Įkraunama...
Įkraunama...

vaikas nekalba 4

sveikos mergytes bigsmile.gif ,su praejusiom ir ateinanciom sventemis JUS! wub.gif Na o mes sausio5diena gulames i VRC tongue.gif kaip jus atsventete kaledas?
Atsakyti
Matau, kad as paskutine blush2.gif , bet vistiek sveikinu ir nuosirdziai linkiu, kad ateinantys 2009 butu stebuklu metai. Aciu, kad esate ir padedate sunkiomis akimirkomis.

Atsakyti
2009 mums visoms linkiu pagaliau uzdaryti sia tema ir persikelti i nauja
"mes praeityje turejome kalbos/ raidos sutrikimu".

Labai noreciau jog sis palinkejimas visoms issipildytu.
Atsakyti
Skruzdeda, kaip tu pati? Kada tau laikas issipakuoti? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(skruzdeda @ 2008 12 30, 15:44)
2009 mums visoms linkiu pagaliau uzdaryti sia tema ir persikelti i nauja
"mes praeityje turejome kalbos/ raidos sutrikimu".

Labai noreciau jog sis palinkejimas visoms issipildytu.

Na as tikriausiai busiu paskutine bet taip pat visoms jums linkiu meiles stiprybes ir savo tikejimo savo vaikuciais.

Skruzdeta labai grazus palinkejimai.

Naitai taip dziugu buvo jusu naujienas skaityti, tai tik suteikia ir mums stiprybes eiti pirmyn ir nepaluzti.
Atsakyti
ot, ir ne, paskutinė čia aš blush2.gif
bet vis tiek su šventėm! su šventom ir su naujais: šventom viltim-mintim-maldom ir su naujais džiaugsmais...
ir su naujais Bambliais 4u.gif . linkiu, kad dėl jų mamos nelindėtų SM paguodos skyreliuose... jokiuose...

p.s. Naitai, savo pažadus sugebėsiu išpildyti jau tik kitais metais, "toli" tas Kaunas baisiai hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2008 12 30, 15:35)
Skruzdeda, kaip tu pati? Kada tau laikas issipakuoti? blush2.gif

As tai vis dar stebuklingai krutu rolleyes.gif , nors visokiu problemeliu nemazai su tuo nestumu (nevirskinimas, kylantis spaudimas, nugara, pasilpes imunitetas, siek tiek mazakraujyste), bet nei viena nera labai didele tai ir krutu. Per pirma nestuma buvo tik viena problema - spaudimas, ale kas is to - teko pagimdyti anksciau gamtos sauksmo 38, nes buvo smarkiai didelis. O dabar labai viliuosi, kad gal ir sulauksiu 40 arba naturalaus gimdymo. Man liko 2.5 savaites iki 40.
O kaip tu? Nebeteplioja? Viskas susitvarke?
Atsakyti
NU as irgi krutu..buvo cia tiesa temperatura kazko pakilusi, va paziurejo vakar, kad vaikiukui gerai, bet itaria inkstu uzdegima doh.gif siandien iki galo istirs, gal nereikes natibu gerti doh.gif bet maciau savo maziuka ausi besiaksant ir koja ant kojos uzmetus kaifuoja wub.gif ramus vaikas..jau dabar kalbuosi, dainuoju, kad zinotu, jog laukiamas ir su viskuo galima susidoroti, juk naitas irodo, akd stebuklai yra, Severina irodo, akd keliu yra, Pou irodo, akd mamos meile veda stipriai ir toli.
jus visos man irodot, akd Zemeje daug geru zmoniu, siltu ir mylinciu ir butent tokie zmones moko ta dali visuomenes, kuri nenori matyti, kitokiu vaiku/zmoniu, kad svarbiasuia yra meile, o materija ir krize 4u.gif
Skruzdeda..38 irgi gerai..o tu laikykis..Naujiems svieciasi saule, kaip viltis, akd mus visus veda angelai
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2008 12 31, 09:42)
NU as irgi krutu..buvo cia tiesa temperatura kazko pakilusi, va paziurejo vakar, kad vaikiukui gerai, bet itaria inkstu uzdegima

Nu laikykis, gal viskas bus gerai. Per sita nestuma man kokiu tik ligu neitare, bet dauguma nepasitvirtino: ir diabeta, ir inkstu uzdegima, ir slapimo pusles uzdegima... Nes ten reikia pasirodo moketi slapimo tyrimus priduoti teisingus.
As tai biski pradedu rupintis, kaip maniskis i sese ir tevu demesio dalybas reaguos... Nes jau labai visada jo virsus turi buti, pirma viskas jam, jis visur pirmas ir pan. Tikriausiai pirmi menesiai bus nelengvi... Jau ir dabar nupirkome vezima, tai jis pareiske, kad cia bus jo vezimas ir net viena nakti norejo miegoti jame. Nors sako, kad laukia seses ir eis jai pirkti soskes smile.gif Nu ziuresime kaip cia bus, geriau nenusiteikineti.
Atsakyti
Skruzdeda, cia naturalus pavydas zinok..mano koleges dukryte sesei vardo duoti niekaip negali, nes visi grazesni uz jos pacios doh.gif
manau, akd nuo seses reikes nupirkti kokia dovana, sugroti ant jo vyresnumo ir vyriskumo, kad va jis gali pavezioti vezima, jis gali paduoti kazka, o sese bejege, o jis toks stiprus. dar labai reiktu, akd vyrai rastu savo tik vyriska veikla, kuria kartu veiktu, tada butu toks, kaip slaptas vyru burelis, kuris jam ir demesio ir isskirtinumo suteiktu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(severina @ 2008 12 31, 01:16)
ir su naujais Bambliais  4u.gif . linkiu, kad dėl jų mamos nelindėtų SM paguodos skyreliuose...  jokiuose...

superinis palinkėjimas wub.gif

Skruzdėda, Alchemie stiprybės Jums
Atsakyti
Naitas, aciu 4u.gif mes stiprios is vienos puses, akd cia esame, is kitos..turime buti stiprios, nes Dievas dave dovanas, kurias riekia isnesioti.
man zinokit tokie idomus dalykai vykista..zodziu svenciam naujameti susitikima su sefu visas skyrius. padejo 8 taures, nors mes septyniese. As tyliai sau viduje nusisypsojau..juk sedime tai 8 zmones prie stalo biggrin.gif
paskui vaistineje..stoviu, perku gelesies preparata, nes HB mano doh.gif prieina moteris ir dovanoja man 10lt nuolaidos eurolitu, skao, vis tiek jie padings, imkite ir geru Nauju metu wub.gif
kazkaip dovanos va taip eina, ir manau, kad ne man, o ateinanciai dusiai..taigi...

dar..ziurejau filma, apie Kaledu seni..kad kartais jo praso to, ko ne visada gali jis ispildyti..vat pagalvojau, kad naitui ispilde nora, nors jis ne materialus...reikia tiesiog tiketi, nereikalaujant jokiu irodymu ir materialiu jo israisku..
Zodziu as cia issiliejau
Atsakyti