Įkraunama...
Įkraunama...

Zarasų mamytės V tema,

geru iseiginiu jum assa.gif
Atsakyti
Užsukam, užsukam biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, Zarasu mamytes hi.gif

Niekaip neradau, o gal tokio kaip Zarasu turgelis nera?
Mano viena pazistama is Zarasu paprase patalpinti jos skelbimuka, ji parduoda vonele su stovu ir vystymo staliuku, gal kartais kas susidomes 4u.gif
Atsakyti
sveikos,pažiūrėkit,gal galėsit padėt-na,kaip ir jūsų kraštietė 4u.gif čia
Atsakyti
ax.gif sveikos mamites kazko pas mus tuztoka 4u.gif g.gif kur visos dingot g.gif
Atsakyti
Sveikos zarasu mamytės, labai norėciau jusu paklausti apie aukles zarasuose, gal kas nors rekomenduotumet???
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ergoterapeutė @ 2009 11 12, 15:21)
Sveikos zarasu mamytės, labai norėciau jusu paklausti apie aukles zarasuose, gal kas nors rekomenduotumet???
4u.gif

Mano tetos auklėjama mergička va neseniai darželį pradėjo lankyt, galiu paklausti ar norėtu naujo leliaus mirksiukas.gif Kokie konkrečiai reikalavimai auklei?
Atsakyti
Sveikos,kaip gyvenat?
Atsakyti
Gyvenam tongue.gif
Miegam, valgom,miegam...
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Gyvenam super thumbup.gif 4u.gif
Va šiandien mano viduriniukas iš grupės darže buvo pabėgęs doh.gif Namo susigalvojo pareit cool.gif
Atsakyti
Jokiu tokiu reikalavimu nera kad tik sutartu su vaikais ir tiek, tik vienas bet jog nuo sausio mums paslaugu reikėtu jai ne per ilgu o siaip jai sutiktu visa kita manau sutartumem susitike .....
Atsakyti
QUOTE(gupija @ 2009 11 12, 18:31)
Sveikos  4u.gif

Gyvenam super  thumbup.gif  4u.gif
Va šiandien mano viduriniukas iš grupės darže buvo pabėgęs  doh.gif Namo susigalvojo pareit  cool.gif

o tai ka o aukletojos kur ziurejo blink.gif blink.gif blink.gif siaubas jai veikas pabego o aukletoja neziurejo.aciu devui kad nieko neatsitiko.Baisu blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti