Įkraunama...
Įkraunama...

Katės nagučiai

Aila eik miegoti lotuliukas.gif
Atsakyti
As savo katinui kas savaite kerpu nagus smile.gif iki tu gyslyciu,kad jiems nepakankciau..aisq nepetenkintas spurda.bet vistiek apkerpu,poto duodu skanesta smile.gif tada jis nepyksta ant manes..ta pati darau su jo mama smile.gif drasko lova ,ben ji sena ..tai bijom pirkt nauja...kad nedraskytu..bet jau gauna isubine:) tai nelb.klauso..tai purskiu i veiduka vandens..(nedaug) tada jau nelenda..tai atpratinsiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(harmonija001 @ 2008 06 28, 22:21)

Ko ieskojau del kates nagu - suradau.

Dar vienas pasiūlumas :
http://www.supermama...?...2803&st=120

Turėtų padėti tavo katei.
Atsakyti
harmonija001, aciu uz supratima ir palaikyma, nes kiti moka tik moralizuot ir pult jei manai kitaip nei kiti. sitoj temoj daugiau puolimu nei patarimu
Atsakyti
QUOTE(fenddi @ 2008 06 28, 17:28)
Visos kates kramto. Priklijuojami tie nagai. Aisku gali nusilupti, bet tada vel uzdesite. Turesite apsisarvuoti kantrybe.

maciau, kad yra keli dydziai tu naguciu. kaip zinoti savo katino nagu dydi? katinui 4m, birmos is kaimynes vaikas wink.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
As karpau katinui nagus, kas pora savaiciu. Aisku nelabai patinka, kai darau manikiura. smile.gif
Atsakyti
Nunaginimas yra gyvuno kankinimas. Juk katinas ginasi nagais, jei reikia. Suo ginasi dantimis-tai pagal viska, iseitu, kad suniui reikia dantis israuti? g.gif Kas igudes-nesunku katinui nagelius nukarpyti paciam, arba galu gale vezti pas vetus-jie nukarpo greitai ir gerai
Atsakyti
Mums asmeniškai nepamainomas yra šis dalykėlis thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Užmauni ir rami galva...
http://www.softclaws...t_claws_kit.asp
Atsakyti
Sveikos, planuoju isigyti katina, tad isaiskinkit man - zioplai- ar kerpant katinui nagus, jis jau nedreks vaikui? Ta prasme, mano 3 metu mergaites nesudraskys iki zaizdu? Nes kiek suprantu, naga tik patrumpini... tai ir drekst turetu.
Atsakyti
QUOTE(drugelis. @ 2008 12 29, 14:43)
Sveikos, planuoju isigyti katina, tad isaiskinkit man - zioplai- ar kerpant katinui nagus, jis jau nedreks vaikui? Ta prasme, mano 3 metu mergaites nesudraskys iki zaizdu? Nes kiek suprantu, naga tik patrumpini... tai ir drekst turetu.

Ir patrumpinus gali įdrėksti. Tik gal ne taip stipriai.Reikia auklėti katiną, kad nesidrąskytų.

Imkite paaugintą katiną. Mažiukai beveik visi kandžiojasi ir drąskosi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fenddi: 29 gruodžio 2008 - 14:52
o musu kate nesiduoda sad.gif anksciau kirpdavom, bet dabar draskos kai pamato zirkles ;(
Atsakyti
QUOTE(drugelis. @ 2008 12 29, 15:43)

manau nuo katino priklauso ... mano mazajai 2,8 metu, isigijom kaciuka (jam 2men.) bet jis gerietis, ne karto piktai nedreske, nors ji jį patampo doh.gif jabai svelnus, na o jai isiutes ir zaizdamas skaudziau krimsteli gauna sprikta i ausi biggrin.gif reik auklet nuo mazens padareli, kaip ir vaika mirksiukas.gif
Atsakyti