QUOTE(ragnez @ 2009 01 03, 00:26)
tik atsirado sioks toks elektrolitu disbalansas, truksta kalio. dietos prisilaikau, svoris po truputi auga. tiesa, per sventes valgiau saldumynu, pyragu - dabar vel sunku ju atsisakyti, nors kelis menesius po operacijos net ir nesinorejo.
Kalio man trūkdavo. Lašino kalio asparkamą, nė išvietos.
Geriausia padėjo miksas: lygiomis dalimis (svorio) graikiški riešutai, abrikosai ir medus. Riešutus ir abrikosus sumali + medaus ir 1 citrinos sultis. Po šaukštelį kelis kart per dieną.
Dar ligoninėje sesutė patarė iš vakaro užmerkti pusę stiklinės gerai perplautų razinų ir ryte jas suvalgyti, išgeriant skystį kuriame mirko. Aš razinas (abrikosus ir riešutus) nuplikydavau verdančiu vandeniu, maža ką, ypač, kai chemijos, kuo mažiau visokių priedų gauti reikia.
Svieta K.
Pries liga vis kazkur begau,pagimdziau vaika,maitinau,auginau,dariau naujam bute remonta,pati su drauge,nes vyras buvo juroje,problemos,stresas
Daugybė mamų patiria tokias problemas, ypač tos, kurios dėl kažkokių aplinkybių augina vienos mažiukus, nėra jokio palaikymo, nes jos neturi net vyro jūroje, net draugės, bet ne visos serga. Mano dukrytė labai sunkiai sirgo, kai buvo maža. Aš atlaikiau tuos stresus, susirgau tada, kai gyvenimas buvo tiesiog puikus.
Egzistuoja nuojauta (intuicija). Mano jaunėlė nekartą yra pasakiusi tai, ką tik aš ruošiausi pasakyti...perskaito mano mintis į priekį, gal dėlto, kad ryšys stiprus.
Dabar mano gyvenimo tempas suletejo,as stengiuosi buti rami,ilsetis,gerai valgyti (kada galiu) ir visas jegas atiduoti gydymui,nes labai noriu ir turiu pasveikti.
Pasveiksi,
Kodėl turi būti išimtis blogąja prasme? Dauguma pasveiksta, tarp jų būsi ir tu. Anksčiau, prieš 20-10 m., kraujo ligos buvo ne taip sėkmingai gydomos kaip dabar. Dabar kitos galimybės.
O pusiausvyra ji ne tik sergančiam, sveikam, taip pat labai reikalinga.
Papildyta:
QUOTE(ragnez @ 2009 01 03, 00:26)
nezinau, jauciuosi tur but kazkiek atbukusi, tiesiog laukiu, kol baigsis chemijos
keistokas jausmas
teorijas isvedzioti (apie abortus ir pozityvizma
) lengviau
Baigsis, jau į antrą pusę.
Daugiau nei pusė darbo padaryta.
Neblogai laikaisi, taip ir toliau. Aš nesuprasdavau laikraščio teksto.