QUOTE(rasų lanka @ 2008 11 27, 22:33)
Sveika, ifauru,
Jokiu būdu nepraraskit vilties. Stiprybės ir kantrybės Jums ir mamytei. O kokia markerio norma pas jus? Ir svabu, kad mts nedidėja. Mano mamytė gavo antrą chemijų ratą praėjus dviem su puse mėnesio. Tikriausiai Jūsų gydytoja nusprendė teisingai, atsižvelgdama į susiklosčiusią situaciją ir mamytės savijautą. Beje, ar mamytė jaučia kokius tai simptomus? O ar Jūs mokate už markerį?
Jokiu būdu nepraraskit vilties. Stiprybės ir kantrybės Jums ir mamytei. O kokia markerio norma pas jus? Ir svabu, kad mts nedidėja. Mano mamytė gavo antrą chemijų ratą praėjus dviem su puse mėnesio. Tikriausiai Jūsų gydytoja nusprendė teisingai, atsižvelgdama į susiklosčiusią situaciją ir mamytės savijautą. Beje, ar mamytė jaučia kokius tai simptomus? O ar Jūs mokate už markerį?
Normali koncentracija: <2,5 ng/ml. Rūkančiam suaugusiam žmogui normali šio žymens reikšmė yra <5,0 ng/ml. Jei šis žymuo >10 ng/ml liga išplitusi, jei >20 ng/ml, galima įtarti metastazavimą.
Na, grubiai tebūnie norma kad ir 5. Vis tiek labai daug...Ir chemijos metu tas dydis bivo virš normos - apie 6-7, bet dabar tai jau šokas mane ištiko, kai sesės SMS perskaičiau....
O mama jaučiasi pusėtinai. Kiek tai įmanoma stomuotam žmogui. Juda po namus, džiaugiasi priaugusiu svoriu, nusipirko kailinukus. Kažkaip stengiasi per daug nepasiduoti, kiek tai įmanoma....
Papildyta:
Ačiū, rasų lanka.
Tiesa, už markerį nemokam - skiria gydytoja...