QUOTE(V.Z. @ 2008 12 19, 11:02)
Mes sausio 5 d. skambinam ir jei niekas nepasikeis, tai sausio 6 d. atvaziuojam.
V.Z. - kaip Jūsų vyro reikalai?
Mano gydimo pertraukai 3 savaitėm grįžo namo. Kaip gerai, kaip gerai
Papildyta:QUOTE(rasų lanka @ 2009 01 05, 14:02)
Saulėlydi - sveikute
Kaip besilaiko Jūsų vyras, ar jau išvyko tęsti gydymo?
Va, kaip tik ir parašiau, kad grįžo ilgesniam laikui, nes Kalėdom buvo paleistas tik 3 dienom, o sausio 1d. baigėsi pirmas gydimo ciklas. Dabar namučiuose. Negaliu atsidžiaugti. Jaučiasi gerai. Apetitas puikus, nebesugalvoju kuo paleptinti. Kad tik nepersistengtų. Nes vienu momentu buvo nukritęs beveik 17kg ir besvėrė 63kg
Šiandien buvom ligoninėje priduoti kraujo, tai po pietų važiuosiu pasiimti tyrimo atsakymo. Nuotaikos geros. Oras, pati matote, koks Mažeikiuose. Laaabai gražu, tik truputį per šalta, kad galėtų lauke vaikščioti.
Papildyta:QUOTE(SVETA K. @ 2009 01 04, 23:38)
Man visada daro kraujo tyrima ir biochemini.Ir dar punkcija,nes chemija lasina ir i stubura.
mano vyrui taip pat kasdien bendraklinikinis kraujo tyrimas ir 2 biocheminiai. Matyt, kraujo ligonius atydžiau stebi.
Sakai, chemija į stuburą lašina? Maniškiui tai ne, gydytojas paaiškino, kad į stuburą leidžia vaistus, kurie nuo chemijos apsaugo galvos smegenis
O punkciją daro, kad atliktų Likvoro tyrimą (likvoras - smegenų skystis), kad įsitikinti, jog nėra smegenų infekcijos (pvz., meningito).