Įkraunama...
Įkraunama...

vaikas nekalba 4

QUOTE(skruzdeda @ 2008 12 16, 00:00)
Siandien mano vaikas pas gydytoja pradejo keistai elgtis. Visaip rekauti, mandrai spjaudytis, garsiai juoktis, imti nuo stalo visokius daiktus, kaip koks chuliganas. Atrodo, kad namie jam viskas leidziama, nejo jo suvaldyti. Nu cia siaip tai antra karta jis taip prie nepazistamu elgiasi. Tiesa sakant ir namie taip nesielgia niekada. Pasirode kaip koks nesveikas tikrai... Cia gal is nedrasumo, ar kaip suprasti...  g.gif  schmoll.gif  blink.gif  blink.gif
Siaip tai buna toks kuklutis, susitraukes, nei zodzio nepratariantis, pastoviai uz nugaros uzlindes. Nu zodziu tai ir dabar jis nepratare, bet toks elgesys tai pasirode baisiai keistas.

oi, l. paziistamas jausmas!!! kai pirma karta nusitempiau saviski pas neurologe, maniau, tik pasiklausiu del tos veluojancios kalbos, isklausysiu garantuotu padrasinimu ir paguodos ir mausim namo patenkinti. bet kur tau!!! vos ilekes i kabineta, puole dergti, elgtis VISISKAI NENORMALIAI!! siaube!!! tiki ziurejau, kaip jis ciumpa kazkoki zaisla vos ne nuo stalo, gruda sau burnon, bando pagriebti tusinukus, varto kazkokius daiktus lentynoj, lipa su batais ant ko pasiekia, galu gale, taikosi pasprukti pro duris, ziurejau ir siurpau. klaikumele!! ir taip pas gydytojus (ypac tuos, kurie turi galios vertinti jo busena ir popieriuose viska fiksuoti) jis elgiasi nuolat. bet kokie mano aiskinimai, kad tai netipiska, kad jis - gudrutis, netenka prasmes ir esmes ziurint i apsiseilejusi "balvona"... surrender.gif
Atsakyti
hmm, tik idomu, ar cia progresas ar regresas... Toks visas susitraukes ir baimingas, zodzio nepratariantis, nusisukantis kai jo klausia irgi nelabai normalu. Nu bet jau taip elgtis, tai irgi blink.gif ... ka as zinau... Paaiskinau, kad taip elgtis niekada daugiau negalima, tai sake lyg ir suprato. Ziuresim... Man tai paciai norejosi ji isgrusti po duris, gal gailiuosi, kad to nepadariau, gal butu suprates labiau jog to negalima.
Bet visgi man toks elgesys pasirode labiau nenormalus, keistas, salygotas kazkokios vidines itampos negu tiesiog isdykeliskas arba chuliganiskas. verysad.gif Bet nesugebejau issiaiskinti, ar jis blogai jautesi, buvo nedrasu ar kaip...
O buvau taip jau besidziaugianti, kad viskas labai sparciai geryn einasi... Kazkaip labai panasiai kartais jis per muzikos terapija elgiasi, bet ne taip baisiai dar. Bet po to sako, kad nori vaziuoti - viskas patiko. Tai gal tos itampos ir nera, nezinau, tiesiog ir negaliu paaiskinti kol kas.
Atsakyti
Man atrodo, kad agresija yra baimes israiska, jei anksciua kuklus ir susigedes nezinomoje aplinkoje, tai dabar jis priesingu budu save slepia..gal sakyciau ir progresas, nes eina i isore, o ne vidu tas slepimasis...bet teigti darziai nedristu..vis tiek reiketu su kokiu psichologu pasikalbeti, gal cia ir amziaus, darzelio itakos.
Atsakyti
QUOTE(skruzdeda @ 2008 12 16, 00:00)
Siandien mano vaikas pas gydytoja pradejo keistai elgtis. Visaip rekauti, mandrai spjaudytis, garsiai juoktis, imti nuo stalo visokius daiktus, kaip koks chuliganas. Atrodo, kad namie jam viskas leidziama, nejo jo suvaldyti. Nu cia siaip tai antra karta jis taip prie nepazistamu elgiasi. Tiesa sakant ir namie taip nesielgia niekada. Pasirode kaip koks nesveikas tikrai... Cia gal is nedrasumo, ar kaip suprasti...  g.gif  schmoll.gif  blink.gif  blink.gif
Siaip tai buna toks kuklutis, susitraukes, nei zodzio nepratariantis, pastoviai uz nugaros uzlindes. Nu zodziu tai ir dabar jis nepratare, bet toks elgesys tai pasirode baisiai keistas.

