Na va, pasirodo ne viena as tokia, kai po KT negali pastot Geriau KT 2 metus, menesines is karto atsirado baigus gerti, budavo kiekviena menesi, bet ciklas tai 28 ,tai 31,tai 26 d. ir as jau nebesugaudau tu vaisingu dienu. Jau 10 men.,kai nesisaugom ir nieko Pasiryzau jau pradet tirtis, nes iki siol galvojau: kada Dievas duos, tada bus gerai
na man irgi nesiseka, galir nuo KT, geriau Logesta 6metus, puse metu ciklas buvo 29-29d, kelis menesius po to 34-36, o pastaraji mmm susigrazinau tik duphastono pagalba... nors, kaip zmones sako, bala zino del ko, gal skrydziai, klimato pakeitimas, stresas... na seip ar taip jau puse metu nesigamina lelius...
vinita, jei taip su mėnesinėm darosi, tai su hormonais tikrai nėra gerai. Parašyk kokiais ten vienetais prolaktinas buvo pas tave matuotas. Na ir progesteronas gali būti negeras
Sveikos merginos,
Na buvau penktadieni pas gydytoja. Dar labaiu viskas susimakalavo man ir nieko nebesuprantu, nors daktaryte tikrai viska nuosekliai aiskino ir liepe uzsivesti uzrasu knygute i kuria viska rasyciausi ateidama pas ja. Nunesiau as savo BT grafikelius, ir kruva klausimu bei senas korteles, kad zinotu ka ten gydytojai buvo rase ir diagnozave.
Pasake, kad mano ciklai yra anovuliaciniai ir kad neverta man matuoti BT. Sako, kad reikia stimuliuoti ir stebeti echoskopu ar vyksta O. Paeme krauja vel tirs TSH, LH ir t.t. nusistebejo, kodel endokrinologas nedare keltos tyrimu.
Tai dar reikes ateiti karteli tyrimamas krauja priduoti ir tada jau sake darys stimuliacija.
Tiesa dar liepe man siek tiek kg numesti, nes per planavima buvau priaugusi 10 kg.
Tai nezinau nei ka galvoti nei ka daryti
Na buvau penktadieni pas gydytoja. Dar labaiu viskas susimakalavo man ir nieko nebesuprantu, nors daktaryte tikrai viska nuosekliai aiskino ir liepe uzsivesti uzrasu knygute i kuria viska rasyciausi ateidama pas ja. Nunesiau as savo BT grafikelius, ir kruva klausimu bei senas korteles, kad zinotu ka ten gydytojai buvo rase ir diagnozave.
Pasake, kad mano ciklai yra anovuliaciniai ir kad neverta man matuoti BT. Sako, kad reikia stimuliuoti ir stebeti echoskopu ar vyksta O. Paeme krauja vel tirs TSH, LH ir t.t. nusistebejo, kodel endokrinologas nedare keltos tyrimu.
Tai dar reikes ateiti karteli tyrimamas krauja priduoti ir tada jau sake darys stimuliacija.
Tiesa dar liepe man siek tiek kg numesti, nes per planavima buvau priaugusi 10 kg.
Daryti reikia kaip gydytoja liepė. O galvoti tik pozityviai ir bus rezultatas
QUOTE(Miglužė @ 2006 09 04, 10:01)
Daryti reikia kaip gydytoja liepė. O galvoti tik pozityviai ir bus rezultatas
stengsiuosi, jau dabar niekur nededu cukraus ir stengiuosi nieko kas su cukrumi nevalgyti, tai kg siek tiek pakris. Labiausiai neramu del stimuliacijos nieko apie tai nezinau
Nėra ko nerimauti. Jei vyras sveikas ir nėra kitų sutrikimų, tai yra didelė tikimybė, kad labai greitai tapsi Merginos daug apie tai rašo skyreliuose "IUI", nes beveik visos stimuliuojasi ir "Stimuliacija su Clostylbegytu be IUI". Pasidalinsit įspūdžiais
QUOTE(Mandarina @ 2006 09 04, 09:33)
Sveikos merginos,
O gydytoja tau nesakė pasidaryti gimdos nuotraukos? Man gyd. (Klaipėdos VK) prieš stimuliaciją būtinai liepė pasidaryti gimdos nuotrauką, kad vėliau nebūtų negimdinio nėštumo ar kt. bėdų.
Aš taip pat turėjau problemų dėl svorio. Tik man griežtai buvo liepta jo priaugti. O kaip tai padaryti, jei tuomet mane skausmas graužė, svoris krito?
QUOTE(nireglina @ 2006 09 05, 17:31)
O gydytoja tau nesakė pasidaryti gimdos nuotraukos? Man gyd. (Klaipėdos VK) prieš stimuliaciją būtinai liepė pasidaryti gimdos nuotrauką, kad vėliau nebūtų negimdinio nėštumo ar kt. bėdų.
Aš taip pat turėjau problemų dėl svorio. Tik man griežtai buvo liepta jo priaugti. O kaip tai padaryti, jei tuomet mane skausmas graužė, svoris krito?
Minejo, kad reikes daryti gimdos nuotrauka. Tik dar nesutarem datos, eisiu po savaites pas ja del tyrimu tada tikriausiai viska dr karta pasakys.
O kaip ji daroma, ta gimdos nuotrauka ?
fotografavimo budu pasiskaityk tema "gimdos nuotrauka"
QUOTE(Mandarina @ 2006 09 06, 13:48)
O kaip ji daroma, ta gimdos nuotrauka ?
QUOTE(euromergele @ 2006 09 06, 14:07)
Na taip, nufotkins ir viskas , nors man tai buvo juokas pro ašaras.Brrr! Daugiau nebenorėčiau tokios procedūros.
QUOTE(euromergele @ 2006 09 06, 14:07)
aciu susizinojau