Įkraunama...
Įkraunama...

Gausiai atpylinėja

O man kažkas kažkada pasakė, kad vaikus nuo gimimo reikia kuo stačiau maitinti smile.gif Vyresnėlis irgi atpylinėjo, bet kai sėdom pusiau maitinti pradėjau staigiai sumažėjo smile.gif O mažutę nuo gimimo kuo stačiau maitinu ir jokių problemų. Ir, žinoma, gulėjimas ant pilvuko būtinai ir kuo dažniau smile.gif Ryte tik jau matau, kad bunda iškart apverčiu ir pasivolioja dar. Ir per dieną dažnai ant pilvuko guli. O sūnus ant pilvo visą naktį išmiegodavo nuo 4 mėn. smile.gif

Berods būna kažkoks mišinukas specialus stipriai atpylinėjantiems vaikams, bet nesu susidūrusi, tik girdėjau blush2.gif
Atsakyti
Yra mišinukai atpylinėjantiems vaikams, su raidele RA. Jie yra tirštesni 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(DuokDurniuiKelia @ 2012 02 22, 21:28)
Yra mišinukai atpylinėjantiems vaikams, su raidele RA. Jie yra tirštesni  4u.gif

Mums taip pat problema buvo su atpylinejimu doh.gif Ko tik neisbandem.. O nuo to AR mums dar baisiau budavo, atpylinedavo mazai bet kazkas netiko, gal per tirstas ar kas bet valgydavo ir rekdavo vaikas... doh.gif Galiausiai daktare pasake laukti kol isaugs. Mums dabar 8.5 menesio, beveik nebeatpylineja.
Atsakyti
QUOTE(gabriele240 @ 2011 12 07, 01:15)
Sveikos mamytes 4u.gif su atpilinejimu ir mes vargstam ir gana gausiai per diena n kartu tenka keist rubelius esam viska ismegine,meginom mazint porcijas pienuko kuri laika padejo dabar vel tas pats doh.gif  dar Kai nori valgyt negali nes muistosi verkia pilvelis visas net su garsais buna lyg kas sproginetu po keliu min vargimo viskas aprimsta ir Tada suvalgo pieneli,atruginu nesioju stacia na po Kiek laiko prasideda fontanai.Kiek buvau CIA uk pas daktarus sako viskas CIA normaliai,na bet mes Jau kosikes po truputi ragaujam pienuka perkam atpilinet linkusiems vaikams bandem net keist misinukus ir nieko ax.gif net Jau negaliu ismastyt ka dar galim ismegint,nes maziukas labai neramus dar ir del to kad nuolat atpildamas uzkimsta gerklyte,gal kas galetumet ka patart blush-anim-cl.gif2:Svorio priaugam normaliai.


kaip jus suprantu.Mano mazajam lygiai taip pat buvo. Atpylinejo fontanais... doh.gif Baisu prisiminti...... Viskas pasibaige kai kieta maista pradejo valgyt.Nuo 4 men daviau ryziu kose,grikius . ir po kokios savaites viskas praejo.
p.s.o tie misinukai AR nieko nepadedavo
Atsakyti
Mūsų vienas mažylis nėra nė karto atpylęs...užtat antras...gal ne taip, kad ištisai fontanais, bet miegot pirmais mėnesiais bijojau, atrodo užsprings...o stiprus, galvą vis persuka i kitą pusę, nors ant šono paguldau...tas košmaras baiginėtis pradėjo apie 4 mėn, o 6 mėn. baigėsi su košių valgymu, sėdėjimu...
Atsakyti

 ! 
Forume draudžiama pirkti/parduoti/platinti/dovanoti/mainyti vaistus, maisto papildus, kontraceptikus ir pan.

Skyrelio taisyklės
Atsakyti
Sveikos mamytes smile.gif Labai uzjauciu tas, kurios kamuojasi del atpilinejimu, labai pasunkeja kudikelio prieziura sad.gif Mano vaikuciui dabar trys menesiai. Su atpylinejimais susidureme labai retai. Knygoje skaiciau, kad dazni atpilinejimai yra blogo kudikio prigludimo prie kruties pasekme. Reikia, kad vaikutis butu apsiziojes tiek, jog neliktu vietos orui isiurbti, jei oro prisisiurbia, tada atsirugdamas ir atpilineja.. Del zindymo problemu nera, tai galbut ir atpilinejimo todel isvengiame - matyt, viska darom tinkamai smile.gif
Atsakyti
Maniskis nuo gimimo daug atpila, o kai pradejo ant pilvuko gulinet ir vartytis, tai isvis tik ir begioju su marliuku is paskos doh.gif gydytojai pasakiau, tai pasake, kad viskas ok toks jau vaikas, o svoris auga labai gerai. Pradejau duot kosytes ir tyreles, tai dabar truputi maziau atpila, kai ju pavalgo, o kai pienuka tai tas pats doh.gif
Atsakyti
Sveikos, mamules, neturiu kada skaityti temos, tad jei kuri atsakytu, buciau dekinga 4u.gif Nuo babyfen diegliukai mazeja, bet zuike atpila po kiekvieno maitinimo, ar laikai, ar nelaikai stacia. Daug atpila, upeliu. Tai ar po to ji vis dar skaitosi soti ir pavalgius, ar vel is naujo maitinti?
Atsakyti
QUOTE(d'ville @ 2012 09 20, 12:16)
Sveikos, mamules, neturiu kada skaityti temos, tad jei kuri atsakytu, buciau dekinga  4u.gif Nuo babyfen diegliukai mazeja, bet zuike atpila po kiekvieno maitinimo, ar laikai, ar nelaikai stacia. Daug atpila, upeliu. Tai ar po to ji vis dar skaitosi soti ir pavalgius, ar vel is naujo maitinti?


Na maniskis ir taip atpilinedavo, bet as is naujo nebemaitindavau. Kazkaip sotus atrode. Dabar atpilineja maziau, nes pastebejau, kad jam pienuko budavo per daug. Kai pradejau duot maziau, tai ir reikaliukai susitvarke smile.gif
Atsakyti
QUOTE(d'ville @ 2012 09 20, 21:16)
Sveikos, mamules, neturiu kada skaityti temos, tad jei kuri atsakytu, buciau dekinga  4u.gif Nuo babyfen diegliukai mazeja, bet zuike atpila po kiekvieno maitinimo, ar laikai, ar nelaikai stacia. Daug atpila, upeliu. Tai ar po to ji vis dar skaitosi soti ir pavalgius, ar vel is naujo maitinti?

Čia diel pilvo pūtimo, manasis atpylinėjo intensyviai iki 8 mėn. bet šiek tiek nuramindavo situaciją colinox, ir jei yra galimybė parsisiųskite GRIPE WATER, bet amerikietišką varijantą, kuris mums labai padėjo, bet ne anglišką. Mums sukako du metukai ir tai kartais visko nutinka, vargstam su virškinimu. o visi epumizanai babyfenai ir kiti, nieko mums išvis nepadėjo.
Atsakyti
Mano sunui irgi taip del pilvuko buvo. Pagirdziau geruju bakteriju savaite ir reikalai susitvarke. smile.gif Dabar 5 men is viso labai retai atpila.
Atsakyti