QUOTE(Alchemie @ 2009 02 10, 22:24)
Naitas, tu pasakyk, kad dvynys yra zinduolis
Nors maniskis pasake, kad zinduoliai yra tik moterys, nes gali gimdyti ir zindyti, o vyrai ne
tai va.. sudėtinga su tais žinduoliais. Aš suprantu, kad reikia jam taip paaiškinti, kad jis kokį malonumą jaustų, "naudą", kai skaito horoskopus per tv... liūtas gi riaumoja, vėžys karpo žnyplėm.. ai nu ką aš čia aiškinu, pačios žinot..
tiesiog papasakojau, kaip mes gyvenam...
QUOTE(cute @ 2009 02 10, 23:04)
Naitai, Alchemie, nu negaliu ...,- net ne baltai, o žaliai jau pavydžiu... žinoma visų pirma už jus labai labai džiaugiuosi
naitai, net nežinau... prisimenant tai ką tu dar bent pusmetis atgal pasakojai ir dabar - man nesuvokiami stebuklai
- LABAI dideli stebuklai po tokių visokių diagnozių. Die, sveikatytės jums dabar kuo daugiau ir tik gerų emocijų
..tik maža pastabėlė į tavo pasatarąjį postą apie tai, kad išplėšei savo vaiką, nes jis tau buvo labai reikalingas, - visoms mums mūsų vaikai labai reikalingi, deja tai nėra vienintelis ir kiekvienu atveju veikiantis receptas... visi mes skirtingi, visiems duota skirtingai ir stebuklų laikas kiekvienam skirtingai...
... vistik labai tikiu tuo, kad kiekvienam duotas savas stebuklas ir prasmė, net jei ir vaikas nepradės "čiulbėti".
aš atsiprašau, jei nuskambėjo mano tas "išplėšei" kažkaip kitaip, neskaniai... apie tai rašiau visai ne temoj apie nekalbiukus, rašiau man atrodo "kertelė sielai" vienoj temoj.. <Urartu> priminė apie tai....
Mano vyriausiojo sūnaus kova su iššūkiais dar vos tik prasidėjus, dar tik maža maža dalis kelio nueita... Juk pačios matot, kokie pergyvenimai pasitinka tėvus, kai vaikai nueina į pirmą klasę.
O pas mus viskas dar taip atsilikę, nėra raiškos kalboje, nėra linksnių pataikymo. Bet yra noras, yra beveik teisinga emocija, atsirado džiaugsmas iš bendravimo malonumo.
Aišku, mamos, kiekvienai savo vaikas yra reikalingas.
Nežinau kaip Jūs, bet aš tokią maldą "man mano vaikas labai reikalingas" kartoju šimtą kartų dienoj, ir kartais tai man padeda pasitempti, jeigu pradedu "griūti".
Laikykitės
Iš Lietuvos emigravo jau ir delfinai...