Įkraunama...
Įkraunama...

Po apsisaugojimo priemonių negaliu pastoti

shaunuole, Mandarina thumbup.gif drinks_cheers.gif

Atsakyti
sveikos, mamytes, turiu tokia problemele, taigi noriu pasikonsultuoti su patyrusiomis. Cia pasiskaiciau, kad kai kurios po KT nutraukimo daug ilgiau nepastojo, nei as, bet man vistiek neramu. KT nebegeriu jau 4 menesiai, bet mano ciklas labai nereguliarus, pes situos men dienos mane aplanke 5 kartus (pirmosios pasirode po savaites negerimo KT), o pastoti vis nesigauna. Jau buvau nusprendusi, kad kaip bus, taip, taciau kazkoks nerimas vistiek mane kankina. zinau, kad kai kurie gydymai labai ilgai uztrunka, todel noriu viska laiku padaryti. Planuoju eiti pas daktaryte, bet labai bijau kokios baisios diagnozes. Gal galite pasakyti, kokios jums buvo priezastyt del uztrukusio nepastojimo ir kaip juos gydete.
tas laukimas ir nerimas mane ziauriai gniuzdo. kartais net pagalvoju, kokios yra laimingos tos, kurios pastojo netycia, nors to nerimo ir ilgesio neteko jaust. o vaikelio taip laukiam, taip norim...

Aciu uz pagalba!!
Atsakyti
bijau, kad čia neužteks vietos surašyti visoms priežastims, dėl kurių nepastojama smile.gif
greičiau bėk pas daktarę ir nelauk, visada kuo anksčiau nustatyta liga gerokai lengviau gydoma 4u.gif

p.s. o kartais gal užtektų tiesiog dažniau mylėtis? rolleyes.gif
Atsakyti
sveiki,as KT geriau net 13 metu.... doh.gif
stai 4 menuo,kai bandau pastoti.......... verysad.gif pasiskaiciau sita skyreli ir nejuokais issigandau..... g.gif
Atsakyti
Kai jau bus metai, vat tada gali truputi sunerimti. Nebent amžius spaudžia arba mmm nereguliarios.
Atsakyti
KT geriau 9 metus. dabar jau metus bandau pastoti, ale kazkaip nesigauna... nors ciklas tai reguliarus, 26 d. , geriu nuolat nakvisu aliejaus kap. vit E ... gal kas zinot, ar nakvisu aliejus neslopina ovuliacijos?? nutraukus KT ciklas tapo reguliarus iskart. Taciau as jokiu budu neuzsiciklinu ties tuo vaiko'' darymu., tiesiog megaujuosi tuo kad kolkas man apsauga nebutina,...
o beto ir smileysex.gif per daznai nepraktikuoju vien del to leliaus darymo.. bus vaikas , tai bus, nebus- irgi nepergyvensiu, nes auginu posuni...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurale: 08 spalio 2006 - 18:48

p.s. o kartais gal užtektų tiesiog dažniau mylėtis? rolleyes.gif
[/quote]

Tai kad del sito skustis negaliu wink.gif jau kad jamam tai jamam angel_not.gif
Atsakyti
na kur gi musu senbuves prapuole? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurale: 09 spalio 2006 - 18:34
4u.gif Nu va net kurti naujos temos nereikėjo. Prašom persikraustyti čia, tos kurios norit diskutuoti apie KT įtaką nevaisingumui.
Atsakyti
Niekada nevartojau KT. schmoll.gif Bet daugiau negu du metai nepastoju.Dr. Ruta, ką jūs į tai atsakytumėte kaip būsima ginekologė? g.gif
Atsakyti
na va, jau puse metu praejo, kaip laukiam gandro, bet vis dar net plunksneles jo nesimato musu padangese, jau net ta laukima kiti rupesciai uzgoze, o juk po tokio laiko po KT tikrai turetu pasirodyti nors vienas gandro sparnelis...
Atsakyti
Šiomis dienomis atsiranda vis daugiau nauju apsaugos priemoniu nuo nėštumo, tačiau tai turi ir neigiama poveikį... Kiek domėjausi tai labiausiai pakenkia dar negimdžiusioms jaunoms panelems.... Viena mergina parsivežė iš voketijos pirmuosius pleistrus, lietuvoje ju dar nebuvo, dabar daugiau nei pusmetis bando pastoti. O apie injekcijas kurios apsaugo 2 - 3 mėnesius nuo nėštumo netgi pati skaičiau viename praito menesio žurnale, kad net metus poto neina pastoti... Tad ar nemanot kad tai gali kartais ir pakenkti norinčioms pastoti? Gal kas gali pasidalyti bendra patirtimi.
Atsakyti