Įkraunama...
Įkraunama...

Vandens kristalai

as irgi juose auginu bambuka. bambukas aplamai megsta dregme. reikia dawg laistyti nu bet auga kaip rolleyes.gif lapelius viena po kito leidzhia.as pirkaw ne vaza o airiska alaus bokala tam pachiam hyper rimi uz 3lt.jis paiilgas be rankenos.Kas nezino atrodo kaip vaza .. o tos visos permatomos vazos pakankamai brangios huh.gif
Atsakyti
Nu paskaiciau cia jusu pasisakymus ir issigandau... blink.gif Negi ir mano gelytes numirs? doh.gif Gavau dovanu nemaza stiklini inda su kristalais ir jau is karto su trimis skirtingomis gelemis susodintomis.... Taip graziai atrodo... thumbup.gif Bet jeigu ims ir numirs po menesio blink.gif Gaila labai butu.... O as dar nezinodama ir palaisciau jau viena karta.... doh.gif Bet tai jeigu negalima laistyti, tai kazkada juk ta dregme issibaigia, o kas tada? g.gif
Atsakyti
Aš irgi mačiau tuos vandens kristalus Maximoj, bet man nepatiko. schmoll.gif Gėlės labai jau dirbtinai atrodo. Mano nuomone gėles geriau auginti žemėje, gražiam vazonėlyje, o ne įkišti į dirbtinius, ryškiai nudažytus kristalus, nepatinka man schmoll.gif
Atsakyti
laba,
o man sake kad labai greit tu kristalu spalva isblunka. Atrodo tai jie tikrai kazkaip nenaturaliai, bet koki bambuka tai noreciau ten augint.Gal kazkiek namai spalvingesni pasidarytu.Bet jau noriu iskart paruostu tu kristalu nes jauciu pati nesugebeciau pasidaryt blush2.gif g.gif
Atsakyti
Man tai irgi tie kristalai ne prie dūšio. Nenatūraliai atrodo. Geriau paimti stiklinį indą, pridėti į jį molio gurvuolių arba žvyriuko gražaus, ant viršaus gerų žemių ir sodink sau kokias nori gėlytes (irgi drėgmę mėgstančias). Daug gražiau ir gėlytėms jaukiau, manyčiau.
Atsakyti
Mes uosvienei padovanojom kristaluose pasodine kazkokia gele, kuri lyg difenbachija ar kazkas panasaus vadinasi, pries3 metus. Visai gerai auga. Kai kristalai isdziusta, juos perplauni, kad prisigertu vandens ir vel augala toliau augini. Cia labai patogu tinginiams, kas tingi geles laistyt biggrin.gif ir be to, labai grazu thumbup.gif augalu sakneles svarios matos biggrin.gif
Atsakyti

Gal tie kristalai tiktu auginti papirusui, nes jiems reikia labai daug dregmes?
Atsakyti
QUOTE(brit @ 2005 03 20, 17:19)
laba,
o man sake kad labai greit tu kristalu spalva isblunka. Atrodo tai jie tikrai kazkaip nenaturaliai, bet koki bambuka tai noreciau ten augint.Gal kazkiek namai spalvingesni pasidarytu.Bet jau noriu iskart paruostu tu kristalu nes jauciu pati nesugebeciau pasidaryt blush2.gif  g.gif

Kaskart juos perplaunant ir spalva pablunka. O juos nusispalvint labai lengva: kristalus ismirkai vandeny ir ipilus spalva ismaisai.
Naudinga tuo, kad nereikia geliu laistyt, jos is kristalu siurbia dregme tiek, kiek joms reikia.
Atsakyti
QUOTE(Mytera @ 2004 09 01, 13:43)
Nu paskaiciau cia jusu pasisakymus ir issigandau... blink.gif Negi ir mano gelytes numirs? doh.gif Gavau dovanu nemaza stiklini inda su kristalais ir jau is karto su trimis skirtingomis gelemis susodintomis.... Taip graziai atrodo... thumbup.gif  Bet jeigu ims ir numirs po menesio blink.gif  Gaila labai butu.... O as dar nezinodama ir palaisciau jau viena karta.... doh.gif Bet tai jeigu negalima laistyti, tai kazkada juk ta dregme issibaigia, o kas tada? g.gif

Kai kristalai susitraukia, tada juos reikia is naujo vandeny isbrinkint ir viskas. Pas mane po 3 men tik reikejo is naujo brinkint. Manu, kad gelytem nieko nuo laistymo neatsitiko, vandeni kristalai sugeria.
Pas mane gebene auga kristaluose ir nieko, dar nenumire. O pas uosviene jau 3 metai kvietkelis auga kristaluose.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aurakaj: 18 rugpjūčio 2005 - 22:48
QUOTE(Gene @ 2005 08 17, 21:44)
Gal tie kristalai tiktu auginti papirusui, nes jiems reikia labai daug dregmes?

Apie papirusa neturiu jokio supratimo, bet manau, kad jei megsta dregme, kristaluose turetu gerai jaustis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Yurgita @ 2004 03 17, 12:54)
o kur ju galima nusipirkti?
Papildyta @ [mergetime]1079521030[/mergetime]
ir kiek jie kainuoja?

Mačiau prie Senukų (Draugystės g. Kaune) tos stiklinėje gėlių parduotuvėje, nežinau kaip ji vadinasi blush2.gif , na pačiuose Senukuose galima sakyti, nes ir įeiti per Senukus galima ir per atskirą įėjimą. Ten jie prie trašų buvo padėti, tokiose popieriniuose pakeliuose, kainos nebeatsimenu ax.gif
Atsakyti
kauno pramones maximos geliu skyrelyje, tam kur geles kristaluose, dezute pasidaryti ir nusidazyti kristalus anksciau kainavo 20 lt. dabar kiek kainuoja nezinau sad.gif
Atsakyti