Įkraunama...
Įkraunama...

Zarasų mamytės V tema,

sveikutes 4u.gif rastas gal ir nesunkus bet vistiek ne man schmoll.gif nemoku as prie tu pazastu tai siaurin tai platin schmoll.gif merginos pasiulikit kirpeja jauciu kad ant velyku varysiu i LT reik tuo paciu ir seveliura atnaujint cool.gif o gal i utena varot ?ir klausimelis gal kas lankosi pas ginekologe Utenoje privatus kab.kaip ten atgarsiai apie ja gal girdejot g.gif gaila nepamenu jos pavardes bliamba ir vizitke uzmeciau cia ji netoli nuo autob.stoties
Atsakyti
QUOTE(boruzele78 @ 2009 03 28, 21:46)
sveikutes 4u.gif rastas gal ir nesunkus bet vistiek ne man  schmoll.gif nemoku as prie tu pazastu  tai siaurin tai platin  schmoll.gif 
1.merginos pasiulikit kirpeja jauciu kad ant velyku  varysiu  i LT reik tuo paciu  ir seveliura atnaujint  cool.gif o gal i utena  varot ?
2.ir klausimelis gal kas lankosi pas ginekologe Utenoje privatus kab.kaip ten atgarsiai apie ja gal girdejot  g.gif gaila nepamenu jos pavardes bliamba ir vizitke  uzmeciau cia ji netoli nuo autob.stoties

1.As kerpuosi Dusetose ax.gif .Ir turiu draugiu,kuios is Zarasu pas mano kirpeja atvaziuoja.
2.Gal apie Blaziene kalbi? g.gif Man ji thumbup.gif .Dekinga visam gyvenimui jai. wub.gif
Atsakyti
sveikutes jau isiaiskinau jo apie Blaziene bet velgi kiek zmoniu tiek nuomoniu , bet kadangi nera didelio pasirinkimo teks pas ja uzsukt.Gal galetum informuoti kokioj ji kirpykloj dirba adresiuka ir kokiais daziukais ji dirba wink.gif
Atsakyti
Jusda, pagal profilio info lyg ir baliono nusipelnei bigsmile.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

A6..as (aaaaaa....kur mano lietuviskos raides dingo bash.gif: ) ka tik is Juodkrantes-atostogavau wub.gif Jegele taip nuo seimos ir buities pasprukti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzele78 @ 2009 03 29, 17:35)
sveikutes jau isiaiskinau jo apie Blaziene bet velgi kiek zmoniu tiek nuomoniu , bet 1.kadangi nera didelio pasirinkimo teks pas ja uzsukt.
2.Gal galetum informuoti kokioj ji kirpykloj dirba adresiuka ir  kokiais daziukais ji dirba  wink.gif

1.Dar yra Utenoje privati klinika Vituriuos.Ten is Vilniaus daktarai atvaziuoja.Tik uzkrito pavadinimas doh.gif .Ten jau atsiliepimai geri.Vien vienoj vietoj apziuri nuo iki.
2.Parasysiu nr.861299668-Vilma.Ta kirpykla randasi prie pat Dusetu parkelio,senoj buitinej mirksiukas.gif .Kaip tik rytoi pas ja uzsirasius yess.gif .Man tai labai patinka,kad labai kruopsciai dirba ir ismano savo darba.O dazo su Svarskop.
Atsakyti
Labas rytas.
Atejau pasigirt savo mezginiu. Numezgiau Neringai tunika:
user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(liepa50 @ 2009 04 02, 10:07)
Labas rytas.
Atejau pasigirt savo mezginiu. Numezgiau Neringai tunika:
user posted image  user posted image

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif o spalvyte
Papildyta:
QUOTE(Dusetelle @ 2009 04 01, 22:17)
1.Dar yra Utenoje privati klinika Vituriuos.Ten is Vilniaus daktarai atvaziuoja.Tik uzkrito pavadinimas  doh.gif  .Ten jau atsiliepimai geri.Vien vienoj vietoj apziuri nuo iki.
2.Parasysiu nr.861299668-Vilma.Ta kirpykla randasi prie pat Dusetu parkelio,senoj buitinej  mirksiukas.gif  .Kaip tik rytoi pas ja uzsirasius  yess.gif .Man tai labai patinka,kad labai kruopsciai dirba ir ismano savo darba.O dazo su Svarskop.

cia gal apie MEDEA privati klinika buvau pas uteniskes uzsukus tai ten dauguma ir eina.Dekui numeriuka uzsiraisiau ziuresim reiks isbandyt mirksiukas.gif
Atsakyti
valio merginos vykstu i LT thumbup.gif thumbup.gif SUPERRRRRRRRRR kaip pasiilgau zarasu artimu gaila kad tik iki svenciu :mirksiukas:tik vat galvos skausmas kaip mergicka mano istvers kelione g.gif nenoriai jau sedi prirista smile.gif na bet reik tiketis gero rolleyes.gif
tad merginos linksmu velyku kietu kiausiniu lotuliukas.gif ikiukas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo boruzele78: 04 balandžio 2009 - 16:42
QUOTE(Šelma @ 2009 03 29, 19:58)
Jusda, pagal profilio info lyg ir baliono nusipelnei  bigsmile.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

ačiū
Atsakyti
Laba diena.
As ir vel giriuosi.
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
user posted image

Kad Velykų pyragais kvepėtų namai,
Kad linksmybės ir juokas klegėtų ilgai,
Kad bičiuliai ir šypsenos būtų šalia,
Kad širdį sušildytų švenčių šviesa.
Su Šv. Velykom!
Atsakyti
user posted image

Šeimos artumo ir pavasarinio džiugesio. Šviesių,šiltų ir prasmingų Šv. Velykų!
Atsakyti