Įkraunama...
Įkraunama...

Vandens kristalai

Na giedrulka neužsiplėšk wink.gif tam burbuliniui akvariumui labai jau brangiai kainuos -nes dėžutė 20lt, o iš jos man neišėjo net trys litrai jų, nors rašo, kad iš arbatinio šaukštelio išeina litras. nesąmonė wink.gif tik pradžioj atrodo daug, o finale, kai išsivarva-nėra ten daug. o jei nenuvarvinsi gerai-tai spalvos visai susilies. Man vat iš pirmo arto nepavyko-tai vėl plovioau, mirkiau, kol daug maž liko tik vos pastebimas atspalvis. dabar ieškau mažesnės vazos kokios ir vėl bandysiu dažyt juos. Visoms kurios rengiasi daryti-siūlau pirkti tik nedideles vazeles-lengviau juos sluoskniuoti ir bent jau kristalų nepritrūks.
Atsakyti
Siulau niekam nepirkti nes nieko gero kiek isbandziau visos geles nuvyto kur is tos firmos pirkau kur yra maximoj kaune sanandi kaskaip na tai ... tyliu zmoniu apgaudinejimas net menesio nelaiko kas pirko is pazystamu visiem tas pats visiem nuvyto supuvo ir smirdet pradejo. sad.gif sad.gif
Atsakyti
QUOTE (asas @ 2004 03 25, 14:19)
Siulau niekam nepirkti nes nieko gero kiek isbandziau visos geles nuvyto kur is tos firmos pirkau kur yra maximoj kaune sanandi kaskaip na tai ... tyliu zmoniu apgaudinejimas net menesio nelaiko kas pirko is pazystamu visiem tas pats visiem nuvyto supuvo ir smirdet pradejo. sad.gif sad.gif

Tfu , gerai , kad Maxima toli......
Atsakyti
QUOTE (Laselis @ 2004 03 25, 16:48)
Tfu , gerai , kad Maxima toli......

Jeeezau,gerai,kad laiko neturejau,buvau maximoj sekmadieni,praejau pro sali,seile nutyso,bet mano brangusis mane nusitempe,aciu jam blink.gif
Atsakyti
QUOTE (asas @ 2004 03 25, 14:19)

O gal netinkamai priziurejo, perlaiste blink.gif ?
Atsakyti
As vakar irgi maksimoj maciau tas spalvingas vazas. Tik kazkodel keistos tokios ryskios jos man pasirode tongue.gif
Kazkaip nelabai isivaizduoju tokiuose stikliniuose vazonuose savo geliu wink.gif
Nors maza vazele tai visai noreciau g.gif laugh.gif
Atsakyti
laugh.gif laugh.gif laugh.gif Gerai kad esu uzuomarsa, vis pamirsdavau nusipirkti, bo jeigu sitas stebuklas yra zmoniu isdurimas, tai kiek man reiketu pinigeliu ismesti savo tam akvriumui!!!! blink.gif laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
Tiktai kad grazu, vazonuose zemes dregmei palaikyti gal irgi gerai, ypac vasara.
Bet ka pamerkiau, tas nupezo, blogiau nei i vandeni:(
Atsakyti
Nu aš juos vėl išploviau, perdažiau, bet gražiai nesigavo-kažkaip tos spalvos labai susilieja... g.gif ir rodos ilgai varvinau, kad nebūt šlapi... O dėl to, kad supuvo-tai gal netinkamas gėles laikė, kurios drėgmės nemėgsta. be to ir laistyti ten nereik tų kristalų. Nu žiūrėsim kas man gausis-jau porą dienų kaip sukišau kažkokias paprasta gėles, kurios pas mamą ir vandeny gyvena.... o šiaqip tai sakiau, kai persodinėsiu gėles, tai supilsiu tuos kristalus į žemę toms, kurioms reik pastovios drėgmės....
Atsakyti
QUOTE (Rigedora @ 2004 03 26, 14:00)
Nu aš juos vėl išploviau, perdažiau, bet gražiai nesigavo-kažkaip tos spalvos labai susilieja... g.gif ir rodos ilgai varvinau, kad nebūt šlapi... O dėl to, kad supuvo-tai gal netinkamas gėles laikė, kurios drėgmės nemėgsta. be to ir laistyti ten nereik tų kristalų. Nu žiūrėsim kas man gausis-jau porą dienų kaip sukišau kažkokias paprasta gėles, kurios pas mamą ir vandeny gyvena.... o šiaqip tai sakiau, kai persodinėsiu gėles, tai supilsiu tuos kristalus į žemę toms, kurioms reik pastovios drėgmės....

thumbup.gif Kantrumas tavo thumbup.gif
Parasyk, kiek geliukes gyvens wink.gif
Atsakyti

As irgi turiu tuos kristalus. wink.gif Jau nuo kovo pradzios. Tikra nesamone, kad per metus jie praranda tik 10-20proc. savo turio mad.gif Pas mane per nepilna menesi is pilnos vazos liko tik puse g.gif Ir tie kristaliukai tokie susitrauke unsure.gif Kai netingesiu, reiks pamerkt juos vel i vandeni, kad ispamptu siek tiek biggrin.gif biggrin.gif O as i ta vaza ikisau bambuka su saknimis, tai jam ten thumbup.gif labai jau patiko ir tiko. Tik itarimas toks, kad tu kristalu dazai dazo pati augala g.gif Pas mane jie pereinanciom spalvom nuo sviesiai iki tamsiai zalios dazyti, tai bambuko lapeliu galai tamsiai zaliais patapo, kai pats bambukas toks svelniai salotines spalvos tongue.gif
Atsakyti
Vandens kristalai

user posted image
Atsakyti