QUOTE(Alchemie @ 2009 01 13, 21:26)
vava..as pradzioje maniau, kad mano vaikas tipiskas vyras, kai apsakai sviestas saldytuve, jis dar klausia kur? o paskui paaiskejo, akd uzduoties nesuvokia..sakai detale po kojom, o jis sukasi ratu, iesko pries pintos, dar kazkur, nemato ir viskas, zodinis paaiskinimas kaip aklam tada mokemes, akd pradzioje pvz. sakai, parodyk, kur tavo kojos, tada kur pedos, tada paziurek salia pedu ir randa ta detale
Po siai dienai, pvz. kai sakau atnesk semtuva, jis iesko jo visur, nes nezino, kur apdetas, nesa visokius skirtingus daiktus, kai pasakau, kad ant sluotos koto, tada atnesa sluota, o as jau parodau semtuva..liudna..aisku maniskis jau ir amziaus kitokio ir kalbos supratimo lygis kitoks, nei Pou..jai is viso sunku...bet manau, akd ji labai daug padare.
va pasidziaugti noriu..siandien logopede sake, kad jis mokesi vietininka (siaip vietininkas pas mus kalboje praktiskai vyraujantis reikia nereikia, vis galune -yje) ir ismoko lyg tais pasakyti kur nereikia be -yje, o pats rase e po j..sita jis girdi..laiminga..kaip trys kapeikos
Po siai dienai, pvz. kai sakau atnesk semtuva, jis iesko jo visur, nes nezino, kur apdetas, nesa visokius skirtingus daiktus, kai pasakau, kad ant sluotos koto, tada atnesa sluota, o as jau parodau semtuva..liudna..aisku maniskis jau ir amziaus kitokio ir kalbos supratimo lygis kitoks, nei Pou..jai is viso sunku...bet manau, akd ji labai daug padare.
va pasidziaugti noriu..siandien logopede sake, kad jis mokesi vietininka (siaip vietininkas pas mus kalboje praktiskai vyraujantis reikia nereikia, vis galune -yje) ir ismoko lyg tais pasakyti kur nereikia be -yje, o pats rase e po j..sita jis girdi..laiminga..kaip trys kapeikos
na mano maziukui panasiai bet as maniau jis nori manes neklausyti kai as paprasau kad atnestu o jis i mane ziuri nesupranta ko nioriu tada sakau man paduok masina o jis i viska rodo iseiles ir sako si si si si ir taip kol pataiko bet as vis manau kad maziukas