QUOTE(Alchemie @ 2009 01 09, 21:26)
as zinau, akd mano vaikas ne toks..ir labai stengisuoi, kad jis pagaliau "supanasetu" su savo bendraamziais..kol kas..deja ne visur tai sekasi, nors kalboje priezodziu nauju atsirado, posakiu, kas mane labai dziugina, nes rodo turtejancia kalba..dar eme lietuviskai kalbeti zaisdamas ir imituodamas dialoga, anksciau tai darydavo anglsikai
Alchemie kodel sakai,kad stengiesi,jog "supanasetu"?
Neseniai ziurejau Oprah laida apie saves vertinima,tai man labai patiko viena mintis,kad reikia baigti ieskoti savo silpnu pusiu,o isryskinti ir tobulinti savo stipriasias puses
Tai gal,ir apie vaika reiktu taip galvoti,neziureti ka galvoja kiti ( o juolab - vaikai,nes jie visada tokie "realistai" ),o tiesiog visur ir visada pabrezti - tai kas yra stipriausia tavo vaike,kad ir tavo vaikinuko atveju - anglu kalba
,juk ne kiekvienas vaikas gali ismokt savarankiskai uzsienio kalba.
Galbut,kaip tik reiktu si jo sugebejima lavint dar labiau?
As,tarkim,visada pabreziu,kad mano Dovydas pazista skaicius iki 20,kad zino visa ABC,kad pazista geometrines figuras,net astuoniakampi ir kitas sudetingesnes
ir visais imanomais budais jam padedu tobulet
Neliudeki del tu palinkejimu,geriau sudegink ir paleisk i ora,kad neliktu ka pavartyt ir bandyt analizuot,kas ,kodel uz ka
Galva i virsu ir pirmyn pries veja
p.s.
tai kada jau ta data,lemtinga?