Įkraunama...
Įkraunama...

Zarasų mamytės V tema,

Sveikos,

liepa50,saunuole dukryte,labai graziai groja. thumbup.gif wub.gif

Pas mus vakare bus seimos svente,tai vaikai koncertuos teveliams,paskui irasem diska nuo 1 iki 4kl., nes mokytoja prase parodyt tevams biski,o paskui eisim i sporto sale,tevai zais su vaikas kvadrata, dar estafetes bus. smile.gif
Papildyta:
Rytoj Stephenas vaziuoja i Trakus i sokolado fabrika,tai negali niekaip sulaukti. smile.gif
Atsakyti
user posted image

Su Tortadieniu, Šelma! Laimės, džiaugsmo ir sveikų vaikų smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gupija: 20 gegužės 2009 - 14:40
Ačiū wub.gif
Atsakyti
Mes jau čia mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos mamites ax.gif Kaip jum siakasi,Kaip jum orialis siam?Siaubas lietus kaip is kibiro blink.gif Sveikinu visas si vasaros pradzia 4u.gif http://tbn3.google.c...ages/vasara.gif
Papildyta:
http://tbn0.google.c...gll/big_028.jpg su vasaros pradzia thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gupija @ 2009 06 02, 15:38)
Mes jau čia  mirksiukas.gif

thumbup.gif Užlėk kada pas mane darban arbatėlės, pro šalį eidama bigsmile.gif
Oras nerealus, parėjau namo su iš cento parduotuvės nukosėtu dideliu šikpopieriaus pakuotė maišu lotuliukas.gif Ale visvien iki trauzu šlapia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Šelma @ 2009 06 02, 16:55)
thumbup.gif  Užlėk kada pas mane darban arbatėlės, pro šalį eidama  bigsmile.gif

būtinai mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,

Oras tai sian tikrai "geras". lotuliukas.gif

Šelma,ar parasei jau prasyma i Sirvio mokykla?

Mergaites,tai kada darom gathering.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Alacka @ 2009 06 02, 19:02)

Šelma,ar parasei jau prasyma i Sirvio mokykla?

Mergaites,tai kada darom  gathering.gif ?

Ui mama doh.gif Iki kada galima unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Šelma @ 2009 06 02, 19:27)
Ui mama  doh.gif  Iki kada galima  unsure.gif

Nezinau iki kada. As vakar buvau,parasiau.

Kaip atsisveikinimas jusu praejo? Pas mus tai su asarom. Labai liudna ir gaila buvo skirtis su mokytoja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alacka: 02 birželio 2009 - 18:44
Ai ir pas mus žliumbė...Mokytoja kalbėjo drebančiu balsu, tai beveik visos mamos nosinaites išsitraukė wub.gif O paskui pas mumis sodyboj vakarėlis-labai smagiai pasibuvom thumbup.gif
Vis pamirštu parašyt prašymus, ryte jie nuo 8 jaučiu dirba, nespėsiu prieš darbą g.gif Gal ketvirtadienį pavėluot kaip nors išeis blush2.gif Kažkokią vieną klasę išdraskys, nežinai kurią?
Atsakyti
Kalbejau su Daiva,tai ji sako,kad visada paskutine kl. ima, tai cia "e" kl. Norejom rasyt ant prasymu,kad neskirstytu kl.,bet dar anksti,tipo niekas nezino dar kas ir kiek aukletoju bus,tai sake,nerasyti,nes niekas neraso. Tai rugpjuti eisim ir darasysim.
Pas mus tai kai mokytoja kiekviena apkabino,pabuciavo,tai ir maniskiai asaru nesulaike,dar keli berniukai verke. Liudna,bet ka padarysi,ne mes vieni tokie. verysad.gif Kazkaip man tai baisu,bijau as tos mokyklos. Visokiu nesamoniu pasakoja. verysad.gif

Ka mokytojai dovanojot? blush2.gif
Atsakyti