QUOTE(Poema @ 2008 11 30, 23:48)
Ir vel as pas jus su klausimu Operavo mama rugseji (kruties vezys 2st.) treciadieni laukia trecia chemoterapija Bet dabar pradejo skaudeti operuotos puses pazastis ir mentis labai neramu
Bukit gerutes pasidalinkit savo patirtim
Bukit gerutes pasidalinkit savo patirtim
Patarciau prasyt echoskopijos. Maza kas gali but. Man neskauda, operuota vasara. Kaip sako gydytojai iki metu laiko nuo operacijos skausmai yra normalu. Gali but reakcija i ora, o gali but ir kas kita.
Papildyta:
QUOTE(Ugn*Ine @ 2008 12 01, 19:42)
Mane domina, kaip po operacijos jautėtės, ir kaip prieš...aš tai labai bijau operacijos, nors gi skausmas turbūt bus tik po jos aišku baisu ir dėl rezultatų...
ir as bijojau.... nors pries pacia operacija jau nebe, buvau psichologiskai pasiruosus ir nusiteikus. Didesne baime buvo bent menesi pries. Aisku operacija operacijai nelygi. As po dvieju valandu, kai parveze i palata, jau atsistojau, tuo isgasdindama personala, kitos atsikelia kita diena, kitos ta pacia. Skausmas nestiprus, be to suleidzia vaistu nuo skausmo pagal pageidavima Sakyciau baisiau yra chemija, nei operacija. Sekmes! Vilniuj geras ir rupestingas medicinos personalas, taigi pasirupins ir neskriaus