QUOTE(Daiva @ 2005 08 06, 14:23)
Kolibriuke, žaviuosi tavo kantrybe
Daiva,
Iš kur mergaitei tiek drąsos, tiek valios geležinės???
Neįtikinai manęs, Kolibriuke, kad KT geras dalykas. Nors pati seniau jas gėriau(tik tam, kad apsisaugočiau), daugiau turbūt nebevartosiu. Žinoma, tai labai patogu, tačiau kai paskaičiau apie sintetinių hormonų žalą, praėjo noras juos gerti.
Va čia tai pradeda mano kantrybė sekti.....
Moterys, ar jūs ne viską skaitot, ar jūs būtinai viską prisitaikot sau, ar jums svarbu, kad prieštaraut.
Kaip jau labai teisingai išsireiškė Daiva, KT nėra vitaminai. Bet jau jūs man atleiskit - vien KT poveikiu aiškinti nevaisingumo negalima. Jeigu KT sukeltų nevaisingumą, tai porų, neturinčių vaikų, būtų kokį 100 kartų daugiau.
Jeigu prieš KT vartojimą yra buvęs kiaušidžių veiklos sutrikimas, jeigu bevartojant KT "užsiveisėte" lytinių organų uždegimą, kuris sukėlė sąaugas, tai negi kaltinsite KT, kad va jos kaltos, nes jūs dabar vaikų negalite turėti...
Būkim biedni, bet teisingi. Aš pati asmeniškai KT netoleruoju, bandžiau vartoti daug ir įvairių. Ir beje - gydymo, o ne kontracepcijos tikslais. Nu ir ką? Turėjau problemų su pastojimu. Bet man ir į galvą neatėjo kaltinti KT, kad va jos čia man pridirbo. Galbūt todėl, kad turiu medicininį išsilavinimą, kuris man leidžia spręsti, kas yra gerai, o kas blogai.
Ir dar - jau gink Dieve, mano tikslas nėra čia skelbti, kad KT yra gerai. Mano tikslas yra sužlugdyti visą dezinformaciją, kuri čia yra skelbiama. Tikrai netylėsiu, nors kai ko ir neįtikinsiu. Oi galėtų man KT firmos gamintojos man honorarus už netiesioginę reklamą mokėt. Pralobčiau.....
QUOTE(fortūnata @ 2005 08 07, 10:18)
Labai tikiuosi...
Nors kartais gal žmonėms lengviau kažką konkretaus apkaltinti, kad neturi vaikų, negu pagaliau priimti tą faktą ir imtis konkrečių veiksmų - pradėti tyrimus ir gydymą.
Nesakau, kad KT kaltos dėl nepastojimo. Aš apskritai neigiamai žiūriu į sitetinių hormonų vartojimą, nors kai seniau jas gėriau, idealiai tiko. Dabar nuomonė pasikeitė. Ir tikrai ne dėl to, kad turėjau problemų pastodama.
QUOTE(nireglina @ 2005 08 07, 13:19)
Nesakau, kad KT kaltos dėl nepastojimo. Aš apskritai neigiamai žiūriu į sitetinių hormonų vartojimą, nors kai seniau jas gėriau, idealiai tiko. Dabar nuomonė pasikeitė. Ir tikrai ne dėl to, kad turėjau problemų pastodama.
Užmesk akį į temą ir suprasi dėl ko diskutuojama.
Galima būti už ir prieš sintetinių hormonų vartojimą. Bet kalba čia ne apie tai. Kalba apie KT ir nepastojimą.
O sintetiniai hormonai nėr taip jau blogai. Pabandyk negert skydliaukės hormonų, jei jų trūksta ir pamatysi, kas bus....arba antinksčių....Tačiau čiuo atveju hormonai geriami gydymo tikslais. Su KT yra kitaip - jos skiriamos arba kontracepcijai, arba gydymui. Kaip žinia kontracepcija yra įvairi ir kai kurios moterys renkasi būtent KT. Gydymui skiriama esant įvairaus plauko ciklo sutrikimams ir kai kada poros mėnesių KT tikrai užtenka, kad ciklas susireguliuotų.
Pritariu Kolibriukei Remiuosi gyvenimiška praktika. Prieš pastojant pirmą kartą nevartojau jokių tabletukių, bandėm su vyru pradėti vaikelį net 7 mėnesius. Po gimdymo pradėjau gerti KT, ir būtent Logest, ir taip 4 metelius. Kai vėl panorėjom pradėti naują angeliuką, nutraukiau KT vartijimą ir jau antrą mėnesį po nutraukimo supratau, kad esu nėščia Ir beje dvynukės
Taigi tirkitės išsamiau mergaitės, o ne kaltinkit KT.
Taigi tirkitės išsamiau mergaitės, o ne kaltinkit KT.
Ir beje, prie policistozės KT vartojimas vienintelis būdas išsaugoti kiaušidžių funkciją, apsaugant nuo cistų susidarymo ir peraugimo jungiamuoju audiniu, sumažinti vyriškų hormonų kiekį t.y. IŠSAUGOTI vaisingumą.
QUOTE(Miglužė @ 2005 08 07, 20:03)
Ir beje, prie policistozės KT vartojimas vienintelis būdas išsaugoti kiaušidžių funkciją, apsaugant nuo cistų susidarymo ir peraugimo jungiamuoju audiniu, sumažinti vyriškų hormonų kiekį t.y. IŠSAUGOTI vaisingumą.
Ooooooo......grįžta artilerija, bus man lengviau kovot