Įkraunama...
Įkraunama...

Katės nagučiai

QUOTE(Evelinushka @ 2007 06 19, 09:28)
o nuotraukos slykstumas ir ta daro zmones, fui doh.gif  tai ne tik nezmogiska, jau antzmogiska sakyciau....Svancaus tokiem veterinoriams nukapot blynn.....

Ir kaip zmonem tokias baisybes isvis sauna i galva daryt!... unsure.gif Jei po tokios proceduros katinelis prades is streso kandziotis, tai gal dar dantis jam israus?...baisu....
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2007 06 19, 10:32)
Ir kaip zmonem tokias baisybes isvis sauna i galva daryt!... unsure.gif Jei po tokios proceduros katinelis prades is streso kandziotis, tai gal dar dantis jam israus?...baisu....

reikes pasidomet, g.gif gal nunagintojos galit pasakyt, ar jau kuri rovet katinui dantis po nunaginimo? turbut laimingas katukas ir jus,pieneli tik laka, nereikia maisto pirkti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2007 06 19, 08:32)

Lietuvoj gal ne, bet kitur manau pasitaiko, nes šunims būna atvejų kai iltis išrauna. Kad nesikandžiotų.
Atsakyti
QUOTE(manjana @ 2007 06 19, 09:46)
Lietuvoj gal ne, bet kitur manau pasitaiko, nes šunims būna atvejų kai iltis išrauna. Kad nesikandžiotų.

..taip, ir balso stygas isoperuoja, kad nelotu.... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2007 06 19, 10:39)

swoon.gif ohmy.gif na ir šlykštūs žmonės verysad.gif galvoja apie save, o ne apie gyvūną
Atsakyti
QUOTE(manjana @ 2007 06 19, 10:46)

išvis žiauru doh.gif
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2007 06 19, 10:39)

Kiek žinau, nepadeda: visvien loja, tik dusliau. Aš tikrai ne už tokias operacijas, bet ko tik neprisigalvoja šunų ir kačių šeiminkai doh.gif Tuomet ir belieka tik pasiūlyti nusipirkti pripučiamą gyvūną: ir nesysios, ir nemiauksės, ir užuolaidų nedraskys, tik skiepyti nebus galima tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(kykute @ 2007 06 19, 23:25)
Kiek žinau, nepadeda: visvien loja, tik dusliau. Aš tikrai ne už tokias operacijas, bet ko tik neprisigalvoja šunų ir kačių šeiminkai  doh.gif Tuomet ir belieka tik pasiūlyti nusipirkti pripučiamą gyvūną: ir nesysios, ir nemiauksės, ir užuolaidų nedraskys, tik skiepyti nebus galima  tongue.gif

oi Kykute, o jeigu pliušinis blink.gif Ir skiepyk į sveikatą biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LaiLaa: 19 birželio 2007 - 23:19
QUOTE(LaiLaa @ 2007 06 20, 00:18)
oi Kykute, o jeigu pliušinis  blink.gif Ir skiepyk į sveikatą  biggrin.gif

Aha, o skiepas gi kainuoja.... Brungu gi lotuliukas.gif
Atsakyti
Nu žinot ir baisu blink.gif aš niekada savo katytei to nedaryčiau tai yra nešalinčiau nagų kažkoks sadizmas sakyčiau doh.gif Mano manymu tada kačiukai lieka invalidai jau kaip sukūrė dievulis taip tegu ir būna mirksiukas.gif >Aš savo katytei visada pati karpau nagučius ji mielai duodasi ir man jokių problemų nekelia o jau jei kam trukdo nagai tai lai visai nelaiko, bet tokių dalykų ir nedaro schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2007 06 19, 07:48)
Pasidomejus giliau apie nunaginima ir jo pasekmes net siurpas kunu nubega verysad.gif Pasekmes daznai buna pakites kaciuko elgesys. Nunagintas katinas kaip taisykle puola kandziotis, net iskilus minimaliai gresmei. Kandziojimasis tampa tarytum kompensacija nagu neturejimui.  Taip pat katinui del streso gali issivystyti chroniskos odos ligos ar net cistitas schmoll.gif

http://www.declawing...s/declawing.htm

http://groups.myspac...73F8BA085345148

Mano manymu, tai nezmogiska schmoll.gif  Tas pats kaip zmogui pirstus nukapot! mega_shok.gif
user posted image

user posted image

Žiaurios nuotraukos. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgita.sip @ 2007 06 21, 11:24)
Aš savo katytei visada pati karpau nagučius ji mielai duodasi ir man jokių problemų nekelia

Mano katytė tai niekaip nesileidžia kad jai nagus nukarpyčiau schmoll.gif Vieną kartą pabandžiau užsnūdusiai ant kelių porą nagučių nukirpt, tai jau kaip pažiūrėjo piktai, sušnypštė ir pabėgo slėptis lotuliukas.gif Tai daugiau ir nebandžiau, ai, tegu gyvena kaip jai geriau irnesakyk.gif O nunaginimas tai iš tikrųjų žiauru... doh.gif
Atsakyti