirmavimas,tai turbut i krauja iauges
,net kai valgo pietus,jei tik vidurinysis pirmiau pavalgo,tai tuoj uzakcentuoja,kad ji nelenktyniavo,kad nebutu antra.Nekalbu jau apie isejima pro duris
,abiem reikia pirmiem eiti,vos telpa,ypac ziema,kai apkamsyti buna daugiau,ir i masina pirmai reikia,zodziu siaubas,ir patikekit,kad paaiskint praktiskai neimanoma,nes girdet nenori
O kalbejimo tema,tai pasidziaugt galiu tik tuom,kad sunus kalbet bando anglu kalba
,liudna ir dziugu,vienu metu.Gali sudomint,jei pati prabyli angliskai,tuomet jis ima knyga,rodo pirstuku i paveikslelius ir sako pavadinimus,bando net paraidziui isvardint
,o tik uzsimink lietuviskai,knyga i sona,ir eina savo reikalais
Keistas jausmas apima,atrodo,kad su vaiku bendraujam tik anglu kalba,nors nuo pat mazens girdejo lietuviskai.Daznai daug kas manes klausia,ar mano vyras lietuvis,taip suprast reikia,kad vaikui kalbos maisosi.
Musu pediatre,man jau seniai buvo uzsiminus,kad jam matyt kalbu per daug,tai jis nezino kaip kalbet.
Uz tai maziausias mokosi kalbet,ismokinom ATIA,tai dabar visiems mojuoja,kiek tik gali