Įkraunama...
Įkraunama...

Zarasų mamytės V tema,

QUOTE(jusda @ 2009 11 12, 18:30)
Gyvenam 
Miegam, valgom,miegam...

Faina, kad jau broliuką turit wub.gif Kaip Karolis, draugauja su juo, padeda bigsmile.gif Kas vardą išrinko-labai gražus thumbup.gif
QUOTE(gupija @ 2009 11 12, 18:31)
:
Va šiandien mano viduriniukas iš grupės darže buvo pabėgęs  Namo susigalvojo pareit 

lotuliukas.gif Šaunuolis doh.gif Marčius po atostogų vis bambėjo-vesk vesk į darželį, visvien pabėgsiu biggrin.gif O žinant, kad daržas nuo mano darbo tik per gatvę tai net nenustebčiau-perspėjusi auklėtojas buvau, saugojo lotuliukas.gif
QUOTE(ergoterapeutė @ 2009 11 13, 13:39)
Jokiu tokiu reikalavimu nera kad tik sutartu su vaikais ir tiek, tik vienas bet jog nuo sausio mums paslaugu reikėtu jai ne per ilgu o siaip jai sutiktu visa kita manau sutartumem susitike .....

Skambinau jai, labai apsidžiaugė, sako neranda sau vietos be darbo biggrin.gif Įmesiu tau į až jos tel numerį, susitarsit (o ir mums proga tada bus susitikt thumbup.gif )
Atsakyti
Sveikos,
kas geresnio pas jus? Kazkaip cia ramu,tuscia,nieko nera. verysad.gif
Atsakyti
Labutis.
Kad lyg ir nieko naujesnio nera.
Atsakyti
Sveikos.

Po senovei viskas. Miegam, valgom, pamokas ruošiam... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Šelma @ 2009 11 13, 13:11)
Faina, kad jau broliuką turit  wub.gif  Kaip Karolis, draugauja su juo, padeda  bigsmile.gif Kas vardą išrinko-labai gražus  thumbup.gif

Karolis padeda kai reikia biggrin.gif
Vardą aš išrinkau, Karolis vis juokėsi, kad bus Albinas smile.gif
Atsakyti
sveikutes,oooooo soske.gif sveikinimai su seimos pagausejimu 2.gif na biski paveluotai ,bet geriau veliau negu niekada.stiprybes jums ,mamytej kantrybes .na kaip ten zarasai laikosi ? kiaules nepuola ten jus ziauriai?kiek pasiskaitai tai baisu blink.gif
Atsakyti
user posted image

Šioj žemėj daug kas keista, netikėta
Šioj žemėj daug kas miela ir brangu
Todėl palikim teisę džiaugtis ir kentėti
Palikim teisę būti žmogumi,
Sušilkime visi prie žmogiškumo laužo
Ir tie kurie linksmi
Ir tie kurie liūdni
Ir šitos šilumos lyg duonos atsilaužkime
Ir būsim geresni,
Ir būsim sotesni …
(Eug. Matuzevičius)
Atsakyti
Ramaus Kūčių vakaro, gražių ir dovaningų Kalėdų...

user posted image
Atsakyti
visas su šventėmis 4u.gif

Kalėdos – stebuklų metas. Tekrinta baltos snaigės, atnešdamos Jums gražią viltį ir tikėjimą. Tekrykštauja sniego jūroje linksmi ir laimingi vaikai, priversdami mus pagalvoti, kad vis dėlto gyventi norisi. Tesiaučia pūga, pasėdama kiekvieno namuose santarvę ir gerumą. Tedovanoja Jums Kalėdų Senelis džiaugsmą glėbiais, sveikatą maišais, o liūdesiui lai nepalieka vietos.

user posted image
Atsakyti
Ir kur dingusios? Kiba užpūstė visas g.gif
Atsakyti
Jau kisam nosis is pusnynu.
Su Meiles diena visas!
Atsakyti
QUOTE(liepa50 @ 2010 02 14, 13:09)
Jau kisam nosis is pusnynu.

o pas mus pusto siaubingai nuo pat ryto doh.gif
Atsakyti