QUOTE(memelietė @ 2011 01 14, 06:55)
maniškis berniukas labai daug atpylinėjo tiek po maisto, tiek tarp žindymų, baigėsi kai pradėjo daugiau valgyti rimtesnio maisto. tačiau noriu įspėti, kad stiprus atpylinėjimas gali būti susijęs su galvos vandene (pas mus ji buvo) ir jeigu yra kitų simptomų tokių kaip galvytės lošimas atgal, padidėjęs raumenų tonusas ir kt. reiktų kreiptis į neurologą ir daryti galvytės echoskopiją. dar gali būti neišsivysčiusi pilvo sienelė. dažnai pasitaiko pas neišnešiotukus. tada matosi tokia linija per pilvuką.
o kuria prasme galvytes losima atgal? Kai laikau mazyli stacia ant ranku, jis losia ta galva, bando islaikyti, bet ji dar netvirtai laikosi, gi tik menuo amziaus. ir kartais losia ta galva, tarsi noredamas atsitraukti ir is toliau man i veida isiziureti ar cia blogai?
atpylineti pradejo vis labiau. Nera taip, kad ciurksles fontanais, bet srovele tokia stiproka ir storoka buna. Nepatinka, jei paimu i rankas ant sono, praktiskai ramiai buna tik stacias ir priglaustas prie krutines- tokioj pozoj ir nesioju, uzmiega. Paguldau- verkia...turiu namie ir 1,5 metu dukryte, kuriai reikia demesio, tad 24 val per para maziaus nesioti negaliu- guldau i lovyte, ir ant pilvo...TIK TAIP jis ramiau pamiega. Buvo, kad pamiegojo ir 4 val taip. ir ka- vis begioju ziuret, ar nesidusina
o atpila ivairiai- karttais tik pavalges (pastebiu, kad persivalgo, bet jei anksciau nuo kruties atitraukiu- pyksta, verkia ir neuzmiega), kartais dar po valandos. Kartais- atsibudes kitam maitinimui (2-3 val po maitinimo).
Ir jei verkia, neuzmiega niekaip kitaip, tik jei duodu kruti. tai ir persivalgo matyt...
nezinau, labai nestresuoju. Bet jei niekas nesikeis, ieskosiu rimtu priezasciu.
Gydytojais nebepasitikiu, o ypac kai jie sako "ai cia normalu". Zinot, mano dukrai irgi sake, kad berimas- tai naujagimiu spuogai, o viduriavimas zaliu vandeniu su gleivem nuo 9 gyvenimo dienos- tai tiesiog "mama suvalge salotu" . kol tik mano iniciatyva galiausiai buvo rastas auksinis stafilokokas, atopinis dermatitas, maisto nevirskinimas ir 100 kitu su tuo susijusiu ligu, bei skirtas invalidumas.
ka as noriu pasakyt- kad kartais "taip buna visiems, isaugs" gydytojai sako nesusimastydami, is ipratimo. Deja, ne visada taip buna. Bet negasdinu nei saves, nei kitu. Tiesiog rekomenduoju pacioms dometis, nepasikliauti aklai gydytojais...