labutis,zinai maniskio elgesys toks pats buvo ppt tarnyboj,baisu buvo net pagalvot koks daktarams jis pasirode.na o mes dabar ruosiames vaidinimui darzelyje,Bernardas bus -vejas bigsmile.gif bigsmile.gif ,namiskiai juokiasi ,koks vejas cia visas tornadas lotuliukas.gif laukia labai senio salcui ,dovanai sako bus,pamates seni salti sako seni salti hoho,duok dovanai lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
cia i ta pacia nesibaigiancia tema...

http://www.kitoksvaikas.lt
paleido www....
Atsakyti
Maniskis irgi bus vejas biggrin.gif planavau siandien vaziuoti ieskoti medzigytes kostiumui, bet su tokiomis eismo salygomis geriau namie sedeti
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2008 12 16, 20:15)
Maniskis irgi bus vejas biggrin.gif planavau siandien vaziuoti ieskoti medzigytes kostiumui, bet su tokiomis eismo salygomis geriau namie sedeti

Alchemie, pasitaskysiu patarimais ax.gif
JYSK'e maciau tokios zalsvai arba melsvai (o buvo ir tiesiog pilkos) skystos "organzos", matuojamu audiniu skyrelyje. tai tokios net siut nereikia: sukarpei sniurais (kaspinais) prisegei prie gatavo rubo apykakles is nugaros, prie rankoviu vidines puses (ar is visu pusiu) ir vaikiui ne lekt nereikia - tornadas plevesuos ir stovint biggrin.gif.
is sitos tipo "organzos" as tokias rozes pakuotems raitydavau, reikia krastus prie zvakes liepsnos (is tolo tik, nekisti i ugni!!) uzlydyti, audinys nuo karscio iiiispudingai raitosi...
Atsakyti
severina as ir masciau taip daryti, ale vakar iki Jysko tikrai be sansu buvo nuvaziuoti..siandien irgi nezinau kaip..kaip tycia doh.gif
Gal dar gali apsakyti, kur butu galima gauti tokiu klijuojamu akyciu, kur plasmases kauburelis su karoliuku viduje.
Mes biciu/kamuoliu prigaminome ir truksta akiu biggrin.gif
Atsakyti
Skruzdeta, analogiška situacija mums prieš savaitę nutiko pas gydytoja. Iki šiol būdavo ramus, šiek tiek užsispyręs (kai reikėdavo gerklę pažiūrėti), bet paskutinį kartą blink.gif ...bandė spardytis, rėkė...
Prieš važiuojant pas gydytoją sakė, kad bijo g.gif Gal taip išreiškė savo baimę?
O gal dėmesio pritrūko? Nes gydytoja ir seselė pirmiausia kalbino sesę g.gif
O pasidžiaugti irgi turiu kuom...Kalba vis daugiau ir daugiau (nors ir labai neaiškiai)...atsiranda juokelių, pvz., aš dainuoju kažką, jis sako 'tu nedainuok, man galvą bu (skauda) biggrin.gif "
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gritte: 17 gruodžio 2008 - 11:14
QUOTE(Alchemie @ 2008 12 16, 20:15)

http://www.senasnauj...s...268&level=3
http://www.artmanija...lt/products/212

ir vieni, ir kiti turi ir kazkoki nevirtualu kampa savo prekybai... Artmanija Pylimo g., rasi aderesa ju www.

o dar esu maciusi ir kai kuriose audiniu ir mezgimo siulu parduotuvese, kurios turi skyrelius visokiems hobiams (pvz. CUP'e, "Geros akys")
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo severina: 17 gruodžio 2008 - 12:00
Nu zodziu merginos..gavau "dovana" pries Kaledas..ta pacia atmetimo situacija, kuria jau patyriau ne syki...pasirodo verslas ir pinigai visada ima virsu...skaudu tik, akd sita situacija vietoje, kur tikrai mazai tikejausi atmetimo..turbut mano vaikui lemta, kadjo vienintelis burelis bus logopedes uzsiemimai verysad.gif
Saziningai kalbant..as nezinau ka daryti ir kaip daryti ir kur ieskoti pagalbos
Atsakyti
QUOTE(Alchemie @ 2008 12 17, 21:28)
Nu zodziu merginos..gavau "dovana" pries Kaledas..ta pacia atmetimo situacija, kuria jau patyriau ne syki...pasirodo verslas ir pinigai visada ima virsu...skaudu tik, akd sita situacija vietoje, kur tikrai mazai tikejausi atmetimo..turbut mano vaikui lemta, kadjo vienintelis burelis bus logopedes uzsiemimai verysad.gif
Saziningai kalbant..as nezinau ka daryti ir kaip daryti ir kur ieskoti pagalbos

as kazka prazioplinau turbut... blush2.gif
apie ka tu cia?
Atsakyti