sveikutes rastas gal ir nesunkus bet vistiek ne man nemoku as prie tu pazastu tai siaurin tai platin merginos pasiulikit kirpeja jauciu kad ant velyku varysiu i LT reik tuo paciu ir seveliura atnaujint o gal i utena varot ?ir klausimelis gal kas lankosi pas ginekologe Utenoje privatus kab.kaip ten atgarsiai apie ja gal girdejot gaila nepamenu jos pavardes bliamba ir vizitke uzmeciau cia ji netoli nuo autob.stoties
QUOTE(boruzele78 @ 2009 03 28, 21:46)
sveikutes rastas gal ir nesunkus bet vistiek ne man nemoku as prie tu pazastu tai siaurin tai platin
1.merginos pasiulikit kirpeja jauciu kad ant velyku varysiu i LT reik tuo paciu ir seveliura atnaujint o gal i utena varot ?
2.ir klausimelis gal kas lankosi pas ginekologe Utenoje privatus kab.kaip ten atgarsiai apie ja gal girdejot gaila nepamenu jos pavardes bliamba ir vizitke uzmeciau cia ji netoli nuo autob.stoties
1.merginos pasiulikit kirpeja jauciu kad ant velyku varysiu i LT reik tuo paciu ir seveliura atnaujint o gal i utena varot ?
2.ir klausimelis gal kas lankosi pas ginekologe Utenoje privatus kab.kaip ten atgarsiai apie ja gal girdejot gaila nepamenu jos pavardes bliamba ir vizitke uzmeciau cia ji netoli nuo autob.stoties
1.As kerpuosi Dusetose .Ir turiu draugiu,kuios is Zarasu pas mano kirpeja atvaziuoja.
2.Gal apie Blaziene kalbi? Man ji .Dekinga visam gyvenimui jai.
sveikutes jau isiaiskinau jo apie Blaziene bet velgi kiek zmoniu tiek nuomoniu , bet kadangi nera didelio pasirinkimo teks pas ja uzsukt.Gal galetum informuoti kokioj ji kirpykloj dirba adresiuka ir kokiais daziukais ji dirba
Jusda, pagal profilio info lyg ir baliono nusipelnei
A6..as (aaaaaa....kur mano lietuviskos raides dingo : ) ka tik is Juodkrantes-atostogavau Jegele taip nuo seimos ir buities pasprukti
A6..as (aaaaaa....kur mano lietuviskos raides dingo : ) ka tik is Juodkrantes-atostogavau Jegele taip nuo seimos ir buities pasprukti
QUOTE(boruzele78 @ 2009 03 29, 17:35)
sveikutes jau isiaiskinau jo apie Blaziene bet velgi kiek zmoniu tiek nuomoniu , bet 1.kadangi nera didelio pasirinkimo teks pas ja uzsukt.
2.Gal galetum informuoti kokioj ji kirpykloj dirba adresiuka ir kokiais daziukais ji dirba
2.Gal galetum informuoti kokioj ji kirpykloj dirba adresiuka ir kokiais daziukais ji dirba
1.Dar yra Utenoje privati klinika Vituriuos.Ten is Vilniaus daktarai atvaziuoja.Tik uzkrito pavadinimas .Ten jau atsiliepimai geri.Vien vienoj vietoj apziuri nuo iki.
2.Parasysiu nr.861299668-Vilma.Ta kirpykla randasi prie pat Dusetu parkelio,senoj buitinej .Kaip tik rytoi pas ja uzsirasius .Man tai labai patinka,kad labai kruopsciai dirba ir ismano savo darba.O dazo su Svarskop.
QUOTE(liepa50 @ 2009 04 02, 10:07)
o spalvyte
Papildyta:
QUOTE(Dusetelle @ 2009 04 01, 22:17)
1.Dar yra Utenoje privati klinika Vituriuos.Ten is Vilniaus daktarai atvaziuoja.Tik uzkrito pavadinimas .Ten jau atsiliepimai geri.Vien vienoj vietoj apziuri nuo iki.
2.Parasysiu nr.861299668-Vilma.Ta kirpykla randasi prie pat Dusetu parkelio,senoj buitinej .Kaip tik rytoi pas ja uzsirasius .Man tai labai patinka,kad labai kruopsciai dirba ir ismano savo darba.O dazo su Svarskop.
cia gal apie MEDEA privati klinika buvau pas uteniskes uzsukus tai ten dauguma ir eina.Dekui numeriuka uzsiraisiau ziuresim reiks isbandyt
valio merginos vykstu i LT SUPERRRRRRRRRR kaip pasiilgau zarasu artimu gaila kad tik iki svenciu :mirksiukas:tik vat galvos skausmas kaip mergicka mano istvers kelione nenoriai jau sedi prirista na bet reik tiketis gero
tad merginos linksmu velyku kietu kiausiniu ikiukas
tad merginos linksmu velyku kietu kiausiniu ikiukas
QUOTE(Šelma @ 2009 03 29, 19:58)
Jusda, pagal profilio info lyg ir baliono nusipelnei
ačiū
Kad Velykų pyragais kvepėtų namai,
Kad linksmybės ir juokas klegėtų ilgai,
Kad bičiuliai ir šypsenos būtų šalia,
Kad širdį sušildytų švenčių šviesa.
Su Šv. Velykom!
Šeimos artumo ir pavasarinio džiugesio. Šviesių,šiltų ir prasmingų Šv. Velykų!