Ir aš buvau tų čiūdų nusipirkus. Ir pasigailėjau . Gėlė sveika gyva liko, žemėj dabar gražiai auga, o kristalai susitraukė(nors ir purkšdavau, kaip pardavėja sakė), spalva nei šiokia nei tokia pasidarė, bandžiau "praplaut" bet po visų vargų išmečiau.
as jau pora metu turiu kazka panasaus i cia aprasytus kristalus,bet jie vis dar pakeliuose ir nelabai zinau ka su jais daryti,kaip juos paruosit ir ar cia visai tas pats dalykais kaip sioje temoje aprasyta nes ju nepirkau,o vyras parnese ir pats nelabai zino ka su jais daryti pas mane toks tamsus zalias pakutis su granulem viduje,o ant pakelio parasyta WATER GEL CRYSTALS,o zemiau this sachet will treat 15 liters of compost and 10 liters of handing basket compost ir viskas daugiau nieko nera,nei instrukcijos nei kaip juos paruosti gal kazkas kazka galesit man pasakyti ka su jais daryti,nes kitaip jie pas mane dar 5 metus gules
QUOTE(kikka @ 2006 03 28, 10:53)
as jau pora metu turiu kazka panasaus i cia aprasytus kristalus,bet jie vis dar pakeliuose ir nelabai zinau ka su jais daryti,kaip juos paruosit ir ar cia visai tas pats dalykais kaip sioje temoje aprasyta nes ju nepirkau,o vyras parnese ir pats nelabai zino ka su jais daryti pas mane toks tamsus zalias pakutis su granulem viduje,o ant pakelio parasyta WATER GEL CRYSTALS,o zemiau this sachet will treat 15 liters of compost and 10 liters of handing basket compost ir viskas daugiau nieko nera,nei instrukcijos nei kaip juos paruosti gal kazkas kazka galesit man pasakyti ka su jais daryti,nes kitaip jie pas mane dar 5 metus gules
na gali pabandyt dali tu granuliu uzpilti dideliu kiekiu vandens, litrui jie raso arbatini sauksteli, bet as tu kristalu daugiau ipyliau, po paros paziurek ar ispampo
paskui pagal fantazija.....o siaip tai gali sodydama geles i paprastas zemes imaisytič nereiks daznai laistyti
na reiks pabandyti kazka gaminti is ju tik dar reikia sumastyti ka i juos sodinti ,o su kuo jus dazote tuos kristalus
O kur Vilniuje galima juos isigyti?
QUOTE(Samanta @ 2006 03 28, 16:32)
O kur Vilniuje galima juos isigyti?
Mačiau Šiaurės miestelio Rimi
QUOTE(kikka @ 2006 03 28, 14:08)
na reiks pabandyti kazka gaminti is ju tik dar reikia sumastyti ka i juos sodinti ,o su kuo jus dazote tuos kristalus
tame rinkinyje būna įdėta dažų....
QUOTE(mamytukas04 @ 2006 03 28, 16:35)
tame rinkinyje būna įdėta dažų....
pas mane tikrai nera tada jau nesuprantu ka as ten tokius per kristalus turiu
QUOTE(ievune @ 2006 03 28, 15:55)
Mačiau Šiaurės miestelio Rimi
Jei nesunku, gal galėtum pasakyti kokiame skyriuje jie buvo susdėti, prie kokių prekių. Ir kiek kainavo?
QUOTE(kikka @ 2006 03 28, 16:44)
pas mane tikrai nera tada jau nesuprantu ka as ten tokius per kristalus turiu
galima pabandyt kokiais maistiniais dažais gal ? o šiaip jeigu juos pamirkei ir jie išsipūtė tai tie patys...man tai spalvos maišėsi, nors viską dariau pagal instrukciją, ir galiausiai viskas gavosi š spalvos, o pasodinusi tai buvau margalapę gebenę...Augo, nemirė ji toje želėje, bet kadangi ta želė tapo negraži, ir neišsiplovė teko išmest. Instrukcijoje dar rašė, kad į tą želę galima "merkti: skintas gėles
QUOTE(mamytukas04 @ 2006 03 29, 13:57)
galima pabandyt kokiais maistiniais dažais gal ? o šiaip jeigu juos pamirkei ir jie išsipūtė tai tie patys...man tai spalvos maišėsi, nors viską dariau pagal instrukciją, ir galiausiai viskas gavosi š spalvos, o pasodinusi tai buvau margalapę gebenę...Augo, nemirė ji toje želėje, bet kadangi ta želė tapo negraži, ir neišsiplovė teko išmest. Instrukcijoje dar rašė, kad į tą želę galima "merkti: skintas gėles
na, nezinau, man irgi su tom gelem ne kas gavosi, gavau as dovanu praeita pavasari gele stikliniame vazone su tom granulem, dariau viska pagal instrukcijas, bet pradejo lapai gelsti, tai uzpyliau galiausiai ant virsaus zemiu, galvojau vanduo ne taip greit isgaruos, bet tada isvis nustojo augti ir naujus lapus leisti, tai dabar persodinau ir meldziuosi, kad atsigautu kaip nors vargse gelyte, o kristalus, tai laukau tam stikliniam vazone del vaizdo, visai graziai atrodo, dar kvepiancio aliejaus ipyliau, tai po truputi vanduo kai garuoja, tai ir kambarys kvepia
Jetau, toks įspūdis susidaro, kad tai tik paprasčiausias kičas, dekoracija. Po nusipirkimo augalo su kristalais tikriausiai jį reikia iškarto ir persodinti į vazoną su žemėmis, jei nenori jo prarsti Ot prekybininkai susigalvoja