Įkraunama...
Įkraunama...

Zarasų mamytės V tema,

user posted image
Su gražia pavasario švente visas.
Atsakyti
Vualia 4u.gif jau greit ir mazosios velykeles, tikru tikriausias pavasaris merginos! showoff.gif sokiai.gif flirt.gif
Papildyta:
QUOTE(Dusetelle @ 2009 04 01, 23:17)
1.Dar yra Utenoje privati klinika Vituriuos.Ten is Vilniaus daktarai atvaziuoja.Tik uzkrito pavadinimas  doh.gif  .Ten jau atsiliepimai geri.Vien vienoj vietoj apziuri nuo iki.
2.Parasysiu nr.861299668-Vilma.Ta kirpykla randasi prie pat Dusetu parkelio,senoj buitinej  mirksiukas.gif  .Kaip tik rytoi pas ja uzsirasius  yess.gif .Man tai labai patinka,kad labai kruopsciai dirba ir ismano savo darba.O dazo su Svarskop.

na jo cia kiek zmoniu tiek nuomoniu, esu nusivylusi zarasu tiek utenos gydytoajais, tai tiek patys gydomes tiek vaikus vezam i vln, ar pas seimos gyd.ar i dantuku klinika,kainos tokios pat o aptarnavimas ir darbo kokybe 100% skiriasi, na seip sau nebent dantukus tvarkom zarasuose pas Lukmanova, labai liux gydytoja, o seip daugiau niekuom nebepasitikiu schmoll.gif
beje o swartzkopf dazai labai nualina plaukus tuo esu isitikinusi irgi 100% nes tik del ju ir teko nukirpt savo garbanas verysad.gif dekuj uz info apie dazus vadinas, reiks ieskot tikrai kitos kirpejos mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sandr_e: 17 balandžio 2009 - 14:04
Aš tai vaikštau gauruota ir ataugusioms kudlom-su krize solidaruojuos lotuliukas.gif Teta kirpėja, tai tik prisiruošt reikia cool.gif

Lekiam savaitgaliui sodybom, oras bus pasakiškas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Šelma @ 2009 04 17, 15:07)
Aš tai vaikštau gauruota ir ataugusioms kudlom-su krize solidaruojuos  lotuliukas.gif  Teta kirpėja, tai tik prisiruošt reikia  cool.gif

Lekiam savaitgaliui sodybom, oras bus pasakiškas  thumbup.gif

jo oras tai pasakiskas, Eglyt metames kada ant saslu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandr_e @ 2009 04 17, 16:02)

Papildyta:
1.na jo cia kiek zmoniu tiek nuomoniu, esu nusivylusi zarasu tiek utenos gydytoajais, tai tiek patys gydomes tiek vaikus vezam i vln, ar pas seimos gyd.ar i dantuku klinika,kainos tokios pat o aptarnavimas ir darbo kokybe 100% skiriasi, na seip sau nebent
2. dantukus tvarkom zarasuose pas Lukmanova, labai liux gydytoja, o seip daugiau niekuom nebepasitikiu schmoll.gif
3.beje o swartzkopf dazai labai nualina plaukus tuo esu isitikinusi irgi 100% nes tik del ju ir teko nukirpt savo garbanas verysad.gif dekuj uz info apie dazus vadinas, reiks ieskot tikrai kitos kirpejos mirksiukas.gif

1.Teisybe.Kiekviena kalba pagal savo patirti.As tai Blazine,jokios kitos nekeisciau.Man nereikia,kad be le kad maloni,o profesionalumo jokio.Na,bet Utenos poliklinikoj,tai ziuriu daktarai visi nurasyti.Kol Diumse dirbo,tol jis buvo patikimiausias,o taip ten nieko gudro schmoll.gif .
2.As irgi pas Luchmanova thumbup.gif
3.Beje,visu firmu balinamieji dazai maziau ar daugiau nudziovina plaukus.Kaip viena kirpeja sakius,kad reik protingai sviesintis,o ne kas kart tuos pacius nubalintus alint.Ir viena kaimyne,kuri buvo brunete,panoro issisviesint.Pavyko jai tas pas Aiste padaryti is trecio apsilankymo.Bet kas is to,kad plaukai nusiuro kaip siaudai tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandr_e @ 2009 04 17, 20:29)

Atlėkit kada pas mus wub.gif Mes visad už drinks_cheers.gif
Atsakyti
Nu jau be manęs prašau tik nieko neplanuot tongue.gif
Atsakyti
Ku ku,kur visos slepiasi? Lauke pavasaris,o musu temeleje ziema,visi miega. verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Sandr_e @ 2009 04 17, 20:29)

ir as noreciau,jei priimsit. doh.gif blush2.gif
Papildyta:
gupija,kaip tavo lelius auga?
Atsakyti
QUOTE(Alacka @ 2009 04 22, 11:12)

kaip ant mielių hihihi.gif Superinis leliukas wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(gupija @ 2009 04 22, 11:59)
kaip ant mielių hihihi.gif Superinis leliukas  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Nu va kaip faina,kai leliukas taip greitai auga. wub.gif Kas taip geresnio pas tave?
Atsakyti
QUOTE(Alacka @ 2009 04 22, 11:12)
Ku ku,kur visos slepiasi? Lauke pavasaris,o musu temeleje ziema,visi miega.  verysad.gif
Papildyta:
ir as noreciau,jei priimsit.  doh.gif  blush2.gif
Papildyta:

nuuu merginos gupija, kada atleksi? kaip gi mes be taves? biggrin.gif
alacka reiktu kada rimtai pamastyt nea, su Selma saslu
beje eglyt man del sodybos vidaus apdailos biski keblumu yra, nu neismastom niekaip,reikia dar vienos protingos galvos, ideju maz kokiu duotum kada busi kaime?atsivesiu parodysiu gal ka mestelsi kokia ideja ir vel parvesiu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandr_e @ 2009 04 23, 16:35)
gupija, kada atleksi? kaip gi mes be taves? biggrin.gif

baigias mergai pamokos ir ant rytojaus atia sostinei rolleyes.gif
Atsakyti